Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
12642
View
37
Reply

Temui Video Berahi Dengan Wanita Lain, Isteri Pendakwah Selebriti Tampil Buat Pengakuan

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-12-2019 12:40 PM | Show all posts |Read mode
Belum reda dengan kontroversi rumah tangga pendakwah selebriti baru-baru ini, kali ini timbul pulak pengakuan hangat seorang wanita bergelar isteri kepada penceramah bebas hasil program realiti TV, yang didakwanya telah berlaku curang.


Pendedahan tersebut telah dilakukan oleh isteri pendakwah tersebut yang digelar sebagai A.



Kredit foto : mStar online

Kredit foto: mStar online

Menerusi mStar online, wanita tersebut mendakwa telah mengalami tekanan jiwa kerana menanggung beban dan penderitaan sepanjang episod kecurangan tersebut. Sepanjang 4 tahun perkahwinan dengan ustaz selebriti tersebut, dia mengalami tekanan emosi yang hebat kerana suaminya itu 'kantoi' curang.




"Bukan niat untuk buka aib suami kepada khalayak, namun saya tidak mahu orang terpedaya dengan penampilan golongan seperti ini,"


"Suami sanggup melakukan panggilan tidak senonoh dengan wanita lain. Semuanya telah terbongkar apabila saya menemui rakaman video tersebut dalam telefon bimbitnya," Ujar wanita tersebut kepada mStar.



Kredit foto: mStar online



Mengejutkan, A telah mendedahkan ini bukan kali pertama suaminya melakukan perkara seumpama itu.




"Saya juga terjumpa beberapa keping gambar bekas teman wanita dia (suami) yang dikongsi melalui DM di instagram,"



Mengakui bukan kali pertama suaminya itu sering bertukar gambar berahi dengan bekas teman wanitanya itu, A tetap memaafkan suaminya itu kerana berharap suaminya itu akan berubah menjadi lebih baik. Namun, ternyata ianya hanyalah harapan semata-mata, kerana pendakwah itu tetap meneruskan perangai buruk tersebut walaupun telah dikurniakan cahaya mata.



Kredit foto: mStar online




Bukan itu sahaja, peserta program realiti TV yang berusia 29 tahun tersebut turut sering menghantar mesej di DM instagram kepada gadis-gadis muda secara rawak dengan niat untuk memulakan perbualan tidak senonoh.


A yang hadir ke pejabat mStar juga mendedahkan bahawa dia kini berhasrat untuk membuat tuntutan fasakh terhadap suaminya.


mStar juga telah berjaya menghubungi pendakwah selebriti terbabit dan dia telah memohon agar isu itu tidak dipanjangkan. Dia juga enggan mengulas lanjut mengenai tuduhan isterinya itu.


Siapa pula pendakwah bebas hasil rancangan realiti TV ni? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 12:44 PM | Show all posts
biasala tu penunggan agama.. penyanyi nasyid kurang femes pn ada gak kaki club teguk arak..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
So siapa ni....
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada thread dah la TT..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2019 01:14 PM | Show all posts
sarah82 replied at 19-12-2019 12:52 PM
Dah ada thread dah la TT..

yeka.. maaf editor publish lambat kami part time writer ja kdg2 tak aware thread dari forumer...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
bawangkecik replied at 19-12-2019 01:14 PM
yeka.. maaf editor publish lambat kami part time writer ja kdg2 tak aware thread dari forumer...

Depa dok speku laju kat sana.. Merge la.. Byk gossip boleh baca.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 19-12-2019 01:15 PM
Depa dok speku laju kat sana.. Merge la.. Byk gossip boleh baca.. Hahaha

Tak boleh merge thread
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2019 01:16 PM | Show all posts
sarah82 replied at 19-12-2019 01:15 PM
Depa dok speku laju kat sana.. Merge la.. Byk gossip boleh baca.. Hahaha

omg.. tertinggal ketapi. tunggu admin merge je la nii
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
friedfishsoup replied at 19-12-2019 01:16 PM
Tak boleh merge thread

Alaaa.. Kena baca kedua2 la mod nak cari hint sapa dia daie ni.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
bawangkecik replied at 19-12-2019 01:16 PM
omg.. tertinggal ketapi. tunggu admin merge je la nii

Mod kata x boleh merge.. Kena buka 2 tingkap la.. Membaca sambil membawang
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
At least dia tak guna orang tengah. Syabas puan
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 02:11 PM | Show all posts
yang bini pun nak tuntut fasakh pi kecoh 1 donya sampai ke mstar buat paa. pi je lah mahkamah
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapadiaaaa pulakkkk, tazabar nak tahu
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni bukan dai. Ni dakyah
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 02:59 PM | Show all posts
manehnya replied at 19-12-2019 02:44 PM
Sapadiaaaa pulakkkk, tazabar nak tahu

khabarnya da'i dari sarawak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 03:02 PM | Show all posts
alinone78 replied at 19-12-2019 02:11 PM
yang bini pun nak tuntut fasakh pi kecoh 1 donya sampai ke mstar buat paa. pi je lah mahkamah

untuk mengurangkan risiko nasib pompuan lain jadi mcm dia?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 03:08 PM | Show all posts
natrahn replied at 19-12-2019 02:59 PM
khabarnya da'i dari sarawak...

br google asal sarawak dak eh hijrah

ala2 jambu suam2 kuku
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg bukak thread ni tak reti2 nak letak nama okg ke. Asik2 suruh org speku.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 03:20 PM | Show all posts
tagas replied at 19-12-2019 03:08 PM
br google asal sarawak dak eh hijrah

ala2 jambu suam2 kuku

betul tu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Xnak tau sape jantan ni..nak bideo berahi wanita tu je.plsssss
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list