Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41965
View
282
Reply

PANASSS!! LAGI PENDAKWAH SELEBRITI KANTOI CURANG OLEH ISTERINYA

[Copy link]

Author: DetectiveFS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-12-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by DetectiveFS at 19-12-2019 11:31 AM

Belum reda kontroversi rumahtangga beberapa pendakwah selebriti, timbul pula kisah terbaharu membabitkan seorang lagi penceramah bebas kelahiran program realiti yg didakwa berlaku curang.

Pendedahan tersebut dilakukan isterinya yang kami namakam sebagai A.

A mendakwa dirinya sudah tidak mampun untuk menanggung beban dan penderitaan sepanjang empat tahun perkahwinannya dengan selebriti terbabit. Tambah wanita itu, dia mengalami tekanan emosi ekoran perbuatan buruk suaminya yang beberapa kali terkantoi kerana curang.

Bukan niat saya untuk membuka aib suami kepada khalayak, namun saya tak mahu mereka terpedaya dengan penampilan golongam sebegini. Bayangkan suami saya sanggup melakukan panggilan tidak senonoh dengan wanita lain. Semuanya terbongkar selepas saya menemui rakaman video tersebut yang disimpan dalam telefon bimbitnya, ujar wanita itu kepada mStar.

Lebih mengejutkan, ini bukanlah kali pertama suaminya melakukan perkara seumpama itu.

Artikel penuh: https://www.mstar.com.my/spotlight/sensasi/2019/12/19/pendakwah-selebriti-curang#close




6CA5C753-2E6E-4204-AF85-7F1F6EBE94AB.png
2EAD2C47-C86C-443C-8D9C-AEB3E17F8A28.png
D5ACF2F3-483A-4974-BB7C-2B44B890F0E4.png
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-12-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
sape pulak ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:28 AM | Show all posts

orang alim memang banyak dugaan, sebab itu jangan dekat orang alim, betul tak ?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Cek innn huk huk
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:30 AM | Show all posts

marilah meneka
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak kecam tapi takde clue langsung
Tapi kena kecam jugak.apahal pendakwah ramai perangai hazab ni??
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Asdan replied at 19-12-2019 11:28 AM
orang alim memang banyak dugaan, sebab itu jangan dekat orang alim, betul tak ?


Nabi saw ckap jgn duk dekat ng kump kafir/munafik yg tgh buat upacara depa tkut klu Allah turnkan bala ng kita2 skali kena.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Mari bogelkan.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by RumiMenari at 19-12-2019 11:34 AM

Sohai baru nak up semula....dah ade yg nak caras........ Bertabah la sohai... Gandakan usaha.. jangan sohai buat edisi burung berkicauan terbang di alam maya sudah la... Gelap forum nanti

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Ptot buat petition jgn adakan lgi program2 bertopengkan dakwah segera kt tv..sbb depa bukan bdakwah utk cri keredhaan Allah tp demi populariti dan periuk nasi je. Byk akhlak dan pbuatan depa yg jdi fitnah kt agama.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Sohai yang macam tak berapa centre pun setia dengan ina munge..choi ustaz instant sume ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:36 AM | Show all posts
QueenIsolde replied at 19-12-2019 11:31 AM
Nabi saw ckap jgn duk dekat ng kump kafir/munafik yg tgh buat upacara depa tkut klu Allah turnka ...

zaman nabi tak sama zaman sekarang,
zaman nabi tak ada ustaz / ustazah, tak ada ceramah agama, semua baru cipta, betul tak ?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Adeakukesah11 at 19-12-2019 11:50 AM

Daie Hij katanya

Aku pun tak kenal.. kalau google ish, lebih kurang rupa si daie kambing

Yuckkss
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 19-12-2019 11:32 AM
Sohai baru nak up semula....dah ade yg nak caras........ Bertabah la sohai... Gandakan usaha.. janga ...

Hahahaha.. Kesian kat sohaii.. Sentiasa dicantas
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:38 AM | Show all posts
aemon replied at 19-12-2019 11:36 AM
Sohai yang macam tak berapa centre pun setia dengan ina munge..choi ustaz instant sume ni

kalau poket sohai tebal agak2 nak setia tak dengan ina munge?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 19-12-2019 11:36 AM
Sohai yang macam tak berapa centre pun setia dengan ina munge..choi ustaz instant sume ni

sohai setia sebab dia tak berduit. hahaha tapi buat group ws dengan bini2 orang. kesimpulannya sama saje hahah
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:39 AM | Show all posts
satu2 citer terkeluar....
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:39 AM | Show all posts
makin tinggi songkok

makin berpaku2 pangkat jin n setan yg goda
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:40 AM | Show all posts
diorang ni macam berlumba2 pulak nk buat kontroversi ye. abisla netizen semua takde masa lapang dah
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 19-12-2019 11:38 AM
Daie Hi katanya

Aku pun tak kenal.. kalau google ish, lebih kurang rupa si daie kambing


IG dia dah takda, if betul lah dia. Huuhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list