Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3513
View
58
Reply

Nadzmi Adhwa Dan Ardell Aryana Nak Honeymoon Di Turki, Dah Sedia Dapat Anak

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-12-2019 01:19 PM | Show all posts |Read mode
"Kalau dah namanya pun berkahwin, mestilah kita mahukan anak. Saya sentiasa bersedia untuk jadi bapa jika dikurniakan cahaya mata."



Wah, Nadzmi Adhwa dah bersedia untuk menjadi bapa dalam masa terdekat, katanya!




Kredit foto: IG




Dah puas lalui fasa bahagia ke dalam masa tiga bulan ni?


Katanya, dia tidak menolak andai kata dikurniakan anak, malah dia sangat bersyukur kalau dapat anak dalam masa terdekat.

"Saya sangat bersyukur kalau Allah beri rezeki cahaya mata dalam masa terdekat ini," ujarnya kepada mStar Online.


Tak kisah anak lelaki atau perempuan asalkan sihat, kata Nadzmi Adhwa Nor Adzmi, 27.




  


"Kalau ada perkembangan atau berita gembira itu, pasti kami akan beritahu. Sejujurnya saya dan isteri tiada perancangan. Takut juga kalau cakap tak ada nanti Allah tak beri.

"Berkenaan jantina, saya tak kisah bayi lelaki atau perempuan, yang penting sihat, soleh dan solehah," ujarnya.


Difahamkan, Nadzmi dan isterinya, pelakon Ardell Aryana merancang berbulan madu ke Turki, seterusnya mengikuti misi kemanusiaan di Syria hujung Disember ini.




  



Mesti ramai tak sabar nak tengok anak mereka, kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas anxiety terketar2 dapat anak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Meluat la attention seeker dua ketul ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 01:56 PM | Show all posts
apasal la rajin bukak thread pasal depa 2 orang ni.. bosan akak
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Baguslh tu... Asalkn korg happy.. LG satu, tlg kurangkn sikit kontroversi
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 02:06 PM | Show all posts
live la kot msaa beranak


and lepas confirm aje preggie siap2 buat IG bakal baby and siap ada nama dah
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Bercuti ke Turki best,  tapi korang dua tak best..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 02:36 PM | Show all posts
ak pun meluat dah. yang si popuan acah2 jual mahal. yang si laki acah2 dok kejar popuan tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 02:38 PM | Show all posts
Ate, perlu ke ko cite kt semua org ko main ngn bini ko x pakai kondom sbb nk anak?
Ape pekdah semua org tau
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 02:57 PM | Show all posts
Okayyyyyyyyy.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 16-12-2019 01:31 PM
Lepas anxiety terketar2 dapat anak.

Acaner gamaknya
Menggeletor dalam labournroom ke
Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk cm bdk2 je laki dia ni. Hik3..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 03:12 PM | Show all posts
boring la hampa dua ni  
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 03:26 PM | Show all posts
p jela. nak g bulan pn xde sape nk tau.. straight to the point jela, viral2 ni cari sponsor kn? maklum ler setahun 1 drama pn payah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 03:28 PM | Show all posts
mintak share video jimak turki nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 03:29 PM | Show all posts
moga dipermudahkan & cepat2 ada baby..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 03:35 PM | Show all posts
Kalau menjadi nanti jangan lupa hashtag #benihpenyatuaankasihdariturki #bebiturki #terketarketarbuatbebi hurkey?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 06:35 PM | Show all posts
eiii napa citer diaorg ni asik kuar jer, macam diaorg jer kawen dlm dunia ni, dah lar who r yusss ada hati nak promo2 lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg why kids, why. Tak perlulahhh cerita to public ini semuaaa. Kang bergegar lg badan bini kau tu anxiety sbb hencapan
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat maju jaya di turki.dah dapat baby nanti semoga tak terketar2 tangan sarung pampers baby
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.155709s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list