Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2322
View
22
Reply

Pantang Belum Habis, Aeril Zafrel Dah Tak Menyempat Minta Wawa Zainal Tambah Anak

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-12-2019 11:14 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG




Baru saja timang anak ketiga baru-baru ini, Aeril Zafrel dah minta Wawa Zainal tambah anak?


Bukan sahaja dah mula bekerja pada hari kelapan berpantang, malah Aeril 'tak menyempat-nyempat' dah minta tambah anak lelaki lagi seorang.

"Tak sangka dah ada anak tiga. Aeril Zafrel request dia nak tambah 1 lagi lelaki.." tulisnya di Instagram.




Kredit foto: IG




Bagaimanapun, Wawa terpaksa menolak permintaan suaminya itu apabila terkenangkan kesakitan ketika melahirkan anak ketiganya, Ayya Soffya pada awal bulan tempoh hari.




  


"Tapi, ingatkan kesakitan nak beranak tu, ya Allah. Sakit dia betul-betul hujung nyawa rasa," ujarnya.




Kredit foto: IG




Rasanya, berapa lama lagi Wawa akan bagi 'lampu hijau' untuk tunaikan permintaan Aeril itu? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:20 AM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 16-12-2019 11:24 AM

Suruh Wawa masukkan dildo ke dlm somi nye itu... pas tu baru tanya nak request tambah lagi ke tak..sakit ke tak? Nak buktikan apa ni? Ko ingt beranak ni satu permainan eh?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:37 AM | Show all posts
Mende ni pun nk kene share ke.
Baik share cemane korang main je terus.
And... perlu ke bukak thread utk mende xde pekdah ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols sokom je. They made beautiful babies.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Awww..romantis, tahap diabetes gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni dlm ayat tersirat nak bagitau main hari2 ke camner
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 12:24 PM | Show all posts
comel anak2 dia...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
xmalu ke dorg ni?tau x proses buat anak tu mcm mana..ko nk buat in public ke ape nk announce kan dlm insta..bimbo
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Igt beranak ni mcm ko berak je aeril zafril oiii?? Bangang. Ko brsunat pn menangis dlu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 01:35 PM | Show all posts
buatlah apa yang patut
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 03:04 PM | Show all posts
Memang ada laki gini. Depa gurau je lah tu. Not in the near future, tp nanti2 nak lagi anak la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpulang pd korg lah
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Hauk la ko..tau **** je..soh ko beranak kecut telo
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 09:13 PM | Show all posts
korang je la bahagiaaa...amik je
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Batak like
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape2 jela jangan kes ko sibuk nak Cari madu Wawa udahler
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda mcm ni pun nak share kt socmed. Dasar batak like & attention seeker. Zizik sgt perangai tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
G la main. Tu pun nak bgtau org
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dapat anak sihat sempurna alhamdulillah la. Leh mintak2. Jd mcm aku dpt anak berderet pun sakit baru ada akai la. Nak buktikan apa pun xtau la. Yg lansung xmerasa ada anak baca statement ni senyum sumbing je laaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:41 PM | Show all posts
okla dia nak anak lagi... kalau dia nak bini lagi macammana
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
9.094323s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list