Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
41893
View
290
Reply

Zarina Anjoulie Dedah Video Fara Mendoza Gugurkan Kandungan?

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-12-2019 10:25 AM | Show all posts |Read mode
Tak habis-habis dengan publisiti murahan. Begitulah yang boleh disimpulkan apabila malam semalam kecoh seketika di laman Instagram apabila Zarina Anjoulie mendedahkan bahawa Fara Mendoza yang dahulunya seorang pelakon pernah bertindak menggugurkan kandungan di sebuah tandas.


Siap live video lagi untuk tontonan pengikut si Zarina Anjoulie. Jika yang memang benar mengikuti perkembangan dua orang artis ini, memang tak lepas dari kontroversi.








Sumber foto: IG



Ramai sedia tahu Fara Mendoza sering memburukkan Zarina di media sosial atas persengketaan mereka. Persengkataan mengenai apa tidak lah pula diketahui.


Anda nilailah sendiri. Namun selepas beberapa jam Zarina mendedahkan video tersebut, Fara Mendoza telah tampil menepis dakwaan dengan mengatakan dia pada ketika itu telah di'rasuk' dan sedang dalam proses pemulihan.





Sumber foto: IG




Macam-macam hal! Apa pula pendapat anda? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:36 AM | Show all posts
apo tgh berak pun kau nak buat video call dengan orang lain? dedua attention seeker bitches
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:40 AM | Show all posts
i tau nama FM ni sbb gosip dgn pisperus jer
kalau selisih sebelah mesti whoaryus jahh
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:40 AM | Show all posts
motipppp...berak pon ko share dgn orang ker?...hadoiiii..camna nak cuba husnuzon nih??
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Berak keluar emas ke aampai semua beramai ramai tengok?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:44 AM | Show all posts
ape ke bangang berak pon vidcall?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:47 AM | Show all posts
LOL kate FM, video tu die kena rasuk kena saka/buatan oranggg
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Awat bibir atas si zarina tu senget? Ka mata aku yg senget.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
sampah apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:51 AM | Show all posts
NO MORAL VALUE.


Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Hadoiiii sampah hape ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:55 AM | Show all posts
Tahap macam ni yer gaduh dia orang. Seram betul perangai.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:59 AM | Show all posts
dua sundel tgh bergaduh mmg mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Perangai buruk janganla tunjuk orang.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli.. Tp aku p tgk jgk ha video depa ni.. Hare toi..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli tgk si anju ni bercakap. Smpai skrg teringat team acik porem yg memuja anju ni masa tu i nk hencap anju ni buat baik ada makna. Sb dah kene cerai lps tu terpaksa balik malaysia . Nk dpt simpati mmg la bertudung
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:04 AM | Show all posts
sarah82 replied at 16-12-2019 02:48 AM
Awat bibir atas si zarina tu senget? Ka mata aku yg senget.

memang. kalau dia bercakap laju-laju, lagi obvious nampak senget bibirnya
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:05 AM | Show all posts
sundel bolong
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiyo, video cebuk toilet pun jadi modal gaduh,  lama2 boleh  mereng depa smua nih
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:07 AM | Show all posts

ni bkn sekadar sampah Kurex ooii.. ni dh tahap vangang sesgt!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107335s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list