Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
6159
View
53
Reply

"Kau Dah Buka Aib Orang" - Kamal Adli Komen Isu Video Panas Dirinya

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-12-2019 09:55 AM | Show all posts |Read mode
Ingat tak video panas yang didakwa mirip pelakon dan hos, Kamal Adli yang tular di Twitter baru-baru ini?



Kredit foto: CARI




Memetik Media Hiburan, Kamal berkata, perkara berkenaan sudah pun dimaklumkan kepada pihak berkuasa dan dia dinasihatkan untuk tidak mengeluarkan apa-apa kenyataan.


"Saya tidak boleh berikan komen lanjut mengenai perkara itu. Minta maaf, benda ni sudah dimaklumkan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM), mereka menasihatkan saya untuk tidak memberikan apa-apa kenyataan."


Kredit Foto - Instagram Kamal Adli




Kamal memohon pada orang ramai supaya berhati-hati supaya  berhenti menyebarkan perkara yang belum sahih.



"Saya hanya boleh cakap individu yang buat benda fitnah yang macam ni, mungkin boleh hentikan. Ia sangat tidak bagus lebih-lebih lagi apabila kita lihat sekarang, ramai lagi yang menjadi mangsa.


"Ia sangat tidak sihat, tutup rezeki tutup aib orang dan sebagainya.

"Benda ni sebenarnya haram. Mungkinlah kau tak sedar sekarang, tapi di akhirat sebab kau dah buka aib orang, malukan orang. Saya sendiri pun tidak tahu.


  



Malah dia juga meminta orang ramai berhati-hati berurusan dengan sesiapa sahaja untuk mengelakkan perkara buruk berlaku.


"Mungkin kepada yang tidak tahu, ada 'scammer' macam ni, Jadi berhati-hati. Dari side saya sepatutnya sudah selesai, saya dah tak mahu komen mengenai hal ini. Cuma nak bagi nasihat kepada yang tidak tahu. Berhati-hati sajalah," katanya lagi.


Entah-entah mungkin Kamal juga mangsa 'deepfake'. Muka Mark Zucernbeg pun orang boleh 'deepfake', inikan pulak Kamal Adli. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry cyst muka mat rempit camninpun boleh jd pelakon di pertiwi???lowclasa ssngt taste korang .
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
satu saja saya nak komen... senduuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:06 AM | Show all posts
yang 2B tu ke? what say you @Kurex ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
apa salahnya tunjuk kemal... ke kemal malu dgn saiz 2b?
sepatutnya kemal tak payah malu.. saiz tak penting, asalkan tau teknik..
buat macam dikno dgn sapik kail. lepas leak, tak bagi statement apa pun.. tetap orang menerima..
kurex tengah tunggu video kekrul, pahrin amad, dik qimi, sapawi rasid, akhyar, amsyar..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni bontot mntap beb jd btm sajorkk lah
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:17 AM | Show all posts
Themilo replied at 16-12-2019 10:06 AM
yang 2B tu ke? what say you @Kurex ?

kalau kita punya saiz 2b, kita kena pandai main teknik....
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:24 AM | Show all posts
Kurex replied at 16-12-2019 02:08 AM
apa salahnya tunjuk kemal... ke kemal malu dgn saiz 2b?
sepatutnya kemal tak payah malu.. saiz tak ...

ramainya waiting list uols..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena tanya Emma la untuk pengesahan.. Sebab sheols je pernah nampak body sasa bam kamal {:teatime
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala akhir zaman..nothing is surprised
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Victorioussss at 16-12-2019 10:40 AM

Deepfake la sgt

Kalau deepfake mmg video nmpk fake
Contohnya


Tp vid ripin dan heshe xnmpk fake pon kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala x de sape pon teringin nk tgk video kau la kamal
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak salahkan deepfake juga ke?

Daripada buat kenyataan tak menentu, baik kau pegi jumpa dentist buat gigi {:good
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin kepam tua2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 16-12-2019 10:08 AM
apa salahnya tunjuk kemal... ke kemal malu dgn saiz 2b?
sepatutnya kemal tak payah malu.. saiz tak ...

Bamtah taknak ke uolss. Ke dah ada?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:22 AM | Show all posts
xpaham ak jenis manusia suka rakam diri sendiri berbogel. giler ke apa nak simpan dlm phone. risiko utk leak 100% dengan ko install apps bukan2 y boleh curik data kau. phone hilang ke. ko excident mati, org amek phone kau ke. mcm2 boleh jadi wei
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:24 AM | Show all posts
imransulaiman replied at 16-12-2019 11:14 AM
Nak salahkan deepfake juga ke?

Daripada buat kenyataan tak menentu, baik kau pegi jumpa dentist b ...

meolls pun nampak gigi dia dulu... geli yawwww
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:27 AM | Show all posts

kannn.. tengok semalam tok sir dlm gv walaupun tua nampk wangi yachhh...nak tau jugak raksia.

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:35 AM | Show all posts
Kurex replied at 16-12-2019 10:08 AM
apa salahnya tunjuk kemal... ke kemal malu dgn saiz 2b?
sepatutnya kemal tak payah malu.. saiz tak ...

Hamboiii... wishlist dia...
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:35 AM | Show all posts
Victorioussss replied at 16-12-2019 10:39 AM
Deepfake la sgt

Kalau deepfake mmg video nmpk fake


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.430948s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list