Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
53068
View
1994
Reply

Bossbabiey 30k part 17

 Close [Copy link]

Author: duffyduck       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-12-2019 08:33 AM | Show all posts |Read mode
Edited by friedfishsoup at 23-12-2019 12:44 PM

Since tak ada sapa buka benang ni, dah 2 hari I tunggu, so I buka ja la ok?
Chuols anggap la benang ni macam Canary Wharf tempat Kepam sekarang.

I x pandai sangat nak recap, but I will try.

1. Kepam buat kening baru, sekarang ni diserang ketumbit pulak.

2. Kepam plans to go back to Malaysia in December tp hari ni dah 15 Dec, tapi tak nampak tanda-tanda macam nak balik lagi. Last time before dia move to Canary Wharf dia masak semua stock makanan & feed the homeless. Akan tetapi recently dia siap kirim sekotak stok makanan dari Malaysia. Makin lama la overstay..dah alang-alang kan

3. Kepam finally had a ONS with James. Tapi sebelum keluar date tu gigih la buat makeup tutorial sambil filter onzz. Di hari kejadian nampak sebotol baby oil gerga namun hujung-hujung balik jalan kaki tarik bag sorang2.

4. Anyway, ICYMI James & Malcolm tu adalah orang yg sama, yang konon-konon CEO 4 company tu. Soalan: Dah ada acik PM Malcom ka?

5. Masih belum ada penampakan BFF martching bra beliau. Kalau dulu bila labu manis cerita something pun dia tag BFF beliau, skrg jangan kata nak jumpa, tag pon nan hado. Acik-acik forum masih menunggu closure dari mereka.

6. Labu manis sekarang baca encyclopedia tentang animal, and lepas ni dia suruh beli  tentang microorgamism, planets & human body. Hakikatnya si labu manis nak eja nama sendiri pun belum pandai. ABC 123 pon dispeku belum kenal.

Korang sambung la pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik nak checkin pagi2 air bnb landen ni la
Ada extracharge ke early morning ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh yeah thread yg dinanti nantikan. Thanks chuols buka kan thread. Checking in
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Huntong la ko kepam. Ada pehak sudi buka benang utk marhaen gebu sepertimu. Dapat juga kau mendonia..padahal siapalah dirimu
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by black_handbag at 15-12-2019 09:45 AM

Meols checkin airbnb baru kardapam bersama bekalan sebotol besar baby oil yachhhhhhh!

*Dengan pertanyaan, acik2 porem semua dah ada ke kondom berperisa dalam henbeg masing2?

Thanks chuols sudi bukak thread tak menahan dah nak kutuk ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 09:53 AM From the mobile phone | Show all posts
check in

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
TQ chuols. Kak yien lapo diri
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Yezaa...iols menunggu semlm nak komen
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in

Sambil jeling dgn jijiks donut buruk kepam
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Check in, bless u
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
check in
gigihnya wani badak nk tunjuk dlm umah ada cctv and make up story kakak gundu dia residing in landen walau jd gelandangan jah
ms tgk wani gelak guling2 tu,sebijik mcm badak tgh berguling
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang jgn lupa jwb kepam main poll kuiz ke apa suka dtg ig dia sbb apa? Salah 1 pilihan jwpn coz i love rayyan !

Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanks duffyduck. Great opening and recap.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan thread kena tutup, nasib ada baru.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-12-2019 11:59 AM
check in
gigihnya wani badak nk tunjuk dlm umah ada cctv and make up story kakak gundu dia residing ...

siapa perasan how ayden reacted masa diorng gelak2 tu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 01:04 PM | Show all posts
tq TT ...penat merayau2 tanpa arah ..... x sabar nk tunggu xmas dinner kepam n bamjames..adakah akan berlaku? jeng jeng jeng.....


Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
putihseroja replied at 15-12-2019 01:01 PM
siapa perasan how ayden reacted masa diorng gelak2 tu?

How did he react u?
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in. X sabarla nak tggu christmas. Haha... nak tggu ape drama dia buat. Baha...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 02:01 PM | Show all posts
i nak tanya
siapa tahu
kepam marah sape
yg pasal tele conference ngan anak dia?
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 02:11 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-12-2019 11:59 AM
check in
gigihnya wani badak nk tunjuk dlm umah ada cctv and make up story kakak gundu dia residing ...

i igt i je perasan cmtuh.. gemok tol wani badder..

nih pesen adik badik seme perasan kurus namatey... padahal seme bdn bagai dipam2...
i rs wani tuh cm x pnah nmpk kurus.. dr dulu smpi skang sama je bdn die cmtuh...


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110871s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list