Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
603
View
10
Reply

Senarai YouTuber Yang Best Dari Jepun dan Malaysia di Jepun

[Copy link]

Author: NakamuraOmori    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-12-2019 01:13 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by NakamuraOmori at 14-12-2019 02:17 AM

Ni YouTuber yang fames dari Jepun yang Saya suka follow sukides.

1. Ichang Hong Kong

Ingat tak pelancong yang kena tipu harga durian tu. Sekarang dia sudah jadi Ratu Durian yang popular

2. Aki

Aki pula expat di Malaysia. Bahasa Inggeris dia sangat bagus mungkin dia membesar lama di luar Jepun. Dan memilih Malaysia untuk bekerja.

3. Kaori in Malaysia

Seorang wanita Jepun yang berkahwin dengan lelaki Cina Malaysia dan kini menetap di Malaysia
[youtube]nYYupHnjYwE[/youtube][youtube]XbJw6FhAfYo[/youtube][youtube]RGwp8Ihvqa0[/youtube]
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 06:55 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka and subscribe channel kiwami japan..yg suka buat2 pisau tu..
Screenshot_20191214-065434_Samsung Internet.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2019 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 14-12-2019 06:55 AM
I suka and subscribe channel kiwami japan..yg suka buat2 pisau tu..


Ooo...Pisau dari resin tu ya.

Kreatif betul mereka
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
[youtube]2r06GnfHciw[/youtube]

So funny baca Komen dalam YouTube..Ada yang kata macam alien
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 02:21 AM | Show all posts

Errr...

[AceHand SPECTaceLAR]

Aku suka SteveTerryberry...




Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 11:11 AM | Show all posts
kalua chanel masak-masak jepun suka tengok junskitchen




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2019 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by NakamuraOmori at 16-12-2019 02:33 PM
dekmieDandy replied at 16-12-2019 11:11 AM
kalua chanel masak-masak jepun suka tengok junskitchen


Jun ni chef Kan..selalu juga tengok channel dia..Kucing dia sangat curious nak tahu apa dia buat.

Masyarakat Jepun memang kental dengan tradisi...Saya ada lihat dia bersihkan pisau dapur Jepun yang dibeli di pasar karat...sangat kagum dengan hasilnya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 03:38 PM | Show all posts
NakamuraOmori replied at 16-12-2019 06:32 AM
Jun ni chef Kan..selalu juga tengok channel dia..Kucing dia sangat curious nak tahu apa dia buat ...

best kan, nampak pro sangat bila masak tu

turn out dia bukan chef pon, cuma ada passion masak

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2019 07:13 PM | Show all posts

Oooo...

dekmieDandy replied at 16-12-2019 11:11 AM
kalua chanel masak-masak jepun suka tengok junskitchen

[AceHand SPECTaceLAR]

Suka tengok kuceng dia...


Jizzz... Klong! Klong!

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-12-2019 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 16-12-2019 03:38 PM
best kan, nampak pro sangat bila masak tu

turn out dia bukan chef pon, cuma ada passion masak

Ooo bukan chef kah..I thought he is a chef.

Japanese kalau buat sesuatu memang with passion. Macam I Chang Hong Kong dia minat durian sampai belajar pasal durian.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
dekmieDandy replied at 16-12-2019 11:11 AM
kalua chanel masak-masak jepun suka tengok junskitchen

iols pun suka tgk junskitchen.meow cute n behave sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084392s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list