Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2937
View
46
Reply

"Tolong Henti Fitnah Saya," - Cleopatra Dituduh Penyebab Syed Saddiq Sakit Perut

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-12-2019 04:05 PM | Show all posts |Read mode
Sejak dirinya dikaitkan dengan menteri belia dan sukan Syed Saddiq Syed Abdul Rahman, nama Cleopatra seolah-olah tak berhenti menjadi buah mulut warganet.

Ada sahaja yang dilakukan yang mendapat perhatian seterusnya menjadi kutukan sana sini. Kasihan pun ya juga!

Terbaru, Cleopatra, 25 menulis di Instagram miliknya, meinta agar orang ramai berhenti memfitnah dirinya.


IG


Ini apabila ada di kalangan warganet yang mengaitkan kesihatan YB Syed Saddiq yang mengalami masalah apendiks adalah berpunca daripada Cleopatra.

Macam lucu pun ada, tapi itulah yang berlaku. Macam-macam yang dikatakan terhadap wanita ini.



  


"Sila berhenti untuk memfitnah saya. Kesihatan YB tidak ada kaitan dengan masakan saya.

"Fokus isu rakyat bukan fitnah yang tidak masuk akal," kata wanita ini di IG.


Dalam pada itu, dia turut memuat naik screenshot pengguna Twitter yang berkata,

"(Syed Saddiq) selepas merasa masakan Cleopatra" sambil mengaitkan masalah kesihatan yang dialami menteri itu berpunca daripada masakan wanita ini.



IG


Para pengikut IG miliknya turut menyokong tindakan Cleopatra dan menganggap ramai yang busuk hati kepadanya.

Apa pula pendapat anda?- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
letak la gambar sama banyak kali, tetap menakutkan
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:22 PM | Show all posts
apa mami ni pi buat kat syed sodok sampai kena sakit apendik..hangpa pun agak2 la nak attention mami ni...wakakakakakakakakkkaka
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit perut makan char kuey teow sheols ka...
Hahahhahaha.. Aiyo!  
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur br 25 ke? Mcm dh 30an je
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:37 PM | Show all posts
hahahhahhahaha....netizen tak kan bagi peluang
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Padahal blh je letgo, bkn berkudis pun gosip ni takat rakyat twitter melawak, but guess she can ride on ittttt so up 1x kat insta
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:39 PM | Show all posts
katanya bekas suami cleopatra suka meliwat dirinya...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:42 PM | Show all posts
sapa dia ni sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:43 PM | Show all posts
dasat tangan pondan ni...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:48 PM | Show all posts
SS kena appendicitis... ntah kenapa bleh plak terbabit mak limah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:53 PM | Show all posts
padahal org troll je.. itu pun nak amik port...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 05:18 PM | Show all posts
well hadap lah kata nak increase online presence and enhancing the Cleopatra brand kan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa troll aje.yg amik serius sgt kenapa?
Sebenarnya memang saja lah..kot2 dpt perhatian.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 05:28 PM | Show all posts
aparah hati tisu betul
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain sentap terus nak buat statement.
Tapi dalam video senyap sunyi xnak keluar suara.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 06:26 PM | Show all posts
hello, kesian dia biarlah
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sadik makan apa2 pun tisu perut sakit terus. pastu terus masuk berita mutakhir
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 08:13 PM | Show all posts

Bukan minah ni hati tisu dalam bab dikata masak sampai apendix orang tu!

Hakikatnya minah ni memang suka diri dia kaitkan berkali-kali  ,kalau boleh sampai melekat terus celah kangkang Syed Saddiq pun xpe ,lagi minah ni suka.

Minah ni yang suka  orang hint dan hon kuat-kuat dia  di regu kan bersama awang tisu tersebut.

Xde kes apa pun...sendiri yang jatuh hati tibah-tibahhhhh menuduh netizen pula yang menutuh dia sampai pitam,minah bodo!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.128070s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list