Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5746
View
65
Reply

Hairul Azreen Teruja Ip Man Balas Komen Dan Follow IG, 'Ada Can' Ke Hong Kong Tak?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-12-2019 01:43 PM | Show all posts |Read mode
Wah, kemain melompat Hairul Azreen apabila idolanya mengikuti Instagramnya. Teruja betul gayanya!


Dalam kemas kini terbarunya, Hairul memuat naik video menunjukkan dirinya terkejut apabila bintang terkenal Hong Kong, Donnie Yen mengikuti Ignya.


  



"Saya tergamam Donnie ikut Instagram saya. Terima kasih banyak sifu," tulisnya.


Sebelum itu, Hairul memuat naik beberapa video dan gambar ketika bertemu Donnie di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) sempena promosi filem Ip Man 4 dan memberi bayangan teringin bergandingan dengan Donnie dalam sebuah filem.




Kredit foto: IG




Lebih mengujakan apabila 'Ip Man' sendiri meninggalkan komen pada entri itu dan menyatakan kesediaannya bekerjasama dengan Hairul suatu hari nanti.


  





Kredit foto: IG




  



Ada can ke tak Hairul melebarkan sayap ke Hong Kong bersama Donnie? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Wud love to work you. Teruk ko dikerjakan nanti wakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Woi bila ipman dtg? I nak jugak selfie dgn ipman!
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang ada can kekrul.

Selain berusaha, kurang-kurangkan lah patah tulang injured sana sini bagai.
Annoying sangat.
Apabila poyo dapat disifarkan, insyaAllah mendunia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 01:59 PM | Show all posts
anony-mous replied at 13-12-2019 01:56 PM
Woi bila ipman dtg? I nak jugak selfie dgn ipman!

semalam kann.. ramai pegi wehh.. dan ramai juga jemputan artis and media and fans pegi klcc smlm. viral kat twitter smlm.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun i tak berapa gemar mamat ni, I rasa beliau boleh la dikembangkan bakatnya dalam filem2 aksi luar negara. Tapi jgn bagi skrip banyak2, fight je .
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 13-12-2019 01:56 PM
Woi bila ipman dtg? I nak jugak selfie dgn ipman!

11/12 hari tu ada Meet & Greet kat KLCC.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by azlinazakarya at 13-12-2019 02:05 PM

Semga jadi kenyataan lah ye...  minta2 tak jadi mcm cerita ms.kariMarvel, sudah.
Tengok ig isteri dia mcm nak bagitau nak ada helper... nak juga orang tahu  ... tak menahan sungguh kelakuan nya....:-p...  
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Waaaaaahhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
oggy: Walaupun i tak berapa gemar mamat ni, I rasa beliau boleh la dikembangkan bakatnya dalam filem2 aksi luar negara. Tapi jgn bagi skrip banyak2, fight j ...


Haha setuju.. sebab dia ni bila bercakap je terus nampak tak cerdik.. sekadar scene aksi tanpa bercakap ok
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 13-12-2019 01:30 PM
Haha setuju.. sebab dia ni bila bercakap je terus nampak tak cerdik.. sekadar scene aksi tanpa b ...

Mesti keknis yg tulisan skrip insta heols tu kan..or jadi proofreader x berbayar...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah abg... kurex bangga.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bl tgk gmbar ramai2 tu, aku tgk donnie yen ja.. X factor dia kuat sgguh. Dh le nmpk moda ja.. X tgk dh kiri kanan dia tu ha.. Haha..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo ko mdonia pon I rs ttp dicerca sb bikin malu msia akibat kelembaman ko.
tah kat oversea ko bikin pangai hape tah, might be dok menerap atas flight or mcm2 lg laa benda bodo ko wat.
pls jgn malukan rakyat mesia dimata dunia.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mendonia la keknis ayang dia blakon ngan downy /donnie
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:15 PM | Show all posts
wow nak masuk filem hongkong ke? sane stunt dia memang best..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hairul sesuai jadi stuntman je la, sebab bila brlakon dengan dialog sangat krik2. Tahniah la herol sebab dapat recognition dari abam donnie. Meouls mmg rembes abam donnie. All time favourite meouls - Dragon Tiger Gate (sebab rembesan kuasa 3: donnie, nicholas & shawn)
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
apasal ku rasa dia ni macam dwayne johnson wannabe
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 13-12-2019 01:56 PM
Woi bila ipman dtg? I nak jugak selfie dgn ipman!

Ada few mall dia p.. Smalam kt one utama.. Penuh gile org.. Acik3 n pakcik2 pon ramai datang yerr semata2 nk jumpa Idola..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:44 PM | Show all posts
mohon apek ipman lempang adik herol menggunakan parang terbalik mcm dlm ipman 2 supaya dia kembali ke lumrah asalnya...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.133311s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list