Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6929
View
119
Reply

Rakan Hos Baru? Nabil Nak Yang Ada Aura, Pesona Dan Elegan Macam Neelofa

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-12-2019 01:10 PM | Show all posts |Read mode
Lapan musim bersiaran bersama, mestilah Nabil rasa kehilangan selepas Neelofa dah tak jadi rakan hos bersama lagi.


Nabil kata, dia begitu terasa dengan kehilangan Neelofa sebab dia adalah seorang yang berbeza.




Foto: IG





"Saya mendapat klien yang kenal saya dari Neelofa, begitu juga dengan dia. Jadi, boleh kata kita sama-sama membantu dalam survival seni.

"Walaupun saya nampak 'gila atau bangang' bersama Neelofa, saya bangga duduk sebelah dia," katanya kepada Media Hiburan.




  



Nabil juga memuji Neelofa sebagai antara selebriti eksklusif yang susah nak dibandingkan.

"Sebab pencapaian dia, saya pun tumpang. Bukan senang nak cari keserasian. Kalau boleh saya nak rakan hos yang ada pesona macam dia. Seorang yang elegan dan ada aura," tambahnya.




  



Pelawak dan pengacara ini juga belum ada nama sesiapa di dalam fikiran ketika ini untuk menggantikan Neelofa.


Aura dia Masayaallah, siapa agaknya yang layak ganti Neelofa nanti, kan? Sama-samalah kita tunggu. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 01:27 PM | Show all posts
meolls cadang DivaAA
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 01:44 PM | Show all posts

kehkehkehkeh. wow, aura seribu bintang tu

Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh: meolls cadang DivaAA

chuols rasa turn nabil resign pulak sebab tak tahan laharan Diva?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 01:55 PM | Show all posts

mamposssss abes semua dia sangkak kan.
ahh xyh xyh xyh...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazura?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 13-12-2019 01:27 PM
meolls cadang DivaAA

nnt nabil pulak resign..dah tu tetamu undangan pun rasanya fikir 18 kali kalau nak mai
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:56 PM | Show all posts
Nora Danish  
Fazura
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooo..cari y Elegan dgn aura bimbo ke haji nabil?

Jenis nila yg sampai xtau siapa tetamu..bgantung q card sokmo..pastu overshadow tetamu jemputann. Hiks
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 03:23 PM | Show all posts
Entah kenapa meols nampak scha al yahya macam sesuai gittew...sheols pon sejenis tak control ayu gitu lah
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 13-12-2019 01:57 PM
Fazura?

Kalau pihak astro nak kontroversi berterusan, boleh ambil fazura, sebagaimana michael ang ambil fazura ganti lopa dlm hsc. Karatz memasing akan bercekau sampai ke sudah. Tapi tak rasa faz akan terima, dia pun mcm tak ngam dgn nabil.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 03:26 PM | Show all posts
sunshinelady replied at 13-12-2019 01:44 PM
kehkehkehkeh. wow, aura seribu bintang tu

khauuuuu skolahhhh takkkkkk.... rabishhhh rabbishhh rabbbbishhhh.... gitchew
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 03:27 PM | Show all posts
HazeLJoseph replied at 13-12-2019 01:49 PM
chuols rasa turn nabil resign pulak sebab tak tahan laharan Diva?

haaaa baharuuu keeeenaaaa selalu babil kenakan orang, ini dia mungkin akan kena laharrrrr sejuta kali gandaaaa wakakakak
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 03:28 PM | Show all posts
lasagna replied at 13-12-2019 01:55 PM
mamposssss abes semua dia sangkak kan.
ahh xyh xyh xyh...

tengah2 interview guest, tibahhh dia rabbish kan dorang siap dengan kipas tangan diva
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 03:29 PM | Show all posts

yashhhhhh cukup kriteria....auchhhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 03:30 PM | Show all posts
LuvAurora replied at 13-12-2019 02:01 PM
nnt nabil pulak resign..dah tu tetamu undangan pun rasanya fikir 18 kali kalau nak mai

abis dirabbishkan semua tetamu
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 03:31 PM | Show all posts
sudahla lu kau bukan ada class pon
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 03:31 PM | Show all posts
bondeh replied at 13-12-2019 03:28 PM
tengah2 interview guest, tibahhh dia rabbish kan dorang siap dengan kipas tangan diva

meriah la cenggitu, mesti naik rating meletopss


Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 03:32 PM | Show all posts
virgo19 replied at 13-12-2019 03:24 PM
Kalau pihak astro nak kontroversi berterusan, boleh ambil fazura, sebagaimana michael ang ambil fa ...

nanti kakafaz cakap kat babil see my level gituhhh macam divaAA
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 03:35 PM | Show all posts
meow_tompok replied at 13-12-2019 03:31 PM
meriah la cenggitu, mesti naik rating meletopss

tenggelam ke laut dalam terus haji...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130995s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list