Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
4577
View
23
Reply

"Bukan Mengandung. Itu Lemak," Adira Nafi Hamil Lagi

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-12-2019 11:51 AM | Show all posts |Read mode




"Bukan mengandung... Itu lemak." Adira Suhaimi mengulas gosip dirinya berbadan dua berikutan tubuh yang tampak berisi ketika beraksi pada Separuh Akhir Muzik Muzik 34 (SFMM34), baru-baru ini.


Menurut Adira selepas melahirkan cahaya mata ketiga, Anggun, Ogos lalu agak sukar untuk beliau mendapatkan berat badan ideal.


Kredit Foto - BH Online



"Saya sedang dalam proses menurunkan berat badan. Namun, jujur saya akui, bukan mudah hendak kurus. Mungkin kerana saya sudah melahirkan tiga cahaya mata dan semuanya melalui pembedahan.

"Jika boleh, saya mahu kurus kerana hendak aktif dalam bidang nyanyian," katanya memetik laporan Berita Harian


Adira berkata, biarpun mahu kembali langsing, dia tidak mahu menggunakan jalan pintas.



foto: IG



"Biarlah mengambil masa sedikit, lagipun saya masih menyusukan Anggun. Apatah lagi, jika hamil, saya membahayakan kesihatan tubuh sendiri," katanya .


Keupayaan setiap ibu untuk menghilangkan berat badan selepas bersalin adalah berbeza dan kehilangan berat badan bukanlah perkara yang mudah.


Semoga Adira berjaya untuk mendapatkan berat badannya kembali. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
anak dia syndromic ke? just asking..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus adira berterus terang
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:02 PM | Show all posts
cicicumel replied at 13-12-2019 12:23 PM
anak dia syndromic ke? just asking..

bila uols cakap mcm tu ..iols tengok balik gmbar anak dia ...nampak mcm tu pulak ..tp bila tgk kt ig mcm ok je
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah cemana la dia nak buang lemak tu. Dah le czer, pastu beranak rapat2 pulak tu. Nasib la dapat laki kumpul anak macam kumpul trophy. Kalau tokred cari skandal baru sebab perut bini geleber, adira sila terajang ko**k dia sampai mandul
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
limau_lemon replied at 13-12-2019 02:02 PM
bila uols cakap mcm tu ..iols tengok balik gmbar anak dia ...nampak mcm tu pulak ..tp bila tgk kt  ...

Gambar lain nmpk ok je...mungkin angle ambil gambar tu sbb baby cuba nk pndg camera
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg tanya soalan tu pon x beragak
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 02:40 PM | Show all posts
cicicumel replied at 13-12-2019 12:23 PM
anak dia syndromic ke? just asking..

rasanya tak kot.. just budak tu putih and muka cm adira sikit... rambut lak jarang..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Comell anak dia...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap dia berkenalan dgn pil perancang...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel: anak dia syndromic ke? just asking..

iol un terus terpikir bile tgk picca tu. mungkin angle kot, nmpk mate kecik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Good luck with that Adira. Aku dah beranak 3, 1x cser & 2x vbac pon perut masih tak kempis2. Tang lain kuruih cuma perut still nmpk mcm ada baby bump
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Adira Ada 3 anak dgn tok red ke? Ke adira mmg janda anak 2  sblm kawen tokred?
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap...anak dia dgn red tu dah 3org ke????x sangka nyeeeee...dgn kontrobesi2...hehe~

Baidewei,baguslaa,terus terang,xmalu ngaku itu lemak..kalau org lain maunye sentap haa~
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 13-12-2019 09:54 PM
Adira Ada 3 anak dgn tok red ke? Ke adira mmg janda anak 2  sblm kawen tokred?

bukannya dia anak dara waktu menikah dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Adira, tolong makan pil perancang. Tiap2 tahun mengandung, nyanyi pon dah semput.

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Melur1 replied at 14-12-2019 06:48 AM
bukannya dia anak dara waktu menikah dulu...

Tok red pun bkn teruna.. Ok la tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2019 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Melur1 replied at 14-12-2019 06:48 AM
bukannya dia anak dara waktu menikah dulu...

Hah bukan anak dara?????
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
natrahn replied at 14-12-2019 07:27 PM
Hah bukan anak dara?????

I tanya ni, bukan menuduh yee... adira jangan saman I
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampaknya ada tersalah faham.. I tanya if Adira bukan makjan waktu menikah dulu bukan if dia dah lobos...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.133187s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list