Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1892
View
24
Reply

[Dunia] 12 mati akibat pergaduhan antara peguam dan doktor

[Copy link]

Author: EJALTI       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-12-2019 12:45 PM | Show all posts |Read mode
12 mati pergaduhan peguam dan doktor

https://www.hmetro.com.my/global/2019/12/525827/12-mati-pergaduhan-peguam-dan-doktor

Artikel ini disiarkan pada : Khamis, 12 Disember 2019 @ 11:05 AM

Agensi


FOTO Agensi.

LAHORE: Sekurang-kurangnya 12 orang mati dan puluhan lagi cedera selepas berlaku konfrontasi membabitkan keganasan antara peguam dan doktor dari Institut Kardiologi Punjab (PIC), di sini, semalam.

India Today melaporkan, lebih 100 peguam menyerang doktor PIC bagi membalas perbuatan doktor yang didakwa menyerang rakan mereka.

Konfrontasi ganas menyebabkan hospital mengalami rosak teruk apabila kumpulan peguam itu bertindak memecahkan tingkap dan peralatan di hospital termasuk ICU.

Doktor mendakwa sekurang-kurangnya 12 orang termasuk pesakit yang dalam kritikal meninggal dunia, manakala 25 yang lain cedera parah dalam serangan berkenaan.

Menteri Penerangan Punjab, Fayaz Chouhan turut diserang peguam.

Walaupun penyelesaian sudah dicapai, kumpulan peguam berkenaan datang beramai-ramai sebelum melakukan serangan ke atas hospital.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat adegan dlm cite tamil tadi...tak sabar nak tgk adaptasi movie tamil kisah golongan professional terpelajar ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Serang hospital tu.. Tu diaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
So, sapa menang? Akak yaqin, loyar yang menang.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:08 PM | Show all posts
Kalau ya pun marahkan doktor janganlah sampai hospital dirosakan tak2 pasal mereka yang tak terlibat dalam perbalahan ni mendapat sama
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:10 PM | Show all posts
grouper replied at 12-12-2019 12:49 PM
Ingat adegan dlm cite tamil tadi...tak sabar nak tgk adaptasi movie tamil kisah golongan professiona ...

memang ada pun..ceghita hindustan ka tamil tak silap...crook semua pakai jubah dan suit lawyer....dah tu bertumbuk kat luar mahkamah....wakakakakakakakkakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Aje gile
Tu la sapa suruh blaja tinggi2,kan dah gayat
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bukan india, pakistan pulak. Kalau tak pun china. Ganas2 dan pelik2.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:31 PM | Show all posts
peguam dan doktor bermusuh, pemandu teksi tepuk tangan
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:32 PM | Show all posts
bangsa sana makan apalah yg kemain bingai masing2
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:32 PM | Show all posts
Masa baca tajuk tu aku dah terfikir.. mesti kat India.. betul rupanya.. tapi lahore bukan pakistan ke.. maaf buta geografi
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:38 PM | Show all posts
Wow! Golongan professional bergaduh, pesakit yang jadi mangsa.
Otak letak kat mana???
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 12-12-2019 01:32 PM
Masa baca tajuk tu aku dah terfikir.. mesti kat India.. betul rupanya.. tapi lahore bukan pakistan k ...

Betul la lahore kt paki.

Paki p*ki tiau
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:51 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 12-12-2019 01:03 PM
So, sapa menang? Akak yaqin, loyar yang menang.

nak lawan loyer india mariii... aku sanggup confess murder first degree kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 02:17 PM | Show all posts

jangan main main, dulu pakistan pernah serang bangladesh, india tolong bangladesh halau pakistan
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 04:55 PM | Show all posts
Edited by RedHair7 at 12-12-2019 08:57 AM

baca betul2
kejadian kat lahore, India Today melaporkan
hahaha...
patut pening masa baca mula2

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 12-12-2019 01:28 PM
Kalau bukan india, pakistan pulak. Kalau tak pun china. Ganas2 dan pelik2.

ramai dh hijrah ke msia dh...
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 12-12-2019 01:03 PM
So, sapa menang? Akak yaqin, loyar yang menang.

..dh sakit...jumpa doktor pulok!
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni bodoh lawan bangang..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh betul pergi serang kat spital
Xpasal2 kiok terus mana2 yg kritikal tu
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.133764s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list