Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3140
View
105
Reply

HAPPY PILLS

[Copy link]

Author: putericahaya999    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-12-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hidup harini sangat stress jadi Kadang2 kita perlu kan sesuatu untuk menceriakan Hari kita.. Sesuatu itu Kadang nya dinamakan happy pills
So apa happy pills Korang sehari2
Pastu kalau sehari xda happy pills tu apa akan jadi .. Murung ke tak
Dan macamana nak plan kalau takdir ya happy pills tu bukan lagi ditakdirkan buat kita

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 12-12-2019 12:57 PM | Show all posts
Edited by bemyself at 12-12-2019 12:58 PM

Dah kenapa nak melantak Happy pills..sbb stress?
Pelik aku la wei..asal stress layan pill..asal pill layan stress Ke aku yg x paham apa maksud happy pills ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
bemyself replied at 12-12-2019 12:57 PM
Dah kenapa nak melantak Happy pills..sbb stress?
Pelik aku la wei..asal stress layan pill..asal pil ...

Adakah awak pembaris
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha hhaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:28 PM | Show all posts
amboi tuan puteri.
sy ade byk happy pills, rockstar & anak2 & family & kwn2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 12-12-2019 01:28 PM
amboi tuan puteri.
sy ade byk happy pills, rockstar & anak2 & family & kwn2.

Happy pills puteri tak sebanyak kaka Nora. Puteri ada enam ketuls ni je
Malam ni nk bagi happy pills ni kfc seketul sore
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:57 PM | Show all posts
happy pills aku kawan lah yg boleh aku call dan chat bila masa aku perlukan ...tapi sianglah ..malam x penting sgt
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 02:21 PM | Show all posts
perlu ke happy pills bgai tu
entah..aku ni nk kata happy manjang tk juga
selalu tengah2..sentiasa bersiap siaga menjaga perbatasan negare

masa muda dulu dh puas happy kot..dari darat ke laut pulau ke pulau
hutan dan bandar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2019 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 12-12-2019 02:21 PM
perlu ke happy pills bgai tu
entah..aku ni nk kata happy manjang tk juga
selalu tengah2..sentiasa  ...

Wah kakros keje apa jaga perbatasan negare ni
Untung la sentiasa happy
Takyah pills
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
vanilacup replied at 12-12-2019 01:57 PM
happy pills aku kawan lah yg boleh aku call dan chat bila masa aku perlukan ...tapi sianglah ..malam ...

Hihihi kalau boleh nk pgi petang siang malam org call Tapi apa kan daya
Pagi pun xda petang pun xda malam jauh sekali
Jadi I kena happy kan diri dengan anak ank I yg ramai tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 02:28 PM | Show all posts
putericahaya999 replied at 12-12-2019 02:24 PM
Wah kakros keje apa jaga perbatasan negare ni
Untung la sentiasa happy
Takyah pills

perumpamaan puteri..kena fokus selalu dlm hidup ni lagi2 dah jadi nakhoda kapal sendiri..mana bole main2..kalu nk happy manjang alamatnya karam lah kapal. org smua nk kita happy je..time kita susah cer kalu pegi menagih simpati dari mereka2 ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 03:07 PM | Show all posts
sorry tt ..i know what you mean. Happy pills yg tt masudkan adelah sentuhan jiwa yg bisa menceriakan alam semesta..tk gitu?

hehe..karos doakan moga puteri bahagia apa jua adanya.
maafin karos ya..serius terus.

karos jua baru dpt happy pills..hahaha

that happy pills come from somebody yg amat amat aku cintai..gitu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 03:19 PM | Show all posts
happy pills is whatever that can make u happy....

i have NO specific happy pills...


syukur atas apa yg di kurniakan Allah yg memberikan kebahagiaan kpd kita


Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 03:19 PM | Show all posts
rospinki replied at 12-12-2019 03:07 PM
sorry tt ..i know what you mean. Happy pills yg tt masudkan adelah sentuhan jiwa yg bisa menceriakan ...

ayukkkkk......



Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 03:30 PM | Show all posts

wahh..mentang2 dh dapat pill ayokk ayokk kan karos ya..ahemm
oii tt..mehla karos belanja kfc utk anak2 6 ketui tu..satu bucket besar ckup x?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 03:35 PM | Show all posts
rospinki replied at 12-12-2019 03:30 PM
wahh..mentang2 dh dapat pill ayokk ayokk kan karos ya..ahemm
oii tt..mehla karos belanja kfc utk  ...

amboi karosss 6 ketul tu anak sapa??

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 03:40 PM | Show all posts
rospinki replied at 12-12-2019 03:30 PM
wahh..mentang2 dh dapat pill ayokk ayokk kan karos ya..ahemm
oii tt..mehla karos belanja kfc utk  ...

owh igt kan jemput anak kiyu 6 org...rupe nya anak tt..

hahaha..



Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 03:42 PM | Show all posts
kiyudi replied at 12-12-2019 03:35 PM
amboi karosss 6 ketul tu anak sapa??

anak tuan tanah kedawong ni la..enam katanya.
karos 4 ketui tu pon pening.



Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 03:46 PM | Show all posts
rospinki replied at 12-12-2019 03:42 PM
anak tuan tanah kedawong ni la..enam katanya.
karos 4 ketui tu pon pening.

samalah kiyu pn 4....

cuti sek ni dok melompat gaduh sesama sendri

wiken nk antar depa ke umah nenek nya....


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-12-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 12-12-2019 02:28 PM
perumpamaan puteri..kena fokus selalu dlm hidup ni lagi2 dah jadi nakhoda kapal sendiri..mana bole ...

Saya insaf membacanya kakros
Saya usahakan untuk menjadi nakhoda yg Baik....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list