Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
6643
View
38
Reply

"Rambut Rosak Beruban Kena Tipu Dengan Marketing!" - Sharifah Sakinah Perli Neelofa?

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-12-2019 11:18 AM | Show all posts |Read mode
Alahai, kasihan Sharifah Sakinah tertipu dengan taktik pemasaran sebuah produk rambut. Habis beruban, katanya!




Kredit foto: IG




Menerusi Instagramnya, Sakinah memuat naik video menunjukkan rambutnya rosak serta-merta selepas menggunakan dry shampoo yang baru dibelinya.


Katanya, dia tertipu dengan bungkusan dan bau wangi syampu itu.




  



Namun, Sakinah akui ia kesilapan dirinya sendiri kerana mudah 'terjebak' dengan teknik promosi produk tersebut dan berpesan kepada orang ramai supaya tidak mudah terpedaya dengan promosi yang digembar-gemburkan.


Bagaimanapun, ramai warganet mendakwa cara pemakaian Sakinah salah hingga menyebabkan rambutnya jadi begitu.




Kredit foto: IG




Namun, komen-komen sedemikian hanya digelakkan pengguna lain yang menyifatkan ramai tidak faham maksud sebenar di sebalik kata-kata Sakinah itu.




Kredit foto: IG




Perli produk susu pisang Neelofa ke tu?




Kredit foto: IG




Pun begitu, ada yang faham akan sindiran Sakinah itu mengecam tindakannya sebagai sesuatu yang menjengkelkan. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa la batak2 yg asyik bersidai komen kat IG retis ni..

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 11:30 AM | Show all posts
ah i see hahaha LOVE Sakinah
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 11:35 AM | Show all posts
kinah sajer jek nak bagi karats merimbun kat ig kinah kan?

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_2019-12-12-11-43-34-1.png
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 11:48 AM | Show all posts
barfi replied at 12-12-2019 11:25 AM
Siapa la batak2 yg asyik bersidai komen kat IG retis ni..

kannn terpikir jgk. rajin nye mencapab kt ig retis. mcm la dorang tu heran sgt
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sokong kina
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 11:49 AM | Show all posts
kesian la jah lopak..susu tak pisang, adik makan diri sendir, diri sendiri andartu..banyak betul masalah dia..jgn kusutkan lagi pikiran hajah internazionale
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
acah2 dia x smpai la. ape ke bg contoh gitu{:dot
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 12:33 PM | Show all posts

tanya sikit pasal uban, kenapa rambut hampir bahagian muka lebih cepat uban ?

kalau lelaki, janggut & misai lebih cepat uban ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Asdan replied at 12-12-2019 12:33 PM
tanya sikit pasal uban, kenapa rambut hampir bahagian muka lebih cepat uban ?

kalau lelaki, jan ...

Makang ikang banyak kot
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahha..masuk air la kinah tingtong ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 12:51 PM | Show all posts
free sesgt yg berkuntum bagai kat ig nya tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:04 PM | Show all posts
  



dapat idea dari porem cari kot ..... nak tumpang juga pok cik nie


Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:11 PM | Show all posts
selain dari merempan sana sini, apa product kina
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:15 PM | Show all posts
aiseyy eyebag dia yg 5kilo mana pi??



Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kekadang ting tong dia tu bagus gak..haha
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 02:47 PM | Show all posts
best jgk ade kinah ni... bimbo dia yg buatkan message itu smpi...

jual produk timbang kilo xyah overclaimed sgt mcm susu pisang jahlop tuh... baik beli susu farmfresh blend dgn pisang lagi sihat & sedap... marhem yg bodo2 g beli skrg tua nnti jgn smpi habiskan duit kt sepital manakala si jahlop mewah atas duit pembeli.. yg padan muka si pembeli jgk nnti hohohooo...
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Asdan replied at 12-12-2019 12:33 PM
tanya sikit pasal uban, kenapa rambut hampir bahagian muka lebih cepat uban ?

kalau lelaki, jan ...


Sumpahan ikan. Jangan makan ikan k.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
noell replied at 12-12-2019 01:15 PM
aiseyy eyebag dia yg 5kilo mana pi??

Rasanya filler boleh hilangkan eyebag
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119170s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list