Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6149
View
79
Reply

Baru Hari Kelapan Berpantang, Wawa Zainal Dah Keluar Bekerja

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-12-2019 11:48 AM | Show all posts |Read mode
Baru sahaja melahirkan anak 1 Disember lepas, Wawa Zainal dah keluar pergi bekerja.


Kata aktres ini, dia terpaksa berbuat demikian untuk memeriksa bekalan barang perniagaannya.




  


"Hari kelapan berpantang, terpaksa turun pejabat kejap periksa bekalan, boleh jadi bentan I dibuatnya oleh ejen, stokis dan leaders," tulisnya di Instagram.


Di ruangan komen, ramai pula yang risau tentang keadaan Wawa.




  



  



Kata mereka, tolonglah berpantang dengan betul. Takut nanti ada apa-apa yang tak baik berlaku.


Bagaimanapun, Wawa nampaknya tidak memberikan sebarang respons untuk komen-komen tersebut.


Foto: IG


Dalam masa sama, ramai juga yang memuji penampilan Wawa dah macam anak dara kembali. Sentiasa cantik, badan pun dah kembali langsing!



Mungkin Wawa tahu apa yang terbaik untuk dirinya. Tak payahlah susah-susah nak nasihat. Buat penat sahaja jari menaip. Tak begitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:54 AM | Show all posts
sukahati ko lah wawa, mcmlah takde staff yg boleh buat semua tu kan, yg bentan uols, yg tombong keluar rahim turun, meroyan uols, bukan kami
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:07 PM | Show all posts
hotmak replied at 10-12-2019 11:54 AM
sukahati ko lah wawa, mcmlah takde staff yg boleh buat semua tu kan, yg bentan uols, yg tombong kelu ...

katanya jutawan..tombong keluar..apa ada hal..duit banyak...boleh tolak masuk dalam balik..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:11 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 10-12-2019 12:07 PM
katanya jutawan..tombong keluar..apa ada hal..duit banyak...boleh tolak masuk dalam balik..

bak kata bidan siti aishah, tombong keluar pergi je operate potong , settle
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:13 PM | Show all posts
produk apa dia ni jual?? bunyi mcm laku sgt2 nie
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:14 PM | Show all posts
Boooooooo... Saiful cedok berita IG. Booooo
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Wawa pakai injection yang doc rempan tu cakap kot. Tak perlu pantang rahim kecut dengan pantas
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:23 PM | Show all posts
gigih dia cari duit
aku ni bukan jutawan tp ms dlm pantang la aku nk jadi queen wpun 44 hari cuma
penat mengandung n bsalin kot
hari ke 45 balik ke reality
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:30 PM | Show all posts
sibbek aku keje makan gaji biasher2 je..leh berpantang ngan aman sentosa
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Rajinnya Wawa comel ni. Ape pun jaga diri elok2.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:31 PM | Show all posts
benda paling best dalam pantang is the food...and the massage....and sleeping with newborn yg baunya sangat enak...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan hari tu ke baru keluar statement cakap nak pantang betul2 this time? Sukati lah wawa oii kang sakit2 badan chuols yang tanggung bukan kami
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:40 PM | Show all posts
berani yerk...i mmg takut bab langgar pantang nih....
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:41 PM | Show all posts
x pa...i mmg kg. com...
spagetti pun x selera nk mkn....
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:38 PM | Show all posts
sendiri buat sendiri rasa sendiri tanggung... do ur best...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:44 PM | Show all posts
gummiebear replied at 10-12-2019 12:39 PM
Bukan hari tu ke baru keluar statement cakap nak pantang betul2 this time? Sukati lah wawa oii kang  ...

kan mcm baru jer baca kat forum ni jg..tak kan takde pa yg
bole tlg uruskan,dia pantau jer..tp ye lah kan bdn dia ,apa2 jd
dia tanggung sendiri..dia kan byk duit nak risau apa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 10-12-2019 12:16 PM
Wawa pakai injection yang doc rempan tu cakap kot. Tak perlu pantang rahim kecut dengan pantas

Semua org inject tu la skg ni kat gov pun..aku inject 2kali sbb rahim xkecut dalam stgh jam..lagi korg nak takut apooo..pandaila rahim tu kecut sendiri..rahim sepah yela tak mahu kecut.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Wawa pun 1..sengaja mengundang, i olls pun tak pantang..seminggu mmg dah sihat tp xkuasa nak haplod kat sosmed g shopping nnt jenuh kene hencap..i balik rumah tengok tv terbakar, trus tok laki ajak g aeon u..sihat ikut badan memasing..anak 1st berpantang kaw kaw..cehh sebulan setengah tak baik2!
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgh muda ok la. Tunggu ko masuk umur 40an masa tu br ko rase effect dia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 02:09 PM | Show all posts
huish hari kelapan dah sihat ye..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130758s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list