Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7888
View
80
Reply

"Abang Belanja Badan Abang," - Ramai Teruja Sharnaaz 'Belanja' Gambar Separuh Bogel

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-12-2019 10:18 AM | Show all posts |Read mode
Amboi! Amboi! Amboi! Bukan main lagi netizen apabila pelakon Sharnaaz Ahmad memuat naik gambar tidak memakai baju atau separuh bogel di akaun Instagram miliknya. Gambar tersebut merupakan gambar yang diambil pada September yang lalu dipercayai sebelum dia memulakan rutin senaman bagi membina badan yang lebih tegap.





"Hai semua. Apa khabar. Hehe ini gambar 24 September 2019."


"Saja membakar Isnin anda dengan bulu dada abang yang jarang ituh.."


Pelakon kacak itu berkongsi gambar itu dengan tujuan mahu membakar semangat orang ramai untuk berusaha mendapatkan sesuatu yang diinginkan dengan disiplin dan keazaman yang tinggi.


"Kalau ada keazaman, gunung Everest kita mampu tawan."


Dia juga secara berseloroh berkata akan berkongsi gambar yang terkini sekiranya postingnya itu mendapat lebih 30 ribu 'likes' daripada pengikutnya di laman sosial tersebut.


"Cukup 30k likes abang belanja badan sekarang."



Kredit foto : Ig Sharnaaz




Posting tersebut mendapat perhatian netizen yang seakan tidak percaya Sharnaaz memiliki lebihan lemak pada bahagian perutnya sebelum ini kerana secara luaran dia dilihat memiliki badan yang tegap.



Kredit foto : Ig Sharnaaz




Malah, lebih ramai lagi yang tidak sabar untuk 'menuntut janji' ayah kepada Jebat itu untuk berkongsi gambar terkini nya selepas menjalani rutin senaman kurang daripada 3 bulan apabila posting itu mendapat lebih 30 ribu likes seperti yang diminta oleh Sharnaaz.



Kredit foto : Ig Sharnaaz




Kalau dilihat gambar-gambar terkini, Sharnaaz kelihatan lebih kurus dan tegap berbanding beberapa bulan yang lepas. Ramai yang kagum dengan usaha dan kerja keras Sharnaaz yang sudah membuahkan hasil dalam masa yang singkat.


  



Bila agak-agaknya Sharnaaz nak 'update' gambar terkini ye? Ramai sangat dah tu yang tak sabar kan nak tengok gambar cik abang hot kita ni. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
euww geli la nenaz katik ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:31 AM | Show all posts
strict diet betui dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols lagu rela tengok nanaz berlakon Dari julripin. Nanaz berlakon xnampak hipokrit sgt
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesi menggoda kak nab ke? Kot2 la terigau-igau kenangan dulu
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:24 AM | Show all posts
selalu mak janda yg pasang body pas cerai. skrg ni terbalik pulak. tp x pe lah nanaz oi.  jg kesihatan & build ur acting career back. build revenge body gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:26 AM | Show all posts
badan makan kari banyak....
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 10-12-2019 10:36 AM
Iols lagu rela tengok nanaz berlakon Dari julripin. Nanaz berlakon xnampak hipokrit sgt

Nanas tak kayu macam icebox utk cerita biasa, bukan cerita aksi. Icebox jadi tombiruo ok jah cuma kalau berlakon jadi suami orang, cover lebih sangat
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 10-12-2019 11:28 AM
Nanas tak kayu macam icebox utk cerita biasa, bukan cerita aksi. Icebox jadi tombiruo ok jah cuma  ...

Panggil dia ice box sbb muka dia petak ke? Ke sbb badan cam Peti sejuk??
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:49 AM | Show all posts
bagus la dia bina badan kasi segak sket
laki pun kena pasang badan gak
go nanas
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:53 AM | Show all posts
rasa sebab skrg die nak start shooting filem baru die kan? tapi ok lah lawa jugak badan die x besa sgt macam zaman Jebat dulu
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:04 PM | Show all posts
menangis ketap bibir gamaknya kak nab bila nengok gambar nanaz yg baru..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:07 PM | Show all posts
Adm89 replied at 10-12-2019 10:20 AM
euww geli la nenaz katik ni

nanaih katik? wkwkwkwkw....
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:09 PM | Show all posts
RumiMenari replied at 10-12-2019 02:48 AM
Sesi menggoda kak nab ke? Kot2 la terigau-igau kenangan dulu

nyesal iols baca komen chuols ni. terus teringat gmbr duduk celah tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:52 PM | Show all posts
Haihh nanaz ni...fans tegur badan mcm hourglass heols sentap pulak
Sound fans kata cakap dgn cermin ke
Dah mmg time tu badan ko mcm hour glass, nk marah knp?
X nk dikeji (wpun betul) usah lah up gambo len kali
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah rasa dia ni kacak. Macam bangla bersepah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:05 PM | Show all posts
NANAZ SAJE NAK GODDDAAA KAK NAB

DIA MESTI TAU KAK NAB TASTE KAT BODY DIAAAA KANNNN

TELAN LIURR KAK NAB

KEMBANG KEPIS HIDUNG SAMBIL TAKOT2 DGN MAMATINI

SIAN KAK NABBB

NAPE NANAZ BUAT NAPSU KAK NAB BERGELORA NIIII

SAJE JE TAU NANAZ NIHHH
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:10 PM | Show all posts

nanaz tinggi kan?
ai penah jumpa dia masa dating ngan shila amzah dulu.. tinggi gak
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:11 PM | Show all posts
dia dah tepek pic baru dia.. wah kekar badan.. takde body fat
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:14 PM | Show all posts
shania88 replied at 10-12-2019 01:05 PM
NANAZ SAJE NAK GODDDAAA KAK NAB

DIA MESTI TAU KAK NAB TASTE KAT BODY DIAAAA KANNNN

hahahah kebarangkalian mebi btul..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
5.825748s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list