Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4440
View
17
Reply

Sharnaaz Ahmad Puikk kan Neelofa? Puikk ke Puihh?

 Close [Copy link]

Author: zaq1    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-12-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Jalan jalan kat Instagram, ternampak la SA post gambar body lama dia. Tak heran sangat pun dengan body dia tu, tapi bila tengok komen ada laa sorang ni komen kalau hajah tengok meleleh aiq liuq. Dibalas pulak dengan nanas ni dikatakan puikk. Mengundang la ketawa iols dan orang lain di komen itu. Benci sangat ka eh SA dengan hajah tu sampai di puikk kan nya? Puikk ka puihh? Entah laa nak.

P/S: tak reti tempek gambaq, tolong sat sapa siapa kalau sudi. Terima kasih Haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi...apa gosip nya....?mengundang kitorang mencerca ke...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 08:39 PM | Show all posts
booooo tepek la sendiri ...mod tutup aje benang ni yach
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ya ampun, ni pun boleh bukak benang ke, apa gossipnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Batu apinya.. suka ya tengok org gaduh
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nah aku tolong tepek
IMG_20191209_204845.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
seronok ek ?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah pape yg komen kat ig sanaz tu nk drag nilopak knp..geli la sanaz tu kan adik ipaq dia. N porummers pun bias kalau lopak nganjing laju je mencerca
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Esen  pisang
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
@ahbeng_xx tu tt la. Supaya boleh bukak benang ni
Harkkkkkkktuihhhhh

Momod oii katop la. Tak baik betul bukak benang cenggini. Cian shanaaz i tawww kurex kata
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-12-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyokk, semua dh mrh. Sorryy. Saja nk tau pa pndpt yg len, dia dh mluat sgt dh ke mcm mna dgn hjh tu. tu je, maap  mod tlg katup
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 09:48 PM | Show all posts
Ngok ngek.
Igt ni kaunter pertanyaan ke
Bukak thread mengahrapkan org lain tolong tepek
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
slyfynx replied at 9-12-2019 09:48 PM
Ngok ngek.
Igt ni kaunter pertanyaan ke
Bukak thread mengahrapkan org lain tolong tepek

Owh....Maafkanla tt... newbie kan... hasnuzon sajorkkk... cuma nampak mcm makcik bawang n batu api skit la bila rise bnda2 mcmni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku x rs dia puuuiih kan idolat, aku rs dia puuuuih kan org yg tanya tu.
Ko igt dia berani ke nk mewalwil kan family idolat, dulu dia jg yg pggl idolat queen haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
since iols pun dah termasuk dlm benang ni so iols pun komen la sikit eh..



Ok.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
TravellingBear replied at 9-12-2019 09:20 PM
@ahbeng_xx tu tt la. Supaya boleh bukak benang ni
Harkkkkkkktuihhhhh


tak minat laki mulut ponen
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah nama ig pun ah beng,  apekah nak diharapkan...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:51 AM | Show all posts
berape banyak bebenang neelopa nak bukak nih? setakat komen kat ig pon nak bagitau seantero malaya ke? bagi iols helok lagi si hajjah dari si SA ni walaupun dedua iols tak berkenan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090287s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list