Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6036
View
61
Reply

Shuib hadiahkan kereta sempena hari lahir ibu

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-12-2019 04:10 PM | Show all posts |Read mode
Edited by Boomibulat at 9-12-2019 04:12 PM

Shuib Hadiahkan Kereta Pacuan 4 Roda Sempena Hari Lahir Ibu
Pelawak Shuib Sepahtu menghadiahkan sebuah kereta pacuan empat roda berjenama Peugeot buat ibunya.

Hadiah tersebut diberikan sempena ulang tahun kelahiran ibunya yang disambut semalam, 8 Disember 2019.

Happy birthday mama, 8 Disember, semoga dipanjangkan umur,diberi kesihatan

Yang baik,makin harat,makin muda ,dan di TEMPATKAN DISYURGA PALING TINGGI...AKO SAYANG MAMA DUNIA AKHIRAT, tulisnya.

Shuib berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri yang sama, Shuib berkongsi rakaman video ketika menyerahkan kunci serta hadiah tersebut di sebuah showroom kereta.

Ibunya yang seperti sudah mengetahui mengenai perkara tersebut gembira sambil memeluk anaknya tanda berterima kasih.
Ibu Shuib sempat merasmikan kereta tersebut dengan memasuki kereta berwarna putih itu dan mula menghidupkan enjin.

Mereka turut ditemani isteri Shuib iaitu penyanyi Siti Sarah serta anak mereka.

Entri tersebut mendapat perhatian pengikutnya yang kagum dengan cara Shuib menghargai ibunya.

Difahamkan ini kali kedua Shuib menghadiahkan ibunya kereta dan sebelum ini pada hari lahir ibunya tahun lalu.

Sarah dan Shuib mendirikan rumah tangga pada tahun 2011 dan hasil perkongsian hidup, mereka memiliki tiga anak, Uwais Alqarni, 7, Dzahira Talita Zahra, 4, dan Ariq Matin, 2.


Screenshot_2019-12-09-16-11-17-1.png


Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 04:13 PM | Show all posts
wahhh ... untong mama dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-12-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Sowwy..Video x reti nak tepeks..hanya mampu ss
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Rezeki mak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiap2 tahun dpt kereta ke...kaya sngt.ke soib ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
huntongggg mak dia...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 04:41 PM | Show all posts
jerukkedondong replied at 9-12-2019 04:30 PM
Tiap2 tahun dpt kereta ke...kaya sngt.ke soib ni...

itu la, bukan tahun lepas dah bagi honda city ke? tapi mmg kayo la shuib ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah..tahniah shuib sarah...murah rezeki depa..amin2..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 04:56 PM | Show all posts
alhamdulillah.. sementara mak masih ada, buat la jasa. gembirakan hati mereka..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah rezeki dia..Mudah2an kita pun dapat buat mcm ni...aamiin..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah rezeki



Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 05:42 PM | Show all posts
Syok jadi retis ni.
Byk je duit.
Yang koje mcm nk mampos ni terhegeh2 nk beli sebuah rumah pun.
And no, aku x ckp keje retis ni senang, and x semua kaya.
But....
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
  


bertuah dpt anak kenang budi
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Usap fefet la jering
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah.. moga dimurahkan lagi rezeki. Cuma geli betul siap suruh cium ketiak die kalo nk die beli sesuatu utk anak2 and wifey.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 9-12-2019 06:22 PM
Usap fefet la jering

Hahahhahaha....tiberr nama dia disebut pula....
Tapi kalau dulu misi dia berjaya....macam2 la dia dapat...bukan setakat kereta je....
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 9-12-2019 07:19 PM
Wah.. moga dimurahkan lagi rezeki. Cuma geli betul siap suruh cium ketiak die kalo nk die beli sesua ...

Ala....geli untuk ketiak yang busuk....
Yang wangi...bersih...pakai deodarant....on je....
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak dia bersusun la keta kat rumah pasni..tapi aku xheran la kalu kereta sebab cina pun slalu bertukar keta elakkn income tax..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by silampumeja at 10-12-2019 04:02 AM
Minami2013 replied at 9-12-2019 11:19 AM
Wah.. moga dimurahkan lagi rezeki. Cuma geli betul siap suruh cium ketiak die kalo nk die beli sesua ...

Kan. I pun rasa annoying.
I rasa shuib ni pun anak didik pakej platinum jijan semang. Sebab ade je issue dia nak buat supaya video laku....cium tiyak pun jadi... Cam bodoh sangatla . Tak kisahla ketiyak ko wangi sekalipun tapi benda macam ni bukan yg bagus untuk disampaika
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia susah dulu..dok ngn nenek.. Susah btl tgk dia bercerita...rezeki dia sbb gigih bekerja
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.104250s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list