Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4649
View
108
Reply

Rogol Anak Kandung Setiap Hari Selama 4 Bulan, Buruh Didakwa 104 Pertuduhan

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-12-2019 10:32 AM | Show all posts |Read mode
Dituduh melakukan sumbang mahram terhadap anak kandung sendiri, seorang buruh mengaku tidak bersalah di Mahkamah Sesyen di Kuala Terengganu semalam.


Bahkan, lelaki berusia 46 tahun itu didakwa dengan 104 pertuduhan termasuk satu tuduhan meliwat anak perempuan sulungnya itu yang berusia 15 tahun, Bernama melaporkan.


Kredit foto: Awani





Mengejutkan kerana tertuduh didakwa melakukan perlakuan tersebut hampir setiap hari dalam tempoh empat bulan di sebuah rumah yang didiami tertuduh, mangsa dan dua lagi adik lelakinya berusia 12 dan 13 tahun.


Dia dikatakan melakukan kesemua 104 kesalahan sumbang mahram itu antara 14 Ogos 2019 hingga 26 November 2019 di sekitar Kuala Berang.


Jika disabit kesalahan, tertuduh boleh dihukum penjara maksimum 30 tahun dan maksimum 10 sebatan bagi tuduhan sumbang mahram.


Manakala, bagi tuduhan liwat, dia boleh dihukum penjara maksimum 20 tahun dan sebat jika sabit kesalahan. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 10:35 AM | Show all posts

aku dah kata banyak kali, jangan makan ikan, jangan makan ikan
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 10:38 AM | Show all posts
Asdan replied at 9-12-2019 10:35 AM
aku dah kata banyak kali, jangan makan ikan, jangan makan ikan

ye la.. makan syabu or ganja lagi ok?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 10:41 AM | Show all posts
najib888 replied at 9-12-2019 10:38 AM
ye la.. makan syabu or ganja lagi ok?

ikan ada badi
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 10:42 AM | Show all posts

tanya sikit, orang langgan pelacur biasanya tak makan anak sendiri, kenapa ya ?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana mak dia? Dah xde ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Bapak apa macam ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:00 AM | Show all posts
bewak ler ni, layan porn kat hp sampai anak pun nak di makan....siler disemburit beramai2 di penjara sampai pakai beg najis kat perut!
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:09 AM | Show all posts
tganung mendoniaaaa lagiiii
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Astaghfirullah .. jahatnya manusia ni. Mung x layak jadi bapak. Semoga hukuman seberat2nya dikenakan. Kesiannya anak dia. Mesti trauma sangat2
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang binatang
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Siannya ank dia dpt bapak xguna
Hampir setiap hari tu maknanya waktu ank dia period pun kena jg la ya
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tak gantung bagi mati saja? Membazir duit saja bagi orang macam ni makan.
Langsung tak fikir masa depan anak sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:31 AM | Show all posts
takleh ke kes2 haruan ni diorang execute sebatan tu kat public..?
penat dengar kes mcm ni hari2...meleis muslim plak tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Asdan replied at 9-12-2019 10:35 AM
aku dah kata banyak kali, jangan makan ikan, jangan makan ikan

tapi jepun yg kau bangga sangatbtu makan ikan la sedan
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik 2 ank yg lain tu boboi.. Klu gegel........
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:43 AM | Show all posts
Asdan replied at 9-12-2019 10:42 AM
tanya sikit, orang langgan pelacur biasanya tak makan anak sendiri, kenapa ya ?

sbb yg langgan pelacur mcm hang ni mati kena aids tak sempat membiak, betui ka? hang rasa bagus tak dorg ni tak membiak supaya kurang sikit troll level-level bodo ikang kat porom nih? agaknya pakcik makcik jepun yang makan ikan tu pun merogol anak cucu sendiri betui ka?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
adoiiiiii kau kenapa pakcik oiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Jahat betul nate nih..mohon banduan bg pukulan k.o je kat babi ni..x pon suumbat dlm loji taik...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nate berok mung ni! Dop supo ore doh! Mung ni elok g mapuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108784s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list