Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3410
View
40
Reply

[Dunia] Miss Universe Malaysia 2019, Shweta Sekhon tergelincir.

[Copy link]

Author: JohnnySins       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-12-2019 01:11 AM | Show all posts |Read mode


Miss Universe Malaysia 2019, Shweta Sekhon tergelincir.


Miss Universe Malaysia 2019, Shweta Sekhon tergelincir ketika menggayakan dalam acara Swim Wear pada pusingan awal Miss Universe 2019 yang berlangsung di Tyler Perry Studios, Atlanta, Georgia.

Bukan sahaja Malaysia, malah wakil Indonesia serta Perancis turut mengalami nasib sama.

Shweta yang bermula cemerlang berjaya meneruskan persembahan setelah rebah dalam aksi penuh dramatik di pentas peragaan kecil tersebut.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2019 01:13 AM | Show all posts


bogotah...wakakakakakakakakakakaka

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 01:15 AM | Show all posts
cam ni punya cun awek2 serata dunia

jemin syok kat ajiq gak

nuart plakk nak try yusuff



songsang siot pimpinan parti mata lebam









Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 01:16 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2019 01:16 AM | Show all posts
jcopy replied at 8-12-2019 01:15 AM
cam ni punya cun awek2 serata dunia

jemin syok kat ajiq gak

mungkin bini dia tak pandai rimming pope jemin kot bro..wakakakakakakakkaa
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 01:20 AM | Show all posts
JohnnySins replied at 8-12-2019 01:16 AM
mungkin bini dia tak pandai rimming pope jemin kot bro..wakakakakakakakkaa

cari la lubang pookey lain

yg pi tala jubo jantan lain dah kenapa??

bodoh dia level dodolgumuk










Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 01:42 AM | Show all posts
Kasihan betol... sudah cantik dan bertahun-tahun ecxcercise ......
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg Iicin or x rata ke kt tengah tu.. Diorg jatuh kt tmpt yg sama, cara jatuh pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 02:12 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
org apa shweta sekhon ni..... sikh ka...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Perut buncis
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 04:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoii.. Sakit jatuh mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 05:31 AM | Show all posts

kuat memantat ler tuu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Nokiaman replied at 8-12-2019 05:31 AM
kuat memantat ler tuu..

Bukan perut buncit sbb makan malam terus tido ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 8-12-2019 02:09 AM
Mmg Iicin or x rata ke kt tengah tu.. Diorg jatuh kt tmpt yg sama, cara jatuh pun sama

Sebab ada manik2 kt tempat tu, sebelum dorg ni catwalk swimsuit ada persembahan apa tah so ada la terjatuh manik dari persembahan tu... klu tgk vid miss france cat walk lagi nampak butir2 manik tu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 08:33 AM | Show all posts
nak tanya yg masuk finalis Mrs Malaysia hari tu kan, mcmna cara pemilihan dia. sb yg iols tgk body ade yg so-so je, rupa yg so-so ade kertu2 skit....  Shweta ni kira antara dari awal org nmpk kredibiliti dia plus dia mmg ada rupa berbanding y lain (pemennag kedua n ketiga dan lain2 pun ade rupa jgk cuma ramai yg nmpk berusia sgt).
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Pertandingan pakai sepender
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 09:31 AM | Show all posts
klu ada video bdk pmpn bwh umor pkai baju cmni tersebar , yg lihat tu dipanggil pedophile
klu ada video pmpn dewasa  pmpn baju cmni disebar, yg dilihat dipanggil perogol ke?

set2 rendahkn martabat pmpn la sokong pertandingan cmni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
suka aku tgk bergoyang mcm tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2019 09:56 AM | Show all posts
batmana replied at 8-12-2019 09:31 AM
klu ada video bdk pmpn bwh umor pkai baju cmni tersebar , yg lihat tu dipanggil pedophile
klu ada v ...

millenial feminist la ni bro depa suka pertandingan macam ni...bagi depa menaikkan martabat perempuan...dan millenial feminist ni jugak depa sentiasa menyokong penduboq2 lgbt....perenah tanya feminist2 bowdow ni seipa depa sibuk mempertahankan penduboq lgbt...sedangkan depa sendiri dok fight equaliti dalam peluang pekerjaan...dan depa nampaknya kena bersaing dengan penduboq ponen....tak faham tak faham...wakakakakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.151246s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list