Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
4698
View
36
Reply

Isa Khan dan Risteena sudah bertunang di Bali November lalu

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-12-2019 10:30 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Boomibulat at 7-12-2019 10:36 AM

Isa Khan dan Risteena sudah bertunang
Screenshot_2019-12-07-10-30-09-1.png
Rudy Imran Shamsudin

imran@mediaprima.com

PELAKON dan penyanyi Isa Khan, 26, mengumumkan sudah melamar pelakon Risteena Munim, 30, pada 23 November lalu sewaktu bercuti di Bali, Indonesia.
Pengumuman itu dibuat Isa dalam majlis khas sempena sambutan hari jadi dan pelancaran produk milik Risteena di Bora Ombak.
Pasangan itu turut mengumumkan mereka bertunang pada tarikh sama.
Dalam pengumuman itu, Isa menjelaskan dia dan Risteena berkenalan lima bulan lalu sewaktu membintangi drama Bulan Di Kota Langit yang bersiaran di RTM.
Saya tidak perlu kenal Risteena bertahun. Walaupun ada yang cuba menghasut, Risteena tetap percayakan saya.
Benar saya ada sejarah masa lalu tetapi percayalah ia membuatkan kita menjadi lebih dewasa.

Walaupun saya banyak kekurangan dia sentiasa maafkan dan terima saya seadanya. Saya berjanji akan menjaga dan selalu melindungi dia seumur hidupnya. Saya sangat mencintai Risteena, kata Isa.
Isa meluahkan perkara itu dihadapan kira-kira 100 tetamu yang hadir.
Risteena pula menjelaskan, dia tidak kisah dengan kata-kata orang sebelum ini mengenai hubungannya dengan Isa.
Tak kira apa orang cakap mengenai awak. Saya lebih kenal awak dan saya sayang awak. I love you cinta, kata Risteena membalas ucapan diberikan Isa.
Persoalan siapakah lelaki yang sering dimuat naik Risteena di laman sosial miliknya terjawab dengan pengumuman terbabit.
Mengikut perancangan, Risteena sepatutnya bernikah dengan bekas kekasihnya, Ikhwan Khairuddin yang juga seorang pelakon pada November lalu tetapi senyap begitu sahaja sehinggalah kemunculan lelaki misteri dimuat naik Risteena di laman sosialnya.





Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomiiii.. Peminat tegar lopak,  dah ada thread dah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 7-12-2019 10:34 AM
Boomiiii.. Peminat tegar lopak,  dah ada thread dah

Sowy x nmpk..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 7-12-2019 10:35 AM
Sowy x nmpk..

Tak apa la.. Aku komen kat thread ni sajork..

Aku ingatkan Wann tadi tau..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:39 AM | Show all posts
penyakit tayang bofren ni berjangkit adik beradik
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:40 AM | Show all posts
booooooooooooooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Dr kejauhan pn nampak tebalnye pondesen yg dia pakai
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Ex tunang risteena ni pelakon juga ke? Siapa ikhwan?
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Oklah bertunang dah. At least one step ahead drpd adiknya yang headline asyik cerita pasal bf je
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aaatahnihahh
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Anjat kita tgk muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Berisi plak risteena ni..dlm ig lain..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan tu ade ic biru kan? Geli jer ckp indon.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuh ni kalau terlanggar bahu mau setepek melekat pondesen.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Low class nya taste isa ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni dah boleh tunjuk lah muka tunang tu kan. Hahaha. Pondesen kemain. 10 inci tebal nyer.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan ni kan dulu ada gf indon
Masa program tv kt indo siap berdukung peluk dgn gf nya mcm baru je lg
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah alang2 napa x nikah terus.. Esok keluar pasal c kemut pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 7-12-2019 10:39 AM
penyakit tayang bofren ni berjangkit adik beradik

Yatohannnnn gomaknye muka budak nih
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 03:06 PM | Show all posts
risteena ni in real life lawa sungguh, muka ayu.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091062s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list