Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9123
View
122
Reply

"Hampir RM10 Ribu Harga Koleksi Kasut Neelofa, Hebatnya"

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-12-2019 06:44 AM | Show all posts |Read mode
Selepas susu pisang yang terpalit dengan kontroversi, selebriti dan usahawan terkenal, Noor Neelofa Mohd Noor atau lebih dikenali sebagai Neelofa tatkala menerima tawaran untuk bekerjasama dengan sebuah jenama fesyen antarabangsa terkenal Giuseppe Zanotti pula.


Jual kasut pula






Menurut Neelofa, dia tidak menyangka bahawa jenama kasut yang dipakainya sejak awal pembabitan di dalam industri suatu ketika dahulu menyatakan keinginan mereka untuk menghasilkan kasut edisi istimewa bersempena namanya untuk pasaran.


Pengasas jenama tersebut mendedahkan Neelofa mempunyai aura tersendiri secara tidak langsung pujian tersebut memberikan satu penghormatan buatnya.


Kredit foto: Instagram Neelofa



Selepas pertemuan dengan Giuseppe Zanotti ketika hadir ke pertunjukan fesyen di Milan awal tahun ini, Neelofa ditawarkan kerjasama dalam rekaan koleksi istimewa bersama Giuseppe Zanotti.


Dua Koleksi Neelofa Kini Di Pasaran


Sebagai info, selebriti-selebriti ini juga merupakan penggemar dan pelanggan setia jenama ini kerana memperakui akan keselesaan dan mutu penghasilannya yang cukup kemas dan sempurna.






Dua koleksi kasut tersebut 'Dazzling Liza for Neelofa' dan 'Mirror Liza for Neelofa' kini mula dijual di butik berkenaan di Pavilion yang berharga RM9,790 dan RM3,890 untuk setiap koleksi. Gulp.


Lebih membanggakan, Neelofa merupakan artis pertama di Malaysia dan kedua di Asia yang berkolaborasi bersama Giuseppe Zanotti. - CARI


Sumber - Instagram Neelofa & Murai.my
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai utk orang2 katik jer ni, nk tgk berapa ramai lobenak yg borong kasut dia ni....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Batak2 tak mampooo..semua penerima br1m.. #edisibakalan mampu minum susu pisang kecut kertu
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
mampu tengok je


Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruk design sepatu tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Berita ni keluar di kala susu pisang hebat diperkatakan.

Cubaan untuk men'divert'kan attention orang ke?

Btw, lobenak boleh la beli banyak banyak kasut ni. Supporr melayu kan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Buruknya kasut tebal bahgian depan mcm stripper punya kasut
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Siapa aja yg nk pkai kasut tongkal gini
Acik lobenak semua kepam & gundu kang terpeleot kaki diorng
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Cane ek dieorg ni jln pki kasut cenggini.pstu siap joget lagi.ptt la ayda jebat terjelepuk
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
zuriey: Siapa aja yg nk pkai kasut tongkal giniAcik lobenak semua kepam & gundu kang terpeleot kaki diorng



Bughok kasur ghuper gini
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sakit ke pakai camni ekk?



Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sakit ke pakai camni ekk?



Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Umur brapa ya loopak ni..macam 43 tahun.. TPS nampak lg muda drpd dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tongkol Shoes Collection
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
sure jd must have item untuk warga lofaland ni.. x blh dilepaskan sbb exclusive & limited..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Lobenak senyap sunyi sebab dah pokai dikerjakan Hajjah ... nak beli nasi lofa pun bagi alasan duk jauh...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Faux leather heel boots yang Fazura jadi duta tu RM6k
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
dreamcatcher replied at 7-12-2019 10:08 AM
Tak sakit ke pakai camni ekk?

I rasa tak sakit. Sebab bahagian depan dia tinggi. Rasa tak selesa tu maybe lah sbb tinggi sangat, rasa susah or berat nk melangkah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak mcm kayu tongkol tak feminine langsong

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Better skechers atau clarks dari kasut lopak ni. Yg pasti pakai pun tak sakit kaki dan pinggang aku selamat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.770859s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list