Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3124
View
49
Reply

Edisi Memilih ; Artis Bukan Melayu CEMERLANG 2019 Pilihan Forummer CARI, ayuhh memilih..!!..siapa 5 artis pilihan chuols.?? ~ Henry Golding bersaing hebat dgn Sean Lje...

[Copy link]

Author: qqOfficial       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-12-2019 08:34 PM | Show all posts |Read mode
Edited by qqOfficial at 24-12-2019 07:26 PM

Hai Chuolsssszahhhh,....

2019 SEMAKIN KE PENGHUJUNG.....!!!!

makanyaaa setiap hujung bulan, macam biasa kita akan melihat sejauh mana prestasi artis2 malaysia kini...samada makin mendoniaaaaaaa atau ke laut...

makanya....ANUGERAH KECEMRELANGAN ARTIS 2019 kembali lagi.... heheee... dan kini akan dimulakan dgn beberapa kategori....

setelah dimulakan dgn kategori Artis Baharu Lelaki & Wanita Cemerlang 2019...., now chuols kena pilih pula kategori ARTIS BUKAN MELAYU CEMERLANG 2019 ..... yg chuols rasa CEMERLANG dalam karier masing2 utk circle 2018/2019 ini... hheheeee...mengimbau zaman2 ABPBH masa kategori bukan melayu ini diwujudkan.... zaman2 kenchana dewi, sathya, angeline tan, hans isaac menang....

meols senaraikan 32 artis bukan melayu utk chuols pilih...(senarai berdasarkan kualiti produk/nama dikenali di media/perkembangan karier dan tidak lah sesendu mana walaupun nama hanya femes sbb gosipp2 dan cerita panas sajorrr)....

...chuols dikehendaki memilih/mengundi/mengevote 5 NAMA sahaja....then justifikasi kenapa chuols pilih hendaklah ditepekkan si ruangan komen bebenang ini...

kalo chuols rasa mereka ini whoryusss bagi pandangan/pengetahuan chuols....sila google ekkkk mereka ni sapa..... come on...jgn nak mengada2 whoryus bagai....walaupun ni golongan baharu dlm industri.... heheehee....

p/s :

sekadar coretan, meols pernah buat vote CEMERLANG ARTIS ni since 2015 tak kisah bentuk macam mana  berdasarkan vote FORUMMERS CARI... just throwback :

2015 - SonaOne
2016 - Akim & The majistret
2017 - Faizal tahir
2018 - Khai Bahar & Siti Nordiana
2019 - milik siapakahhhh....pilihan forummers CARI


lets's vote..yachhhh....!!!!
Multiple Polls: ( Max 5 choices ), Total 211 Users voted View Voters

Poll is finished

7.47% (59)
0.38% (3)
5.57% (44)
0.25% (2)
1.14% (9)
1.27% (10)
7.34% (58)
0.13% (1)
14.18% (112)
5.57% (44)
1.27% (10)
0.25% (2)
5.06% (40)
0.25% (2)
2.91% (23)
4.94% (39)
5.32% (42)
0.51% (4)
2.15% (17)
0.00% (0)
1.77% (14)
0.00% (0)
0.63% (5)
0.63% (5)
1.27% (10)
0.76% (6)
13.04% (103)
0.89% (7)
3.04% (24)
8.61% (68)
3.42% (27)
0.00% (0)
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
I bagi vote tunggal je kepada Mark Adam
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2019 08:45 PM | Show all posts
KIM.K replied at 6-12-2019 08:43 PM
I bagi vote tunggal je kepada Mark Adam

heyyy chuols...votelaaa 4 nama lagi... hehehhh...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 08:45 PM | Show all posts
I voted sean lje sbb paling menyerlah tahun ni.. ngan lizzy sbb rajin keluarkan single melayu yg catchy
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 6-12-2019 08:45 PM
heyyy chuols...votelaaa 4 nama lagi... hehehhh...

Alamak aichols skip baca arahan tadi sowie
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Kiah dh vote lima org
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sean LJE lah pasal dis comel
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pun vote sean lje sbb thn ni dia ada keluar drama dan mgacara i can see your voice
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
iols vote alvin chong dgn sean lje.. sebab dirang dah offer lurex baring atas dada kalau undi dorang
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:07 PM | Show all posts
da vote 5 orang
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:14 PM | Show all posts
sudah vote. amelia handerson!
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeayy...sean....
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Of course la henry golding! Dah berlakon dgn emilia clarke queen khaleesi
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Vote sean gak. Suka tgk video iklan2 heols.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 01:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Vote Han Byul ja
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 02:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ni br sedap nak vote,rmi kenal esp sean lee
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Sean Lee & Henry Golding for sure
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Sean Ljr..ciutnya he berlakon dgn janna.. he host icsyv
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols undi bukan sebab popular je kot sebab iols suka
So Henry Golding tu memang swbab nampak betul kejayaan dia international
I undi Sean lee sebab dia banyak masuk tv tahun ni
I undi sangeeta krishnasamy sebab tak boleh move on lagi dengan betapa realnya lakonan dia sebagai cikgu dalam filem adiwiraku tu
I undi michael ang sebab ofkos walaupun banyak drama dia yang nyehhh tapi ada drama dia berkualiti sampai dia tercalon pelakon lelaki terbaik anugerah skrin. Drama Titi kayu tu best la jugak i layan
I undi neeta sbb dia dari dulu quite famous jugak walaupun tak pernah muncul live kt mana2 especially popularity dia tu dalam kalangan remaja. Dan lagu + mv dia ilusi tu sangat cantik ya dan sedap

Han Byul?? Nyehhhh... setakat juara sebab biyas baik tak payah
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 02:19 PM | Show all posts
1. Lizzy Tan - 1 tahun ada tiga single hit, ko hado??

2. Amelia Henderson - byk berlakon drama, wat hosting, BM sheols getting better skrg (meols dulu berangan sheols ni masuk MU voleh?)

3. Neeta Manisha - Boomz dgn Big Stage.. Kalau mamat korea tu xde, sheols lah juara

4. Sean LJE - dari jomdooit yang dh berkubur, sampai ke masuk drama melayu wpun BM heols very the pasar selayang..

5. Henry Golding - yang ni very boomz, dah jadi bahan pelecak fuki ummah hollywood dah pun.. keless
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111516s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list