Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
490
View
8
Reply

[Politik] Fistfight outside building as PKR Youth congress convenes

[Copy link]

Author: JohnnySins       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-12-2019 04:20 PM | Show all posts |Read mode


Blows were allegedly exchanged and stones thrown between rival supporters outside the building where the PKR Youth congress is taking place.
It is learnt that an unidentified man sustained a head injury after he was hit by a stone fistfights were witnessed outside the Melaka International Trade Centre(MITC) hall in Ayer Keroh on Friday.


siap tanggai baju kat public....bila oghang kata hangpa semburit..hangpa maghah...wakakakakakakakakakakkaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:24 PM | Show all posts
bini : bang, apsal mata abang lebam, bibir bengkak

laki : biasa arrr, tiap tahun macam ni balik dari PKR punya meeting

bahahahha

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2019 04:26 PM | Show all posts
jcopy replied at 6-12-2019 04:24 PM
bini : bang, apsal mata abang lebam, bibir bengkak

laki : biasa arrr, tiap tahun macam ni balik d ...

bro lava...mana hilang..hang tak dak sunyi website ni....yang ada dua tiga ekoq ahcai ni ja dok ulang skrip sama...tak dak benda baghu...wakakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:28 PM | Show all posts
JohnnySins replied at 6-12-2019 04:26 PM
bro lava...mana hilang..hang tak dak sunyi website ni....yang ada dua tiga ekoq ahcai ni ja dok ul ...

bongok arr melayu pkr
dari bertumbuk time meeting, baik korang semburit lepas kempen prk cam jemin tuuu


bahahaha




Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:40 PM | Show all posts
mana tak tumpah kuah jika tak ke nasi.

setiap pilihanraya, presiden & timbalan presiden bersedap-sedapan .

korang, setiap kali perhimpunan pun nak bersedap-sedapan juga.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2019 04:43 PM | Show all posts
lipans replied at 6-12-2019 04:40 PM
mana tak tumpah kuah jika tak ke nasi.

setiap pilihanraya, presiden & timbalan presiden bersedap- ...

sbb tu PeeKR suka guna perkataan RAPAT UMUM...seghonok kot depa dapat rapat2...wakakakakkakakakaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:48 PM | Show all posts
hebat fighter ni

berjuang demi semburitan

bahahahah





Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak ada special benefits pegang jawatan ingat suka-suka bertumbuk ka rebut jawatan
Cuba tgk NGO baru nk up atau surau yg kurang dana
siap tolak menolak bab jawatan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2019 10:41 PM | Show all posts
R2D2 replied at 7-12-2019 10:39 PM
Kalau tak ada special benefits pegang jawatan ingat suka-suka bertumbuk ka rebut jawatan
Cuba tgk N ...

dengaqnya parti tu memerangi rasuah...mungkin special benefits tu tak termasuk dalam kamus rasuah depa...wakakakakakakakakaka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084150s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list