Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10907
View
188
Reply

Isteri baru Daie Farhan-ini perkahwinan ke tiga(update video terbaru)

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-12-2019 09:43 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Boomibulat at 9-12-2019 07:05 PM

[VIDEO] "Ini Perkahwinan Ketiga Saya" - Isteri Baru Da'i Farhan Buka Cerita, Dedah Cinta Tiga Hari Di Makkah!

kawin seorang low class


Isteri kepada pendakwah sensasi Da'i Nik Farhan, Dr. Erin mendedahkan pernah beberapa kali berkahwin sebelum ini.

Bagaimanapun, jodoh tidak berpihak padanya apabila terpisah dengan ajal dan perceraian dalam perkahwinan-perkahwinan terdahulu.

"Ini perkahwinan ketiga saya. Ustaz tahu semua fasal saya dan dia boleh terima saya seadanya.

"Suami pertama saya meninggal dunia dan kemudiannya berpisah dengan kerelaan hati. Tetapi kami masih berkawan baik sampai sekarang.

"Allah berikan saya pengajaran atas perkahwinan sebelum ini untuk saya jadi kuat sebelum dia temukan saya dengan ustaz (Da'i Farhan).

"Anak-anak saya sangat menyokong perkahwinan ini sebab saya sudah latih mereka dari kecil lagi untuk berfikir secara rasional.

"Apabila saya kata ada papa baru, mereka akan gembira," katanya kepada Gempak.

Cerita Dr. Erin atau nama sebenarnya Noorainul Naqim Mohd Radzi, 40, pertemuannya bersama Farhan di Makkah bagaimanapun mencoretkan lembaran baharu dalam hidupnya.
"Saya pergi Makkah untuk menunaikan umrah dengan calon suami lain dan balik semula ke Malaysia dengan lelaki lain (iaitu Farhan)," kongsinya teruja.

Untuk kisah lanjut mengenai kisah sebenar yang berlaku antara Farhan dan Erin di Makkah, saksikan video temubual eksklusif Gempak bersama pasangan ini.

Gempak bertemu dengan pasangan ini ketika hadir ke rancangan bual bicara Mingguan Wanita semalam.

Sebelum ini tular kisah peribadi Farhan apabila dia mengumumkan telah mengahwini seorang janda anak lapan di Makkah.
Perkahwinan itu didakwa tidak mendapat restu isteri pertamanya namun kenyataan telah disangkal oleh Fatin.

Pendedahan pernah didampingi oleh 18 wanita yang menawarkan diri untuk menjadi isteri Farhan kembali mencetuskan ketegangan di media sosial.

Dan terbaharu, seorang peguam wanita mendedahkan Farhan telah menceraikan Fatin menerusi aplikasi WhatsApp dan terbang ke China bersama isteri keduanya.

Fatin turut mengaku telah diceraikan Farhan menerusi WhatsApp pada 3 Disember lalu.







Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-12-2019 09:44 AM | Show all posts
Tolong jangan kecam..tred bnyk sgt x tau nk sambung kat mana
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Hot la wife dia ni sebab bertolak ke Mekah dgn lelaki lain (calon suami) dan pulang dgn lelaki lain (suami)... So akak assume baju2 yg sepadan dgn dahipaan tu ialah asalnya utk calon suami yg pergi dgn dia.. Kebetulan badan pun size sama. Ketinggian sama. Boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:20 AM | Show all posts
putar lah selagi boleh
g umrah terus jumpa jatuh hati nikah???
yg jate cite jumpa keluarga sendiri mertua isteri dulu suarakan hasrat tu bila pulo
umrah tarikh bila pulok tu yg jumpa  kali pertama
so umrah jumpa nikah terus ni bila tarikhnya
sesapa tolong lukis boleh
serupa maze dah jalan citer dia
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:22 AM | Show all posts
tak malulah tino ni bagitau g ngan jate lain balik ngan jate lain

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:24 AM | Show all posts
so cemana dia putus dgn ex calon suami dia..'awak terlalu baik untuk sayakah?'
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan nak  cemarkan tempat suci dengan cerita2 sebegini
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
tp mcm mana gambar kahwin tu pakai kaler sama? ka meols yg salah ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 10:38 AM | Show all posts
masuk tivi kemain pakain tudung labuh jubah longgar
gambar lain jeans  ketat tudung singkat
nak kaburi mata mokcik pokcik yg tak ada sosial media keeeeeeeeeeee
gini gamaknya didikan laki kaabah ye
hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 11:16 AM | Show all posts
tengok berapa lama pulak sebelum farhan ni kena tendang
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 11:44 AM | Show all posts
Dr la sangat...  cibaion betul tau orang camni...  aku benci betul manusia bangang camni tau...  sesuka hati je main letak title ikut dan...  pastu penyokong bangang pun ikut...

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 11:47 AM | Show all posts
Kak-Leen replied at 6-12-2019 10:15 AM
Hot la wife dia ni sebab bertolak ke Mekah dgn lelaki lain (calon suami) dan pulang dgn lelaki lain  ...
"Saya pergi Makkah untuk menunaikan umrah dengan calon suami lain dan balik semula ke Malaysia dengan lelaki lain (iaitu Farhan)," kongsinya teruja.
aku baru perasan ni bila ko sebut...  lahanat sangat kan...  tengah ko buat umrah dengan bakal laki, sempat lagi main mata ngan jantan lahanat laain???  memang korang berdua sekufu...  cibaion sungguh...  betina camni la yang merosakkan nama janda2 yang baik...

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ostad ni ckp mcm die ni suci sgt je..rengsekkkk btul
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 11:48 AM | Show all posts
WeAiNe replied at 6-12-2019 10:20 AM
putar lah selagi boleh
g umrah terus jumpa jatuh hati nikah???
yg jate cite jumpa keluarga sendiri ...

manusia ni kalau dah kaki menipu, dia sendiri lupa yang dia dah tipu...  tu yang berpusing2 ceritanya...  dah macam orang mabuk todi...

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
memang ko betina gatal,ntah2 calon suami tu pun suami org gak.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa isteri baru ckp mcmtu. Nmpk sgt cara cakap tu nk memburukkan bekas isteri..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 12:12 PM | Show all posts
kita pusing roda ituu..putar2 cerita last2 kantoi
diaorg ingat netizen2 skrg bole angguk2 jer ke..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sembang aum aumm..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 12:22 PM | Show all posts
LuvAurora replied at 6-12-2019 10:34 AM
tp mcm mana gambar kahwin tu pakai kaler sama? ka meols yg salah ni

dia beli sedondon masa kat mekah tu.. bersangka baiklah di haru jumaat ni..

Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Uiiii farhan sebut utk anak2 8 orng...
Yg anak dia sdiri macam mana..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100007s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list