Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2455
View
88
Reply

[Trivia] Jodoh oh jodoh

[Copy link]

Author: misuke    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-12-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 6-12-2019 03:20 PM
lebih afdhol aku jd andartu walaupon kena tadah telinga dgr mulut acik bawang  aku tak boleh te ...

bgs aku setuju dgn pndpt ko.

sbb sbg lelaki, kalo dpt bini yg spesis mcm ko mesti lelaki tersebut akan menyesal seumur hidupnya.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
masih belum ketemu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
I kawen dengan crush masa kecik. Tak sangka dia cruah I jugak. Alhamdulillah, cantik percaturan Allah. Terbang jauh2 dan bercinta bagai nak rak dengan orang lain, jodoh dengan crush jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawan atau janda?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenabertaubat replied at 8-12-2019 09:40 PM
I kawen dengan crush masa kecik. Tak sangka dia cruah I jugak. Alhamdulillah, cantik percaturan Alla ...

wahhhh... sweet.... albamdulillah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-12-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
KekDurian replied at 7-12-2019 06:30 PM
Dlm tagged tu rmai gak doc& pilot tuk 1 nite stand..promote career kekdahnya

semburit ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
LuvAurora replied at 5-12-2019 06:26 PM
Bab jodoh ni kan okay ja kalau single klo muda lg..benda ni jadi problem bila kita tgk org lain semu ...

Betul sedih
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Depan mata dah cuma hatinya belum terbuka. Mampu berdoa je pada Allah, Pemilik segala hati.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 6-12-2019 05:32 PM
Ada acc.. Tapi x tau nak guna.

Alah, senang jela nak guna.Ada sekali my friend Kasi myself and another friend Guna tinder dia utk Cari lelaki kat dia ikut taste weols..sudahnya menjerit2 kawan Tu sebab yg kitaorg swiped semua tak suai kat Mata dia..mat African semua kitaorg pakat swipe kanan je..kahkah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 9-12-2019 03:15 PM
Alah, senang jela nak guna.Ada sekali my friend Kasi myself and another friend Guna tinder dia utk ...

Hahaha.. Jenuh.. Jarang buka tinder.. Tagged mmg hari2 buka sbb nak baca royanan org lain.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-12-2019 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Knowlee replied at 9-12-2019 02:15 PM
Depan mata dah cuma hatinya belum terbuka. Mampu berdoa je pada Allah, Pemilik segala hati.

wish u luck
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa 28-29 mcm bersemangat n hopeful..
Ni thun dpan da 31 ni still krik3..
Xpe lah mungkin ditakdirkan sorg2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Cari sendiri chuols. Tapi tak lama aiols akn pgg gelaran baru. Aiols masih di frasa indeniel tp apa guna kalau kptsn dia muktamad.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
lattehazelnut replied at 10-12-2019 09:27 AM
Masa 28-29 mcm bersemangat n hopeful..
Ni thun dpan da 31 ni still krik3..
Xpe lah mungkin ditakdi ...

Xpe chuols. Enjoy your single days.

Sekurangnya chuols tak rasa sakit untuk berpisah setelah akad dilafazkan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 02:53 PM | Show all posts
Kenabertaubat replied at 8-12-2019 09:40 PM
I kawen dengan crush masa kecik. Tak sangka dia cruah I jugak. Alhamdulillah, cantik percaturan Alla ...

wahh untungnya u.. ada doa tak nak crush suka balik..
penat la crush jual mahal ni yg dtg kat kite pulak semua tak taste.. sibuk nak tungu crush sekor ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-12-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 10-12-2019 12:33 PM
Cari sendiri chuols. Tapi tak lama aiols akn pgg gelaran baru. Aiols masih di frasa indeniel tp apa  ...

gelaran baru? usaha selamatkan selagi boleh chuollss
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
misuke replied at 10-12-2019 03:34 PM
gelaran baru? usaha selamatkan selagi boleh chuollss

Aiols dah cuba. Setahun dan akhirnya aiols dah tak mampu. Ehh ot kat benang orang. Hampunnnn
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-12-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kuroblack replied at 10-12-2019 04:33 PM
Aiols dah cuba. Setahun dan akhirnya aiols dah tak mampu. Ehh ot kat benang orang. Hampunnnn

tade hal chuolls....

meolls doakan ending chuolls baik2 belaka... keep positive vibes hokkayyy
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
misuke replied at 10-12-2019 05:18 PM
tade hal chuolls....

meolls doakan ending chuolls baik2 belaka... keep positive vibes hokkayyy

Thanks chuols. Aiols tengah positifkan diri sendiri ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiolzs vote no.1 sbb saja nak troll..kekeke~

Baidewei,aiolzs berharap pd y Satu jelaa..ada jodoh ke x,ikutlah apa y tertulis di luh mahfuz..gitchew~~
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105301s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list