Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2453
View
88
Reply

[Trivia] Jodoh oh jodoh

[Copy link]

Author: misuke    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-12-2019 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai... saje nk kenal2 dgn warga porum... feel free to vote ya
Single Polls, Total 102 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
nak tambah lagi satu boleh?
belum lahir..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku kenal bbrp org dari tagged.. X tau la salah seorg depa tu jodoh ke x
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
aku malas mencari
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 5-12-2019 01:32 PM
nak tambah lagi satu boleh?
belum lahir..

cer cari depan kaabah le plak chuolls
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 5-12-2019 01:38 PM
Aku kenal bbrp org dari tagged.. X tau la salah seorg depa tu jodoh ke x

kurex dlm list tagged x
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 5-12-2019 01:48 PM
aku malas mencari

ko nk tggu yg mcm mana kurex. mcm bam jul ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
misuke replied at 5-12-2019 02:12 PM
kurex dlm list tagged x

Tak tau la.. Kurex ada add tak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
misuke replied at 5-12-2019 02:12 PM
kurex dlm list tagged x

aku ada je tagged.. tapi semua friend aku jantan
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 5-12-2019 01:38 PM
Aku kenal bbrp org dari tagged.. X tau la salah seorg depa tu jodoh ke x

Tagged tu apo kaka?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 5-12-2019 03:57 PM
Tagged tu apo kaka?

Dia ala2 fb.. Tp byk yg cari skandal dan juga byk cik cur jual servis.. Tapi ramai ja perempuan & lelaki yg ok kat situ.. Kak sarah suka baca status tagged.. Hahahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak tahu... Ade second jodoh ke Tak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ihtisyam1 replied at 5-12-2019 04:08 PM
Tak tahu... Ade second jodoh ke Tak

bunga bukan sekuntum, kumbang bukan sekor
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg mana belum ada jodoh.. Sabar.
Doa byk2 ya n jangan kecewa kalo x capai target umur utk kawin..

#Donejadisetajah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bab jodoh ni kan okay ja kalau single klo muda lg..benda ni jadi problem bila kita tgk org lain semua pakat ada lagi2 kalau p tempat yg byk org dating   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
LuvAurora replied at 5-12-2019 06:26 PM
Bab jodoh ni kan okay ja kalau single klo muda lg..benda ni jadi problem bila kita tgk org lain semu ...

sob sob sob.. betul jugak.. kalo muda lg leh gak pandang2 jeling2... kalau kita dh gaya mak2, dh dipanggilnya kita acik@akak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
aku nk vote tp x phm apa sbnrnya soalan ko? Nk srh org vote biar lah jelas.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Had aku cari older men sampai 40 je
Pastu bela anak ikan puyulah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tahun 2019 punya azam nak cari jodoh... nampak gaya kena bawak ke tahun 2020 la pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Krikk krikkk krikkk krikkkkkkkk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089533s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list