Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
1992
View
34
Reply

Selalu Berangan Nak Masuk Universiti, Aliff Syukri Mohon Sambung Belajar Di UiTM

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Post time 10-12-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mfzg89 replied at 5-12-2019 11:08 AM
pastu ko ajak Sajat masuk sekali kn...rosak la uitm satgi...

Hahahahhahaha.....gong gong gong....
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 7-12-2019 10:12 PM
Ok jer...Tun Daim dapat doctorate dalm masa 11 tahun...
Toklip mungkin jg perlukan 15 tahun utk dpt ...

Letih la student yg sama class dgn dia...kena dgr dia punya membebel je.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
putericahaya999 replied at 10-12-2019 06:30 PM
Marilah belajar uitm
Happening tau
Seronok sangat

Dapat member group yg jenis buat kerja last2 minit....hilang dah seronok nya...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 08:48 AM | Show all posts
kesian coursemate, classmate, lecturer nk dengar dia merepek nanti
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus la nak belajar tu.. Tapi jgn esok2 masuk class, dia pulak yg mengajar dan lecturer xde chance nak buka mulut langsung!
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2019 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaya raya tapi nak masuk uitm je ??

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2019 04:22 PM | Show all posts
good luck tok alip..
aku pun student uitm..sem 9.. part time...
semoga jangan separuh jalan ...sebb uitm ni strict wooo...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok semangat yg bagus dan boleh dijadikan contoh yg baik utk fan2 dato alif..
X kisahlah manae2 u selalipun uitm.ke, open u, ke utm ke
Asal jgn gebang  kosong je utk raih populariti pulak ye
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2019 10:10 AM | Show all posts
yaaampuunn x dpt imagine kalau di dpt masuk U n jadi student sepenuh masa. mesti bergegar fakulti dibuatnya. apa2 event mesti dia volunteer sponsor pastu mesti gempak punya... sonok la siapa yg jadi classmate dato ni nnt. wish u luck dato!  
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Sambung dalam bidang perniagaan , pemasaran ke?

Jangan nak berdrama sangat nanti. Tiba2 je keluar tajuk video :


1. Abang sedih markah carrymark rendah
2. Abang sedih tak ada orang nak buat kerja group sekali
3. Abang keliru sebab ramai sangat nak jadi groupmate. Siapakah yang perlu abang pilih. A. Ali, B. Abu  C, Alia
4. Datin merajuk sebab groupmate abang lawa.
5. Abang keliru. Nama apa yang sesuai untuk group abang.
6. Oh tidak, abang marah dan kesal sebab groupmate abang tak tau abang sibuk
7. Abang marah sebab pensyarah tak prihatin. Buat exam masa abang sibuk.
8. Oh tidak, abang rasa nak ptus asa. Apa patut abang buat
9. Abang kesal semua tak support abang. Abang merajuk

Dan lain2. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting assignment quiz bagai jangan soh pa ko buat yach
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2019 01:54 PM | Show all posts
Bergosip replied at 24-12-2019 11:15 AM
Sambung dalam bidang perniagaan , pemasaran ke?

Jangan nak berdrama sangat nanti. Tiba2 je keluar ...

heheh complete listing tu...

Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2020 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
jgn bawak pa n pekerja yg 24jam dok bawak kamera dok rekod dia je dlm kuliah sudahla...
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2020 01:24 PM | Show all posts
satu aku nak puji dia ni... tak malu mengaku diri tak pandai. Takdela dia nak beli title Dr walaupon dia mampu. Sanggup dia nak sambung belajar... Maybe sebab dia ada anak2.. dia nak anak dia pandai.. anak2 dia speak good english kan. So tak salah kalau dia pon sambung belajar.. upgrade diri dia.. lagi orang pandang tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2020 04:15 PM | Show all posts
lerrrr org kaya masuk U yg yuran dia paling murah antara IPTA ? kemonnnnnnn masuk laa private U .....ok aku tau kenapa sbb private U ramai org kata sana x kenal dia....kalu UiTM ramai org kenal....ni semua marketing strategy dia ni
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096647s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list