Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14905
View
246
Reply

Lofa Menangis Dalam Meletop, Video #127, PC #1

[Copy link]

Author: faiz-za       Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa maksud a list guest? Seripah amoney? Atau mana2 ahli illuminati peringkat asean?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 4-12-2019 12:16 AM
Sapa kata ogy berambus dr melodi diratapi?org meluat dah ogy kat melodi sbb tu dia blah. Bila dah  ...

iols baru teringat dulu mmg layan melodi masa kecik2 masa wahid dgn fafau jadi host.. patut best dulu ada wahid
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 3-12-2019 01:31 PM
iols nk tgk neelopah buat talk show berilmiah....
boley tidak?.....
bru la ssuai level interna ...

Talkshow islamic lisa buat prgram apa
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 3-12-2019 01:36 PM
Ok. Iols nak kak lina pom pom ganti lopak. Jihan pun ok.

Setuju kak lina pompom... I enjoy je dia mengacara...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 3-12-2019 01:40 PM
show sendiri harus flop.. heshe klu jadi host pun  mengharapkan partner je la.. klu dia sorang situ  ...

Betul. Bakal flop...even sarimah show pun flop.... Inikan pulak lofa .
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols ada instinct jahlop kurangkan relationship masonry sheols
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 3-12-2019 10:05 PM
Mmg dia nak kawin next year la.. Bukan panggil media tu semata nak umum dia step down meletop je. Ka ...

Atok kulup kertu tuh la kot
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:33 AM | Show all posts
de_ikea replied at 3-12-2019 10:17 PM
Iols baru tgok ig live. Lopa ada show baru yg premium chuolsss. A lists guest tau.

Katanya lg, me ...

meletop tak mencabar? sebut nama guests pun tergagap2..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh kata meletop program sampah?

Tak kira lah sapa host pun.
Smmpah tetap.
Katanya....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 3-12-2019 10:07 PM
Lopah sekolah sampai spm jer kah?

Iyo.. Degree halfway je kt sunway kolej tu.. Sbb tu fans dok ulang tayang spm 10a tu je.. Kalo ada degree da lama gmbr convo bertebaran..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
siapakah bakalan menggantikan jah lop??
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
sunnylicious replied at 4-12-2019 01:38 AM
siapakah bakalan menggantikan jah lop??

Bagi je Fattzura hahahahah ganti.. mahu merentan puak2 jahlop
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-12-2019 12:00 AM
#edisibakalan

Bakat apa dia ada?? Selain beraksi mcm ayam serama
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 3-12-2019 10:05 PM
Mmg dia nak kawin next year la.. Bukan panggil media tu semata nak umum dia step down meletop je. Ka ...

dia ckp majlis mmg ade tp bukan dia itu adik n kaxen di daaa
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 4-12-2019 01:18 AM
Atok kulup kertu tuh la kot

Mcm da xnmpak pun dgn tok kertu tu ke deyol da lay low..ke masih menghrp nk jd de nxt queen darul ehsan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:37 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 3-12-2019 11:43 PM
Kalau gitu..premium show, A list guests lopa bley perform la kut..coz b4 ni mostly yg dtg meletop  ...

dah berkompang nak ada show sendiri haruslah semua guests heshe kompang A list.. jaafar onn pun boleh naik pangkat jadi retis kelas A kalau dalam show dia girtuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:45 AM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 4-12-2019 12:00 AM
Ogy tinggalkan Melodi diratapi....

Lopa tinggalkan Meletop diraikan penuh kesyukuran...

seriously dibanding dengan ogy? jahflop nan sendurina ini haram tak buat homework harapkan ke babil suap heshe.. tahu mengilai jah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm dia jer lah sorang yg berhak interview A list guest sampai nak kena buat program khas supaya dia dpt jd host pulak. And confirm Fazura A Lister yg x kan dtg.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tengok meletop part parodi je.. Itu pun kat YouTube...

Tapi yes! Alhamdulillah neelofa berundur akhirnya!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:20 AM | Show all posts
kakasotong replied at 4-12-2019 12:36 AM
Boleh selit 1 slot masakan dlm rancangan premium dengan segmen resipi; edisi membuat biskut raya p ...

Program talk show pondok masak masak Hajjah tak main lah. Itu level Jihan atau CheTah  ...... Hajjah punya is Premium show with premium guest.

Premium guest .... international level, jutawan2 negara. #seemylevel

Mungkin macam ini......

  









Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075542s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list