Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14897
View
246
Reply

Lofa Menangis Dalam Meletop, Video #127, PC #1

[Copy link]

Author: faiz-za    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-12-2019 12:00 AM
#edisibakalan

Akak suka je artis ni kembangkan dulu bakat ke luar negara.. Tapi make sure dah ada product kat sana then baru war2kan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-12-2019 12:12 AM
Tahun lepas December buat press conference ....



Career dia apa sebenarnya? Apa yg di dah kembangkan kat UK & Perancis? Akak memang x ikut langsung dia ni. Akak ikut kakak dia aje sejak berJebat setahun lepas..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong replied at 4-12-2019 12:36 AM
Boleh selit 1 slot masakan dlm rancangan premium dengan segmen resipi; edisi membuat biskut raya p ...

Katong, tu kena jemput keksinah ex model 90an
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:44 AM | Show all posts
finally ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 4-12-2019 04:45 AM
seriously dibanding dengan ogy? jahflop nan sendurina ini haram tak buat homework harapkan ke babi ...

Akak rasa x setanding bakat (ada ke?) hajjah dgn Ogy.. Ogy tu buat homework sebelum masuk set. . Facial expression pun dia jaga utk apa jua berita/ info yg nak disampaikan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:46 AM | Show all posts
jadi lah pekebun pisang
boleh letak pisang sebenar dlm susu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Akhirnya walaupun dia ada program sendiri...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 4-12-2019 08:09 AM
iols kalau thread jahlop, paling terhibur ngan abg mat

Mat.. Too obvious dia pemenat Jah. Banyak ss yg disimpan..
Heheheheh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-12-2019 07:26 AM
Hastag Edisi Bakalan .....
Dec 2018

dia bisnes apa benda kat eropah? ulang alik pergi eropah balik hari jual tudung kat acik2 budu mat salleh ker? kemahen kompang eropah kehulu dan kehilir.. selayaknya lah panggil JAH ROPAH = hajah eropah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
faiz-za replied at 4-12-2019 08:42 AM
Poll dekat ig story memes puaka
Ada yg suggest keknis

Please la.. kalu diberi pilihan, akak pilih DakJie
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
faiz-za replied at 4-12-2019 09:20 AM
Nampak muka nabil cover sambil buat lawak
Tapi dalam masa sama asyik sebut premium tu
Lofa pulak ...

Jgn la gitu.. Jah kan pengacara, pelakon & peniaga yg hebat.. Mana l boleh dibandingkan dgn Hajbil dan rancangan dia mesti lebih curlats dari meletop tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Kak-Leen replied at 4-12-2019 09:44 AM
Akak rasa x setanding bakat (ada ke?) hajjah dgn Ogy.. Ogy tu buat homework sebelum masuk set. . F ...

bakat dia setanding dengan mia sara n kalau ada carta retis tibaiunta harus jah ropah ni duduk ranking paling atas
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan main Jahpremium nak ada talkshow knon

apa nama show dia agaknya.....LopakTalk
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Mengacara xde bakat, blakon x berbakat, pastu sibuk la nak mengacara program premium la, kembangkan bakat seni di indonesia la ..ke pesen show beria2 kat eropah balik ko juai susu pisang..apoooo jahlop..koserrr
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 4-12-2019 09:57 AM
bakat dia setanding dengan mia sara  n kalau ada carta retis tibaiunta harus jah ropah ni dud ...




Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 4-12-2019 10:05 AM
Mengacara xde bakat, blakon x berbakat, pastu sibuk la nak mengacara program premium la, kembangkan  ...

Sebagaimana dia overclaim susu pisang artificial tu segitu jugakle dia overclaim diri dia..menurun la ke pemenat2 dia tu..cannot brain hahha... nk umum klua meletop pun pefeeling pm nk letak jawatan. Jgn nnt duk asek throwback momen2 kat meletop ya jah. All ze best le dgn program premium tuh..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Yela tu nangis
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 4-12-2019 10:16 AM
Sebagaimana dia overclaim susu pisang artificial tu segitu jugakle dia overclaim diri dia..menurun ...

Dr Amalina dah tanyer dah pasai overclaim susu pisang dia tu...macam2...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 3-12-2019 02:00 PM
Kesian acik2 Lobenak.... Hari Selasa ape mereka mau buat ehhh. Dah tak ada Lofadaiiiii
...

Lopaday ni maybe bakal btukar hari lain kot... Sbb kan dia ckap dia akn ada program sendiri... Mesti ada klua tv saban mggu jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
LuvAurora replied at 3-12-2019 02:31 PM
Iols tak pernah tertunggu2 pun nk tgk mletops ni  selamat mendonia

Kan.. Boring..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.524940s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list