Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10964
View
219
Reply

Lofa Menangis Dalam Meletop, Video #127, PC #1

[Copy link]

Author: faiz-za       Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
baca kat komen ig meletop ada orang kata lofa nak kembangkan bakat dekat indonesia
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke katanya ade hearsay yg Lofa pun one of the producer for meletop ke? Cume x nak kreditkan diri die.  Kalo betul la, if she cont to produce whoever yg replace die pun will still be working under her la kan??
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 3-12-2019 10:17 PM
Iols baru tgok ig live. Lopa ada show baru yg premium chuolsss. A lists guest tau.

Katanya lg, me ...

Kalau gitu..premium show, A list guests lopa bley perform la kut..coz b4 ni mostly yg dtg meletop sheol anggap lvl bwh tapak kaki sheol jer..tu yg bagai melepaskn batuk di tangga jer semata mata dtg mengacara utk cantik2 pakai baju high end fashun jerr sesambil free marketing utk nipolar hijab
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 3-12-2019 11:43 PM
Kalau gitu..premium show, A list guests lopa bley perform la kut..coz b4 ni mostly yg dtg meletop  ...

Ingatkan program ala2 keeping up with the kardashians
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertahun2 didesak supaya berundur akhirnya ditahun 2019 ni terbukak jugak hati jahlop utk berambus dr meletop yahooooooo

Tbh meols suka je dgm content meletop esp parodi meletop tu. Kelakar ok. Mmg rengsa nak ngadap meletop tetiap minggu sbb ada hos bangang lg tin kosong mcm jahlop tu

Atleast bila taw & sheols pn dh announce awal2 sheols akan ada tv show premium bolehla meols boikot awal2 & skip aje show dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 3-12-2019 10:05 PM
meletop ni dah sinonim dgn lopa yach...
seperti melodi sinonim dengan ogy dolu2...
meletop will no ...

Ogy tinggalkan Melodi diratapi....

Lopa tinggalkan Meletop diraikan penuh kesyukuran...

Lain context kalau nak banding
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:00 AM | Show all posts
claudya replied at 3-12-2019 11:40 PM
baca kat komen ig meletop ada orang kata lofa nak kembangkan bakat dekat indonesia

edisi bakalan indonesia1.jpg

#edisibakalan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:02 AM | Show all posts
apedehal replied at 3-12-2019 11:43 PM
Kalau gitu..premium show, A list guests lopa bley perform la kut..coz b4 ni mostly yg dtg meletop  ...

Edisi bakalan .... Premium show with premium guest.


#malaysianjustwaitandsee

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Berapa kali da dia acah2 nak berhenti,  tapi x benti2 pun.. Hajjah 2x ni dengar boleh,  percaya jangan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:12 AM | Show all posts
Tahun lepas December buat press conference ....

london PC sebelum berangkat.jpg


kronoloji international7.jpg

Tahun ini December .....

edisi bakalan indonesia1.jpg

Bakal buat show sendiri. Premium show with premium guest.





Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 4-12-2019 12:00 AM
Ogy tinggalkan Melodi diratapi....

Lopa tinggalkan Meletop diraikan penuh kesyukuran...

Sapa kata ogy berambus dr melodi diratapi?org meluat dah ogy kat melodi sbb tu dia blah. Bila dah meluat ngan wahid & fafau brlah netizen sibuk dok teringat kat ogy. Yg org suka masa kat melodi bg aku cuma si apek je sbb dia gossip lite2 je x annoying mcm fafau
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Lofa & nabil dah synonym dgn meletop. Sorang blur & sorang suke mengarut & usik guest. I suke je tgk depa. Walaupun i dah tk tgk meletop sbb tak subscribe astro dah. Moga tercapai apa yg diimpikan buat hajah lofa.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 3-12-2019 09:36 PM
Ok. Iols nak kak lina pom pom ganti lopak. Jihan pun ok.

Setujuhh.. kak lina pom pom the best!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 3-12-2019 10:34 PM
Dahlia trivago?

Setuju jugak!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Jiddin at 4-12-2019 12:32 AM
claudya replied at 3-12-2019 11:40 PM
baca kat komen ig meletop ada orang kata lofa nak kembangkan bakat dekat indonesia


Ya Allah boleh ka tu? Dia nmpk sgt tak hormat klu guest Indonesia. Semacam acuh x acuh kecuali 1, 2 spt Afgan. Knowing the success history of DCT, Indonesians cuma mampu terima artis luar yg humble dan marhaen. Tp zaman media sosial instafemes etc ni maybe dah tak sama mcm dulu kot.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 3-12-2019 11:43 PM
Kalau gitu..premium show, A list guests lopa bley perform la kut..coz b4 ni mostly yg dtg meletop  ...

Ya Allah apedehal, anda berjaya menulis benda yg sgt accurate. Tahniah. Ini sbb utama ramai ummah dlm thread ni hepi dgn khabar ini.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:36 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 4-12-2019 12:02 AM
Edisi bakalan .... Premium show with premium guest.

Boleh selit 1 slot masakan dlm rancangan premium dengan segmen resipi; edisi membuat biskut raya premium dgn menggunakan butter premium
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:43 AM | Show all posts
sokmogitu replied at 4-12-2019 12:00 AM
Ogy tinggalkan Melodi diratapi....

Lopa tinggalkan Meletop diraikan penuh kesyukuran...

chuols observe dekat forum gossip memangla penuh dengan haters... apooo
ogy tu dulu pun ramai jah tak suka mulut potpet sheols yach tinggal lagi takda medsos jah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tya Arifin menantu tok ti pon best gak.
Tp mesti jihan yg paling best kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tadi live IG after meletop.. Nabil sentap bila neelofa sebut premium show. Seolah2 neelofa better then him at hosting n dpt premium show with A list guests and he remain as meletop host lagi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078411s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list