Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10965
View
219
Reply

Lofa Menangis Dalam Meletop, Video #127, PC #1

[Copy link]

Author: faiz-za    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak pernah tertunggu2 pun nk tgk mletops ni selamat mendonia
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
RyanaMohainiza replied at 3-12-2019 10:20 PM
U rasa uyaina arshad ok x @ adriana adnan ke

Dahlia trivago?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
yahoooooooooooooooooi
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Korg yg happy sgt2 ni korang tgk ke meletop? So pprt lah
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
September14 replied at 3-12-2019 10:36 PM
Korg yg happy sgt2 ni korang tgk ke meletop? So pprt lah

Sbb dia ada lah tak tgk meletop.

So next year boleh tgk meletop semula
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Meletop program haji dan hajjah.
Mungkin hajjah wany buleh ganti
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 3-12-2019 10:05 PM
Mmg dia nak kawin next year la.. Bukan panggil media tu semata nak umum dia step down meletop je. Ka ...

Td dia ada sebut.. 'not even about marriage'...' not anytime soon'...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Pajura la ganti, dia kan pernah jd host dulu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpelah all the best.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Org x suka Hajjah jd host sbb hosting dia xde improvement.. x buat homework n x respect the guests. Imagine 7/8 years mcm tu jer. Yg berubah hanya fesyen tudung yg dia pakai..betul tak?  Rasa nye mana2 host yg ganti for Meletop akan lebih baik dr dia. She make the right choice lah to host another show yg mungkin lebih sesuai dgn diri dia. All the best to Neelofa.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Yahoooooo!!!

About time la. Dia x sesuai hos meletop lagi sbb byk sgt isu dgn artis malaysia. Latest added to her list is sharnaaz..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Btw, yg vote mira filzah tu ewwwww...dh xde org lain ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus lah step down, umur dah 3 series carilah lubuk lain untuk di cabar, untuk di travel, untuk di conquer, new adventure kaedahnya, tak kan nak harap Meletop ja, kena lah ada inisiatif lain, dunia bergerak semakin pantas, yang lambat catch up bakal ketinggalan, apatah lagi dunia entertainment.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:08 PM | Show all posts
Program realiti cari bakal suami. Paling tahan mengadap karenah dia yg paling last out...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:09 PM | Show all posts
good decision hajjah.. sebab dah selalu sangat nampak muka tak kuasa hajjah masa mengacara meletop... lebih2 lagi kalau guests dia tak interesting.. mcm malam ni punya la susah nak sebut nama Riana pun.. padahal Sacred Riana tu terkenal kot pemenang Asia Got Talent.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak happy, ingatkan nak berambus terus dari industri
Rupanya jadi host program lain...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah.. syukurrrr.. ramai lagi calon2 retis pompuan BBNU yg better than sheols yg cover cun ittew..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Syukur, lopa pergi jua
Selalu dia blur2 je time mengacara, mcm x ikhlas je kerja
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 3-12-2019 10:41 PM
Td dia ada sebut.. 'not even about marriage'...' not anytime soon'...

Kalau iolss tak salah yg dia ckp not even about marriage tu sbb nabil kata ke dia org nak kahwin happy tp knp dia menangis. So yg iolss faham kat sini dia menangis bukan sbb dah nak kawin tp sbb dia nak tinggalkan meletop tu. Tp kalau u tengok mula2 nabil keep on asking about nak kawin then lofa ckp alhamdulillah doa semua org yg suruh dia cepat kawin. Nabil tanya lg pasal kawin bila dgn siapa tp lofa ckp nti dia bg tahu nabil.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Katanya sbb sheols nk menang anugerah TOP TOP MELETOP next year! Tahun ni kan sheols x dpt bertanding sbb tarik diri takut kena kecam anugerah kroni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076211s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list