Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10969
View
219
Reply

Lofa Menangis Dalam Meletop, Video #127, PC #1

[Copy link]

Author: faiz-za    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dia nak kawin next year la.. Bukan panggil media tu semata nak umum dia step down meletop je. Kan dia ckp nti dia citer kat nabil tu. Of course yg ganti dia jihan.. Kalau tak abil si kupu kupu pon best jugak.

Btw, siapakah bakal husband nya ittewwww????? Nak tahu sgt2
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
confirm jihan ganti
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka letop.. Jah dah ada project me-gah. Setakat gaji meletop, utk lopak beli tisu tandas jer..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 3-12-2019 09:31 PM
iols nk tgk neelopah buat talk show berilmiah....
boley tidak?.....
bru la ssuai level interna ...

Lopah sekolah sampai spm jer kah?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
I need jihan muse pls. Die pun dah pernah ade talk show jihan show tu. Nampak jihan sgt natural dan smooth dan nampak lebih bersedia. Lofa tu maybe dh terlalu sibuk dgn life die jd nampak dah lama xleh nk concentrate n buat homework seblm nk start host melatop.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeayyy tepuk
Syukur sangatttt

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 3-12-2019 09:46 PM
wowww..... bakal ada show sendrik. Hebatttt Mesti show hajjah akan jadi fenomena negara

...

Hantu sheila on 7 ke yg mengilai tu
Seramnye, sukar tido mlm plak rasanya lol
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baru nk sujud syukur then lps tu nk buat kenduri kesyukuran tiba2 katanya ada rancangan sendiri mmmmmm aje lah
Malatop nnt sure jemput dia jg jd retis jemputan, dia kan nk kembamkan sayap tahap internasional di hendonesia.
Meluat
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Yeaaa 2020 boleh start tgk melllleeeetopppp
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni leh la fattzura dtg meletop bile2 pun x kisah kan haha.. Xde aksi tibe2 lesap lagi? Aku rase ain edruse tu agak bagus sebagai peganti..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bolelah tgk balik meletop
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai check cari nak berkongsi gembira berita ni. Yahuuuu. Hope no more pengacara meletop yg tak buat homework
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols baru tgok ig live. Lopa ada show baru yg premium chuolsss. A lists guest tau.

Katanya lg, meletop dah tak mencabar utknya. Tutup mata pun boleh buat meletop. Kompiden chuols. Korang jek yg komplen saban minggu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 3-12-2019 09:40 PM
alhamdulillah. Akhir nya mengundurkan diri jugak ya lofa. Bagus la gitu. Iols cringe setiap kali kal ...

U rasa uyaina arshad ok x @ adriana adnan ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah...............
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:20 PM | Show all posts
Edited by MekConkey at 3-12-2019 10:22 PM

Bye bye hajjah..Mek love you no matter what.. good luck for your future plan and adventures

Org ckp hajjah

1. Syok sendiri, host ame mng sendiri- hajah quit pencalonan ame
2. X de produk, mengacara Meletop je tapi selalu mng ABP, x layak mng-hajjah quit abp
3. Mengacara kayu, x buat research kt Meletop-hajjah quit

Its sokay,  more to come hajjah.. yezza


Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak meletop la dah tak de lofa
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 3-12-2019 10:07 PM
Lopah sekolah sampai spm jer kah?

Denga Kate die ade sambung belajar tpi x abes
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
saper cdg nm migha gnti lopah tu?.......
oh please
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je manusia tengin yg mengidolakan lopak ni
Wat duyu expect, third world country mindset
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.079706s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list