Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14896
View
246
Reply

Lofa Menangis Dalam Meletop, Video #127, PC #1

[Copy link]

Author: faiz-za       Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-12-2019 07:43 AM
Lepas minum susu pishang nilofa... mood naik



Lepas ni bolehlah idolat pengecut KakakMat muncul di MeleTop tak lari lagi. KAH KAH KAH!! Kaka Paju la ganti Lopa amacam? Bolehlah, lagipun MeleTop rancangan orang muda kot. Yang penting idolat KakakMat #bakalan tak lari dari set HAHAHA! EDISI BAKALAN TAK JADI PENGECUT LAGI.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:00 PM | Show all posts
Inessa replied at 4-12-2019 06:16 PM
Lepas ni bolehlah idolat pengecut KakakMat muncul di MeleTop tak lari lagi. KAH KAH KAH!! Kaka Paj ...

tentu lah ..... bukan aje kaka pajura dan bam tah akan mai studio meletop....... Gangstar Antoo penang pun mau mai.








Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:07 PM | Show all posts
kakiporet replied at 4-12-2019 11:06 AM
Lopaday ni maybe bakal btukar hari lain kot... Sbb kan dia ckap dia akn ada program sendiri... Mes ...

Bila reporter2 BBNU tanya tang program premium nya .... hajjah pun tak leh jawab dgn pasti.

Rasa nya....ini saja cara Astro dapat keluarkan hajjah dari meletop.... janjikan show sendiri yang konon premium dan guest nya pun premium2 punya level.
Kita tunggu dan lehat .... level premium hajjah camna.





Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:11 PM | Show all posts
Ehh Hajjah tau lah korang semua suka dia kuar dari meletop .....


Netizen Kata 'Sepatutnya Sudah Lama Berundur Dari MeleTOP', Ini Komen Neelofa!

Pengacara jelita Neelofa mengakui sudah kalis dengan kecaman segelintir pihak yang menyifatkan dia sepatutnya sudah lama berundur dari rancangan MeleTOP.

Jelas Neelofa, kata-kata sedemikian tidak memberikan kesan kepadanya malah berterima kasih atas sokongan terhadap rancangan bual bicara hiburan popular itu.

"Perkara itu bukan baru, selama ini pun memang sentiasa ada yang mempertikaikan kedudukan saya sebagai pengacara MeleTOP.

Bagi saya masing-masing ada pendapat masing-masing dan saya sudah melakukan sehabis baik sebagai pengacara dengan buat rujukan, merancang daripada segi pengacaraan dengan Nabil dan macam-macam lagi.

"Kata-kata itu tidak mengecewakan saya dan tak memberi kesan pun.

"Saya turut berterima kasih kepada orang di luar sana yang menyokong dan terus menonton. Kerana merekalah yang telah meletakkan MeleTOP di kedudukan sekarang," ujarnya.

Malam tadi Neelofa telah mengumumkan pengundurannya daripada MeleTOP secara langsung selepas bersama produksi itu lebih tujuh tahun.

Pengumuman yang mengejutkan itu turut memberikan kesan kepada pengacara gandingannya, Nabil Ahmad yang tidak tahu menahu akan pengunduran Neelofa.

Neelofa telah bersama MeleTOP sejak tahun 2012 dan pernah menemubual pelbagai selebriti terkenal dalam dan luar negara termasuk Christina Perri, Maher Zain dan ramai lagi.



http://www.gempak.com/artikel/29 ... p-ini-komen-neelofa


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-12-2019 07:11 PM
Ehh Hajjah tau lah korang semua suka dia kuar dari meletop .....



Kalau dah tahu kenapa baru sekarang nak mengundurkan diri jah oi? Patut lama dulu dah letak jawatan lahh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya apa itu program PREMIUM?

JADI meletop ni prgram taraf PPRT KE?

Care to explain?


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:26 PM | Show all posts
gummiebear replied at 4-12-2019 07:19 PM
Kalau dah tahu kenapa baru sekarang nak mengundurkan diri jah oi? Patut lama dulu dah letak jawata ...

Dah 18 kali hajjah bagi tau astro mau mengundur diri tapi Astro reject.... Bila yang 19 kali astro tak ada kekuatan menolak. Maka nya jadi hari ini dalam sejarah.... gitu boleh






Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-12-2019 07:11 PM
Ehh Hajjah tau lah korang semua suka dia kuar dari meletop .....



Bagi saya masing-masing ada pendapat masing-masing dan saya sudah melakukan sehabis baik sebagai pengacara dengan buat rujukan, merancang daripada segi pengacaraan dengan Nabil dan macam-macam lagi.

Seriously dia buat homework? Like seriously... masyaallah.. itu hasilnya? Hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh lah clear kan sikit studio meletop tu. Kalau tak semak dgn Lobenak jer. Sampai berhantu studio...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-12-2019 07:26 PM
Dah 18 kali hajjah bagi tau astro mau mengundur diri tapi Astro reject.... Bila yang 19 kali astro ...

MasyaAllah dasyat ya

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-12-2019 11:11 AM
Ehh Hajjah tau lah korang semua suka dia kuar dari meletop .....



Dia cakap dia dh buat rujukan sehabis baik?? Dgn cara mrendahkn artis yg xbrapa nk sekufu dgn dia, dgn asyik2 blur, asyik2 xtahu?? Asyik bgntg dgn dgn nabil n q-card????? Hahahhhaa.... Mmg lwklhlh si hajjah ni.... Takat tu je lah rujukan dia... Ada hati nk kmbgkn itu ini dgn edisi bakalan dia padahal bakat pun xda..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Izaabelle replied at 4-12-2019 10:02 AM
Kan main Jahpremium nak ada talkshow knon

apa nama show dia agaknya.....LopakTalk

biasa la tak nak kalah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 11:46 AM | Show all posts
meletop 4.jpg

Ape tak terkejut ..... semua orang tau Meletop tali hayat hajjah . Tup tup dia kata akan mengundur diri....semua terkejut berok lah  

Tapi korang jgn terpranjat kalau hajjah tak jadi kuar....ada lagi 3 minggu. Lobenak buat petition mau hajjah balik. Padan muka korang


Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 11:53 AM | Show all posts
kaseh80 replied at 4-12-2019 07:19 PM
Nak tanya apa itu program PREMIUM?

JADI meletop ni prgram taraf PPRT KE?

The 30-year-old artiste said that she had to make this decision, to allow her career to grow further.
She said the decision to leave the programme was a very difficult one to make, but it was time for her to move on to new challenges.
It took me a while to digest that I would no longer be on the programme. I hope that I'm making the right decision.
I have to let go of one in order to acquire another, she added.
Neelofa said that she will be helming a new TV programme, one which would fit better with her current career journey.
However, she refused to divulge more, saying that she will be sharing about it in due time.




Ape her current career journey??

Europe : Beauty and Fashion
Indonesia : Hosting and Filem

Ini kata salah satu chief warga Lofaland ...sis Mek




Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:30 PM | Show all posts
gummiebear replied at 4-12-2019 07:19 PM
Kalau dah tahu kenapa baru sekarang nak mengundurkan diri jah oi? Patut lama dulu dah letak jawata ...

dulu tak sampai level premium lagi uolsss.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Calon2 yg boleh ganti lopak n ngam dgn nabil selain jihan iols rasa....
1. Kak lina pom2
2. tya ariffin
3. ain edruce
4..siti elizad
5. Nabila huda

Tolong laa jgn amik yg bajet2 control cam HZ... sekian
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Not siti elizad bingit
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
muka pun dah tua dan gemuk.. elok lah
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 07:16 AM | Show all posts
ada kah kerana ini Hajjah di minta undur diri dari meletop...... andaian bg mat je


  










@sokmogitu





Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 07:18 AM | Show all posts
Screenshot_2019-11-19-16-35-20-60.png


nilofa37.jpg

mereka gunakan hajjah ..... ???


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108930s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list