Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
430
View
8
Reply

JBL atau Sennheiser?

[Copy link]

Author: pakwetizzaqyah       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2019 06:36 PM | Show all posts |Read mode
Mintak pendapat. Nak beli earphone baru. JBL atau Sennheiser. Tengok 2 brand ni popular. Kalau tak boleh tanya jangan marah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sony. Iols suke headphone sony

Earphone xsure

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Jbl for president
Anyway rumah acik cuma pakai wireless speaker jbl je
Xtreme 2 dgn flip 4

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Jbl so far ok..quality sangat

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:21 AM | Show all posts
sennheiser pon popular....tapi lebih kepada Audio System.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:10 AM | Show all posts
Ofkoz JBL Sport Earphone ngan Headphone aku dua2 JBL sound balance yang aku kagum dengan JBL ni.. pernah guna Sony WH1000XM3 tak leh challenge soun JBL..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2019 11:41 PM | Show all posts
terima kasih wei korang, maklum la nak 12 12 kan, ada nampak murah, kalau cm tu aku beli yang jbl la, sennheiser pun potong harga, tngok review cam tk best, tu yg tanya korang, time kasih wei
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-12-2019 11:41 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 3-12-2019 07:23 PM
Jbl for president
Anyway rumah acik cuma pakai wireless speaker jbl je
...

jbl presiden mana lak, jbl wrestling tu ke? haha
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2019 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 4-12-2019 11:10 AM
Ofkoz JBL Sport Earphone ngan Headphone aku dua2 JBL sound balance yang aku kagum dengan JBL ni.. pe ...

Khennnnz aciknye jbl flip 4 tuh kecik je besar botol air 200liter je. Senang nak bawak gi mana2. Sound dia mcm mini compo dedolu kala tu punya kuat
Syok je musim raya sambil kacau rendang kat luar rumah pasang jbl dengar lagu raya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.802358s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list