Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8847
View
84
Reply

Eina Azman Ditegur, Tengah Buat Ibadah Umrah Pun Nak Bersolek Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 05:38 AM | Show all posts
aku ok jer tgk dia
siap bawak bibik
suami dia mualaf pun pegi sama
tak semua org nak g tanah suci wpun mampu
niat dia biarlah dia dgn tuhan
wpun dia tak ori cantik tp dia pandai masak tu yg best
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:21 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 3-12-2019 08:43 PM
Dia buat bleaching rasanya... Kalau drip Vit C pon tak jd mcm tu..ramai retis putih x logik buat b ...

Bahayanya,  dia ni mude gile,  dah strt guna bleaching?

Bahaya la....  

Kalau dh stop guna bleaching, Kang tak pasal2 lagi teruk seblum guna bleaching.

Dia ni boleh jadi pengaruh bahaya kepada followers dia terutama yg muda. ye la kan dia muda dah kawen berpangkat pula.

Nanti ramai yg terikut buat bleaching pulak..




Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Seronoknya bibik pun ikut..  Dapat la sambil2 tu tolong tengokan anak ye..

Mahap la tak boleh husnuzon
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka tengok heshe ni walaupun teruk dihencap rerakan
At least mau juga bercoti di mekah deknon
Boleh je gi mentari di Korea
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:34 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 4-12-2019 01:50 AM
Kanser Payudara dgn Kanser hati x silap..tapi rasa memula dia kena kanser hati dulu ... Lepas dh n ...

patut if kaka kiah nak cantik mcm tu. Minum je fresh fruit juice blend everyday every mrng. If malas sgt nk kopek epal hijou. Blend je dua bijik tomato suku air haaa minum..peloles lah kulit. Jari pun nmpk bersinar.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa la kecohnya dia nak mekap ke, pakai niqab ke....
Ada orang datang Mekah nak nikah... Dapat la title isteri Kaabahnya...

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:33 AM | Show all posts
cntik nya dia
coklat mata nya
rasa mcm lain pulak..makin cntik
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by limesherbet at 4-12-2019 07:53 AM
cheezzy replied at 4-12-2019 05:38 AM
aku ok jer tgk dia
siap bawak bibik
suami dia mualaf pun pegi sama


betul tak seua org ingin pergi walaupun kaya.kenal sorang pilot ni..kaya gaji sebulan xxxk....round d world dah....satu tempat ja depa tak pegi lagi...tanah suci...bila tanya dia kata entahla belum rasa nk pergi..tapi dia solat etc semua la(bukan islam pada nama saja) mmmmphhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:03 AM | Show all posts
limesherbet replied at 4-12-2019 07:52 AM
betul tak seua org ingin pergi walaupun kaya.kenal sorang pilot ni..kaya gaji sebulan xxxk....ro ...

dulu mutawif sy ms g umrah ckp.
panggilan umrah/haji ni bukan Allah bagi pada yang mampu.tapi Allah akan mampukan pada yang mahu.dalam maksudnya.


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:23 AM | Show all posts
cheezzy replied at 4-12-2019 05:38 AM
aku ok jer tgk dia
siap bawak bibik
suami dia mualaf pun pegi sama

yupp betul. siapa kita nak judge duit yg dia guna utk pergi ke ibadah yg dia buat ke..
sedangkan 1 benda yg pasti dia dapt jemputan Allah tu..
kalau tgk lifestyle dia mmg tak sangka pun dia nak pegi dgn laki pun mualaf.
ada ramaiiii sgt org kat luar sana baik yg artis atau org biasa yg sgt2 mampu buat umrah tapi tak sampai jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang bagus nya tinEA ni tak ambik kesempatan dgn keputihan skrg dgn skin ploles.. kalau artist lain kompom dh jual product timbang kilo..

Mcm ex bff tinEA ni memaksa TP Raghad makan product sheols alahaiiii haha nampak bodohnya
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Ailebiu replied at 4-12-2019 01:40 AM
Laki dia bila berckp mcm lembut3 gitu ksn

Yup, terpegun iolls
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 3-12-2019 08:43 PM
Alahh..kalau betul dia nk beribadah,xdenye nak tnjuk..maybe retis kan,semua nk upload kt socmed..and ...

Aiyo sis marhein bkn retis pun setiap sudut bergambo ya alls hahahhahhaha dedulu takut nyah nak p umrah haji nak jejak kaki kat tanah haram dpt balasan la apa la cash segala, sekarang ni??? Pegi jah mcm ibadah - holiday gitu , no prejudice Allah terima je semua tetamu dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:22 PM | Show all posts
forumer mana ari tu kata buat bisnes haram tak dapat pi mekah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
kawaiichicken replied at 3-12-2019 07:28 PM
seriouslahh ini eina azman..lawa gila sekarang..dulu tengok dia berlakon..gelap..
camne nak putih h ...

1st u kena ada duit...samada duit dr laki u yg kaya..atau u mmg kaya jual product...kikikiki...kalau duit kepuk2..haruslah cantik iollss..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 4-12-2019 01:50 AM
Kanser Payudara dgn Kanser hati x silap..tapi rasa memula dia kena kanser hati dulu ... Lepas dh n ...

Tulah jgn taksub sgt produk...legit ke oem ke tumbang kilo ke...dalaman badan kita tak tau effectnya...kalau dah produk mlm lagila kena consume monthly comitment kalau tak tak dpt income bulanan...buat perabih duit yg kaya tokei jerrr
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:52 PM | Show all posts
bagus jugak suami mualaf dia nak pergi umrah.. kite pon tak tau macam mane daily life dia.. mungkin ada amik kelas agama walaupon bukak kalabul malami
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 4-12-2019 01:50 AM
Kanser Payudara dgn Kanser hati x silap..tapi rasa memula dia kena kanser hati dulu ... Lepas dh n ...

Betul ke cntik gila kak kiah.. skin dia berlubang2 jua bila tgk dlm tv
Kalau ckp artis dulu2 yg cantik... iols prefer norkumalasari dan maria arshad..  smpi sekarang slim dan cantik in their own way
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols ada nmpk kat ig datin ni masa dia bagi sedekah  nasi tu.. nmpk mcm dia tp iols pun tak sure sb vid tak jelas.. dia tak pakai handsock maka nampak la aurat dia..  
Iols pun xtau mcm mana nak ckp hahahhaaha tp seboleh2nya kalau kat sana pls la jaga aurat betul2
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 3-12-2019 10:25 PM
Tiada apa yg nak d heran kan.. Ni namanya pun akhir zaman.. Ada yg dtg sekadar ambil gmbar lepas tu  ...

Sgt stuju..ni smpt pka c
Lense Dan lipstik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110966s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list