Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8505
View
84
Reply

Eina Azman Ditegur, Tengah Buat Ibadah Umrah Pun Nak Bersolek Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
bintangct replied at 4-12-2019 01:59 PM
Betul ke cntik gila kak kiah.. skin dia berlubang2 jua bila tgk dlm tv
Kalau ckp artis dulu2 yg c ...

X tau lah Kak Kiah x pnah jumpa arwah Mak Kak Kiah lah jumpa dlu masa dia muda lah ..muda x muda sgt lah arround tahun 92 gitu ...arwah mak Kak Kiah kata cantik.... Tp kdg ada org dlm tv nampak lawa kt luar hauk...ada org dlm tv hauk kat luar lawa...cth Fizah yilai tu kat luar hauk haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:21 PM | Show all posts
CinnamonR replied at 3-12-2019 08:39 PM
Rasenye mcm die buat sulam bedak je

Sulam bedak muka je. Eina putih seluruh badan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:21 PM | Show all posts
ada duit apa apa pon boleh buatt
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:53 PM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 4-12-2019 02:12 PM
X tau lah Kak Kiah x pnah jumpa arwah Mak Kak Kiah lah jumpa dlu masa dia muda lah ..muda x muda s ...

fizah yillai hauk ke kat luar... dalam IG nmpk poleles jek...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:53 PM | Show all posts
limesherbet replied at 4-12-2019 07:52 AM
betul tak seua org ingin pergi walaupun kaya.kenal sorang pilot ni..kaya gaji sebulan xxxk....ro ...

hahaa
penah jumpa jgk kes gini
gaji berbelas ribu, bujang, lelaki
stakat korea london paris tu slalu dah jejak
bukan sekali ok

makkah je belom
doakan jer la baik2 utk mereka kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lady_bonia replied at 3-12-2019 07:41 PM
seram tengok kulit dia..apalah ye yg dia cucuk tu..xde kesan sampingan ke..

Lupa nak cucuk laki sendiri ke sheols??? Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 3-12-2019 12:43 PM
Dia buat bleaching rasanya... Kalau drip Vit C pon tak jd mcm tu..ramai retis putih x logik buat b ...

bleaching tu mandi clorox kah
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 4-12-2019 03:17 PM
Lupa nak cucuk laki sendiri ke sheols??? Hehehe

Laki x yah hensem sgt nnti kena caras
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak bersolek kang suaminya tak kenal
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 4-12-2019 12:22 PM
forumer mana ari tu kata buat bisnes haram tak dapat pi mekah

Boleh je pegi Mekah cuma barakah tu mungkin x dpt... Tu yang ada ulang alik pegi Mekah perangai masih x berubah ..ada tu makin teruk pon ada.... Kita nak barakah Allah tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dagusengett replied at 4-12-2019 01:17 PM
Tulah jgn taksub sgt produk...legit ke oem ke tumbang kilo ke...dalaman badan kita tak tau effectn ...

Kdg yang menjual tu pon x makan product dia sndiri hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_kuntum36 replied at 4-12-2019 02:53 PM
fizah yillai hauk ke kat luar... dalam IG nmpk poleles jek...

Hahahahhahahah... Ramai je yang hauk kat luar ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kiahbosan replied at 3-12-2019 09:43 PM
Halllaaaaa haalaaaaaa..sedangkan orang biasa pun berkoyan2 selfie tak habis2 dari 1 bln nak buat Umr ...

Hahaahaha! Bodo lah lompat bintang tu. Ioll ingat sis tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Maria_Juana replied at 3-12-2019 11:14 AM
Sekarang mekah tu dibuat macam tempat melancong. Tempat promote produk. Tapi... siapakah kita nak ju ...

Yes.. Btol tu... Kdg dh mcm tmpt utk diorg bfashion je...Tp... Hurm... Husnuzon je lah...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
datin ni baik la.. husband dia pun baik.. down to earth..bnyk bantu org.. meols pun salah sorang yg dibantu..jgnla kutuk2 they ols.. bnyk kebaikan yg dorang dh pernah buat tp org tak tahu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:21 AM | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 4-12-2019 04:43 PM
Boleh je pegi Mekah cuma barakah tu mungkin x dpt... Tu yang ada ulang alik pegi Mekah perangai ma ...

tak kena bala kt sane takpe laa. klu kena mmg nasib la. sbb kebanyakan orang pegi sana sbb tu hati kena bersih. takpela rezeki dia kan. bersyukur la tak kena cash kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 09:56 AM | Show all posts
akhir zaman. semua mampu g mekah, tapi tak semua beribadat di sana. ada y p sana nak kawen..nak fotoshoot kawen, nak bisness

kesian akt org lain yang teringin sngat nak pergi tp tak mampu.

Seingat ak tokti tiap kali ramadhan dia g sana kan...syoknyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
cuma nak komen.. bertuahnya dia, nampak serva sempurna.. tp tu pd mata aku yg tgk dr segi luaran la... sgt bertuah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting sheols waktu masak nmpk real n ikhlas. Mohon ibadatnya juga bergitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2020 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada tgk pak arab2 kejar dgn buggy. Ingat kan emergency apa. Ada pompuan muda pakai jubah telus nampak badan. Jubah berfashion. Org arab juga kot. Nak kejar perempuan tu rupanya.

Kene tazkirah dan dan tu. terkulat2 pompuan tu. mungkin kasaq. Tapi dari sudut pandang lain, elok juga ada yg sesetengah manusia ni keras. Aku x kena bole la aku mcm ni kan. Kahkahkah.

Tapi mmg nampak sexy punjubah dia. Kes eina ni kalau melebih2 makeup nya mungkin ada potensi kene ceramah jugak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.100174s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list