Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7436
View
79
Reply

Eina Azman Ditegur, Tengah Buat Ibadah Umrah Pun Nak Bersolek Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
lady_bonia replied at 3-12-2019 07:41 PM
seram tengok kulit dia..apalah ye yg dia cucuk tu..xde kesan sampingan ke..

Sekarang x lah...lama sikit ada lah sampingan...tapi bukan dorang nk citer kt kita.... Mcm Arwah Mak Benjy tu ... Masa hidup makan ubat banyak sgt utk cantek ... Last jalan dua kanser terus
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar laki dia ihram dia pakai niqab tu, tengah dalam umrah sunat atau sekadar tawaf sunat? Sefaham i, kita dalam ihram(tengah umrah) dilarang menutup muka. Kena bayar dam. Tapi yelah apedehal takat dam kambing bagi datin kan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Over sgt sejuk hati tgk diorgg g umrah
Sejuk tang mana
Google gmba eina dulu kala xlah sesenduk skang bulat jua muka
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Porcelain sgt muka dia.. flawless gila
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Halllaaaaa haalaaaaaa..sedangkan orang biasa pun berkoyan2 selfie tak habis2 dari 1 bln nak buat Umrah sampai 1 bulan balik dari umrah...apa lagilah artis nak bergambo sakan ada yg siap melompat2 bintang lagi sakan perghaakk di Tanah Haroommm...dari berjota2 gambo selpie tu buat org mula cari silap..gitteewww
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Maria_Juana replied at 3-12-2019 07:14 PM
Sekarang mekah tu dibuat macam tempat melancong. Tempat promote produk. Tapi... siapakah kita nak ju ...

Meols setuju jah. Memang kenyataan. Ada jah yang pergi dan tak buat benda benda yang sepatutnya. Heboh shopping dan amik gambar hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik aku org malaysia ni..lebih2 lg artis..kat malaydia terdedah sana sini..sampai tanah haram pakai purdah pulak dia..walhal ibadah umrah tutup muka kena bayar dam hahahahha..heran aku
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Actually klu tgk pki niqab,posing maybe diorg tgh buat tawaf sunat or tawaf wada, so 13 pantang larang ihram tak apply masa tu.tak dinafikan umrah pun dah commercialised dgn endorse influencers jadi ambassador, jual umrah apparels & so on
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia byk amal ibadah.. Netizen habuk pon tarak
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiada apa yg nak d heran kan.. Ni namanya pun akhir zaman.. Ada yg dtg sekadar ambil gmbar lepas tu bla g shopping2.. Ada yg tujuan nk berbisnes semata2.

Pokoknya x semu datang hatinya bulat2 niat nak beribadah. Org yg betul2 niat dtg nak beribadah rasanya xda masa sgt nak belek hp.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 3-12-2019 08:46 PM
Sekarang x lah...lama sikit ada lah sampingan...tapi bukan dorang nk citer kt kita.... Mcm Arwah M ...

sorry arwah azean dlu kanser apa?
bole relate ke dengan suppliment yg dia ambil?
Al Fatihah to Arwah Azean Irdawaty....she was a great actress   
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Curlast! Dengan duit night club ngkau sefamily pi umroh siap nai bisnis class lagik!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga dipermudahkan segala urusan ibadah di sana
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
kakakOmes replied at 3-12-2019 06:43 PM
Iolls bumped in sheolls sekeluarga kat airport, to my surprise shuben dia takde teddy bear sgt & ver ...

Laki dia bila berckp mcm lembut3 gitu ksn
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 3-12-2019 10:31 PM
sorry arwah azean dlu kanser apa?
bole relate ke dengan suppliment yg dia ambil?
Al Fatihah to A ...

Kanser Payudara dgn Kanser hati x silap..tapi rasa memula dia kena kanser hati dulu ... Lepas dh nk dkt meninggal baru detect payudara plak ... Tumor    .... Dulu arwah mak Kak Kiah pernah pegi talk dia dkt hotel masa join AMWAY dlu ... Dia cerita dia makan satu hari lebih kurang 15 biji suplliment utk cantik... Suplliment rambut.. kulit..kuku...dan sebagainya.... Huhuhuhu.... Mybe lelama effect ubat yang dia amik bebanyak tu la..arwah mak Kak Kiah ckp arwah azean mmg cantik gila
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:51 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 3-12-2019 10:45 PM
Curlast! Dengan duit night club ngkau sefamily pi umroh siap nai bisnis class lagik!

Hurmmmmm mybe duit sumber lain kot  husnuzon
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Pergi ke umrah?adoyaiiii
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 4-12-2019 01:50 AM
Kanser Payudara dgn Kanser hati x silap..tapi rasa memula dia kena kanser hati dulu ... Lepas dh n ...

Sama la dgnnproduk shak**e yg nak suhborang telan berpuloh2 biji pil swhari
Yg ai.heran doktor kemain bangga n ramai join promote kat fb
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Adm89 replied at 3-12-2019 07:38 PM
Cucuk cucuk segala serum vitamin c semua la sis. Dia mmg coklat dulu. Takut tengok kulit sheolls s ...

menetas...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
fuyupoktek replied at 3-12-2019 09:24 PM
Over sgt sejuk hati tgk diorgg g umrah
Sejuk tang mana
Google gmba eina dulu kala xlah sesenduk sk ...

Tu la kami pun nak ckp ni... dulu bentuk muka panjanh naw2 huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106942s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list