Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
7435
View
79
Reply

Eina Azman Ditegur, Tengah Buat Ibadah Umrah Pun Nak Bersolek Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2019 06:18 PM | Show all posts |Read mode
Sejuk hati melihat keluarga bahagia Eina Azman di tanah suci Makkah mengerjakan ibadah umrah.


Banyak juga gambar-gambar di sana yang dikongsikan melalui akaun Instagramnya.




  



  



  



Ada satu swafoto Eina mendapat perhatian sebab wajahnya nampak macam bersolek pula.


Bibirnya berwarna merah menyala dan kening nampak seolah-olah dilukis.




  



Disebabkan itu, ada pula yang menegur kalau sedang beribadah tak perlulah nak bersolek.


Ada juga yang menceritakan pengalaman mereka ditahan di dalam Masjidilharam kerana memakai liptint.




Foto: Gempak




Tidak berdiam diri, Eina menjelaskan ianya bukanlah seperti disangka, sebaliknya dia memakai gincu Arab.


Ia dibolehkan untuk memakai semasa solat.




Kredit foto: IG




Sementara itu, ramai memuji penampilan Eina yang anggun menutup aurat dan mendoakan yang baik-baik buat dirinya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertuahnya bibik dpt pergi sekali
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls bumped in sheolls sekeluarga kat airport, to my surprise shuben dia takde teddy bear sgt & very fluent ckp Malay
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakOmes replied at 3-12-2019 06:43 PM
Iolls bumped in sheolls sekeluarga kat airport, to my surprise shuben dia takde teddy bear sgt & ver ...

Laa ye ke
Nampak biasa je la
Iols rgk pic pon cam teddy teddy sangat
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain nya muka dia pd gmbr kedua last...kalau tkde nama i tk tau tu dia....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang mekah tu dibuat macam tempat melancong. Tempat promote produk. Tapi... siapakah kita nak judge orang? Hmmm
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
dia sebenarnya pelakon ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
So citer ni nk ckp pasal apa sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:28 PM | Show all posts
seriouslahh ini eina azman..lawa gila sekarang..dulu tengok dia berlakon..gelap..
camne nak putih hilangkan burn ekk..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sibuknya la. Lantak dia la. Bukan dia pkai mini skirt
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kawaiichicken replied at 3-12-2019 07:28 PM
seriouslahh ini eina azman..lawa gila sekarang..dulu tengok dia berlakon..gelap..
camne nak putih h ...

Cucuk cucuk segala serum vitamin c semua la sis. Dia mmg coklat dulu. Takut tengok kulit sheolls skrg dah mcm nak menetas gayanya
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:40 PM | Show all posts
cantik plak colour lipstik tu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
seram tengok kulit dia..apalah ye yg dia cucuk tu..xde kesan sampingan ke..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg dulu x selawa now
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Adm89: Cucuk cucuk segala serum vitamin c semua la sis. Dia mmg coklat dulu. Takut tengok kulit sheolls skrg dah mcm nak menetas gayanya

Rasenye mcm die buat sulam bedak je
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Kiah cuma tggu Sis Jadd ..  seorang wanita tu selfie dkt Mekah dgn family dia sbb dh nk dkt 2 tahun dia ckp nak pegi Umrah dgn family x pergi2 lagi.... Ahaksss.... Datin ni hurmmmm mmg dh trendy skrg org pegi Mekah mcm pelancong
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahh..kalau betul dia nk beribadah,xdenye nak tnjuk..maybe retis kan,semua nk upload kt socmed..and psl mekap tu,setakat lipstick etc tu apelaa sgt bg dia..tgk mata laa..pakai contact lens tu haa..kekeke~

And lagi satu,tu mak dia ek y berpakaian kuning liplapliplap tu?sekali kasut mngerlip2 haaa..ni lg laa..bodoh xleh diajar...sorry for my foul words..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Adm89 replied at 3-12-2019 07:38 PM
Cucuk cucuk segala serum vitamin c semua la sis. Dia mmg coklat dulu. Takut tengok kulit sheolls s ...

Dia buat bleaching rasanya... Kalau drip Vit C pon tak jd mcm tu..ramai retis putih x logik buat bleaching
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
CinnamonR replied at 3-12-2019 08:39 PM
Rasenye mcm die buat sulam bedak je

X laaaa... kak Kiah dh buat sulam bedak bulan lepas..tahan 2 hari je hahaha datin ni dia buat Bleaching ..topup 6 bulan sekali tak silap...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
kawaiichicken replied at 3-12-2019 07:28 PM
seriouslahh ini eina azman..lawa gila sekarang..dulu tengok dia berlakon..gelap..
camne nak putih h ...

Ada duit semua boleh..setakat cucuk2,filler etc tu boleh ler dpt jd cenggini..lagi satu,dgn bantuan filter tepon jgk..

Pd aiolzs,tetap xlawa..kekeke..sbb bkn semulajadi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115085s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list