Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4000
View
78
Reply

Tiada Niat Bunuh Zulfarhan - Tertuduh Keempat

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape Aku Rasa budak2 bawah pengaruh dadah time membunuh ? Tu yg xleh fikir waras tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Spesis cibai pembuli2 ni..aku harap dorang sume ke tali gantung
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya tak berniat cederakan sebab tu saya guna seterika panas atas badan beliau sbb seterika panas kan sejuk dan nyaman gitu? Mana la saya tau dia boleh mencederakan...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hotak kau laaaa

Cube ko tsentuh sterika panas tu sesaat je pon, menggelupur ke x ???

Drama lebih, moga ada balasan yg setimpal untuk arwah.

AL-FATIHAH utk arwah Zulfarhan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga keadilan berpihak pada arwah dek paan! Semoga hakim tak termakan kata2 takde niat tu sume.. nonsense takde otak ke ape tekap prang pkai iron.. giler!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sanggup i follow trial ni. Sadis sungguh manusia, tanpa sedar berubah jadi evil.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa kemurungan follow kes ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepala abah kau tak ada niat, mangsa dah tak ada boleh lah kau reka cerita doraemon kau, dasar hanjing, time ramai2 berani lah kau, bila sorang2 tau pulak takut nak mengaku salah, lagi sekali KEPALA ABAH KAU TAK ADA NIAT.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa nak setereka je setan ne sekor2. Eee.. Nama je student uni tapi zalim & bongok ngok ngokkk
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Kena wap tempias2 pun dah panas ..ni kan pulak tekap...setan babi turat punya tabiat ! Mak pak bagi makan apa ampa anak beranak ni???
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak ada niat nak cederakan ? Meh sini aku letak seterika wap kt peha kau less than 1 saat nk tgk peha kau cedera ke tak ? Bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
cam xda perasaan ja budak ni citer eh... hati ko letak kt lutut ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki: Boleh tak buat demo brp lama dia ltk saterika wap tu kt arwah?dia berlakon jd arwah,dan polis berlakon jd dia..dia ckp dua kali tekap kan..tak sampai  ...


Bijak betul lah idea uols ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau mmg x bperassan langsung
Dh sedap menekap tanpa ada kebencian
Kau balik bilik tidur lena
Hanat betoi
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:47 AM | Show all posts
Nnt ko jumpa arwah Zulfarhan kt sana..harap2 dia maafkan korang..terpekik terlolong laa korang kalau arwah tk restu apa yg korang dh buat kt dia..harap mlm2 korang dipenuhi gn keinsafan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Lentera replied at 3-12-2019 09:10 PM
Sama laaa.. Yg kaler oren tu kannn.. Skali kena wapnya pehhhhh! Terus tak nak guna dah. Guna iron  ...

Iols terpaksa pakai sebab iron.board iols.patah
Tapi standby sarung tangan
Ttu yang terpikir..ish.
Betapa seksanya atwah tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Xde niat mencedera? Habis apa niat kau?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Budak ni membesar kst mana ya?
Cuba suruh dia letak seterika 2 saat x 2 kali kat peha dia..nak buat?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:30 AM | Show all posts
i rasa camni,
sume OKT tu mmg niat nak dera arwah
tp dia buat kat tempat open

bila yg lain tgk
masing2 pun hulur la seterika tu
like "haaa ko try la pulak.....nah, ko pulak"
dah ramai2 tu masing2 tgh hype/mcm pesta (enjoy mendera, sbb ramai2)
ko buat, aku buat, kita semua jom buat

gittew....
dah kalau sorang tekap 1saat, brp ramai lak yg buat kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:54 AM | Show all posts
haruslah replied at 4-12-2019 08:30 AM
i rasa camni,
sume OKT tu mmg niat nak dera arwah
tp dia buat kat tempat open

yelaa sbb arwah dh kena ikat n tak melawan kan. so masing2 seronok la membuli. dah la buli time puasa. shame on u yupienem
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092189s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list