Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3944
View
78
Reply

Tiada Niat Bunuh Zulfarhan - Tertuduh Keempat

[Copy link]

Author: CARI-MAMS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 08:54 AM | Show all posts
haruslah replied at 4-12-2019 08:30 AM
i rasa camni,
sume OKT tu mmg niat nak dera arwah
tp dia buat kat tempat open

yelaa sbb arwah dh kena ikat n tak melawan kan. so masing2 seronok la membuli. dah la buli time puasa. shame on u yupienem
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:56 AM | Show all posts
dia ni mabuk ketum ke ape smpai takde perasaan langsung. klu dh takde dendam takde benci apsal kau gi iron arwah??? eeiiii bodoh nye laa kau ni. kesian mak bapak yg lahir n bela kau smpai habis duit carik lawyer bagus2 utk kau. tp klu tgk muka budak ni mmg badboy yg takde perasaan pn. ape guna la kau belajar tinggi2 klu dah perangai kau gitu. habis tu ape perasaan kau bila tgk arwah mcm tu masa kau hantar pi klinik?? pas tu aman2 je kau balik kampung. eeiiii kemurungan la aku baca statement bodoh bebudak OKT ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Common sense.. benda panas letak kat kulit, tak kan kulit tak terbakar. Ini pulak iron.. moga dijatuhkan hukuman setimpal..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Cer demo sikit letak seterika ataih peha dia.. Tgk mcm mana dia rasa.. Tak sampai sesaat pun kan.. Tak lama.. Cer letak kt dia..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:24 AM | Show all posts
tahap tekap seterika kat orang tu niat ko nak bergurau ke? tak boleh hadamla pemikiran diorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:26 AM | Show all posts
gantung sampai mati shj
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Cubalah acu kt diri sendiri.tgk camner.x sampai sesaat pun kata kau... dh mati dan  kena tangkap mmg lah ckp tak berniat  ...gantung je
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:08 AM | Show all posts
ala, mereka ni semua mesti lawyer dah siap2kan skrip.

tak logic betul.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:55 AM | Show all posts
eh takyah panggil bela2 diri lah..
terus jatuh hukum je..dah sah2 dia buat sama sampai mati budak tu..

emo betul kalau baca pasal kes ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:57 AM | Show all posts
salmon-suki replied at 3-12-2019 06:27 PM
Boleh tak buat demo brp lama dia ltk saterika wap tu kt arwah?dia berlakon jd arwah,dan polis berlak ...

Kannnn??? menarik jugak tuuu..biar dia rasa!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Cilaka betul sembang kencang,arwah pon dah xde nak bela diri. Mereputlah masing2 dlm.neraka, bongok sgt! Emo betul kalau follow kes ni, cilaka betul pembuli2 jahanam ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Let us all parents yg ada anak, raise ur child to not be a follower, org bg benda suh buat jadi lembu sekor2 follow, tak pikir ke apa ke buatttt, hajjj pokimak pokimakkkk bak kata dive aa
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga kita dan keluarga sentiasa dilindungi oleh-Nya... tskut dengan zaman sekarang... mcm2 perangai manusia ada.. semakin tidak berperikemanusiaan, semakin hilang rasa malu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:45 PM | Show all posts
Aku cadangkan bile dh jatuh hukum,
mahkamah  open poll utk netizen..
utk tentukan hukuman yg ptt bg kt barua seko2 ni..
geram plak aku..
kalau aku, nk tekap kt telo seko2 je dgn seterika..
bayar pun tkpe aku sanggup...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ooh,ko xde niat nk bunuh,ko cuma nk siksa dia sampai malaikat israil datang cabut nyawa je,betul x???
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:03 PM | Show all posts
kalau takde niat habis tu apa lol

bangsat gila
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam sakit otak je masing2, dah sudah jgn bazir resource bela2 diri. Humban je ke dlm pastu bawa segala binatang berbisa try test kat anggota badan masing2.

Dgn niat saje nak test, tak sampai sesaat pun tapi buat 30 kali setiap sesi.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:30 PM | Show all posts
tak sampai sesaaat.... ada ke tak sampai sesaat ni. Emo plak rasanya...
kalau wap air kena pun dah terasa panas kalau kena dkt kulit tatau la mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 3-12-2019 06:27 PM
Boleh tak buat demo brp lama dia ltk saterika wap tu kt arwah?dia berlakon jd arwah,dan polis berlak ...

Setuju setuju setuju. Mohon demo tu dibuat umum supaya kita semua boleh tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Setan2 ni patut bg mati. Kalau menikah nti pukul bini rogol anak org pun tak rasa bersalah. Percayalah. Jenis binatang takde empati.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105735s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list