Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4586
View
85
Reply

[Tempatan] Zahid Hamidi hanya ada 18 buah kereta mewah

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 09:53 PM | Show all posts
Skuau replied at 3-12-2019 07:47 PM
rakyat miskin sb asyik 'mengundi  ore kaya jer'....

tulah pasal iols penah cadangkan rakyat berpakat sokong 'calon bebas'  .... kecuali 'calon parti' perangai elok baru weols undi dia

tapi ada yg ckp nanti pecah belah

haiz ...  politik cuma salah satu bidang je ....  semua bidang pon ada gaduh gaduh,   contoh cam dunia hiburan selalu ada ratis gaduh,   takan plak demi  tak pecah belah anya sokong sorg ratis je

bangsa lain pon akan pecah belah ...  asalkan semua rakyat pakat jgn undi yg perangai tak elok

satu dunia punya demokrasi pon boleh kasi rakyat biasa jadi wakil rakyat ...  termasuk negara kita,  cuma tgk rakyat nak sokong ke tak ...  trend utk 'calon bebas'  belum tiba di bumi ni

tgk la bila rakyat kita akan bijak,   biar gaji lumayan wakil rakyat kasi kat cucu cicit yg jadi 'calon bebas'  




Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 11:12 PM | Show all posts
nolya replied at 4-12-2019 01:36 AM
Kenapa mesti ada banyak kereta.  Hobi kumpul kereta ke?  Banyak2 kereta dibawa ke mane aje?  Pegi  ...

nak tunjuk dia kaya, tukar kete macam tukar baju..orang yang nafsu xboleh kontrol mcm tu la..

garaj kete macam tempat jualan kete..banyak kete..belum lagi kira kete isteri dia, anak2 dia, maid dia...
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 12:09 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 4-12-2019 12:38 PM
U lahir tahun 98 ke?

Zahid dan atok totally different league...So apa sumbangan zahid berbandin ...

i was born way b4 1998.....long enough to know atok the compulsive liar.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 08:36 AM | Show all posts
dino replied at 3-12-2019 07:36 PM
gitulah... stakat wakil rakyat pun 7 keturunan tak hbis

tu yg malaysia baru pun nak buat  ...

bilalar negara kita ni nak ada ahli politik yg mcm negara maju tu..yg betul2 nak majukan negara
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudia aihh bnyaknya kereta mewah. Banyak duit beliau erkk.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2019 11:26 AM | Show all posts
Memang kaya lah.. Dulu ada keluar list company yang ada nama si zahid ni.. Banyak company weh ada nama dia..

Tua2 pun nak makan duit haram jugak.. Elok la heret dorang ni ke muka pengadilan.. Nanti next pru kalau PH tumbang, boleh heret geng PH pulak masuk mahkamah.. Mana2 pun sama jugak.. Naik pangkat, gelap mata, makan rasuah. Tak kisah la bangsa apa sekalipun..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072595s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list