Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4596
View
85
Reply

[Tempatan] Zahid Hamidi hanya ada 18 buah kereta mewah

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 02:17 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 4-12-2019 12:56 AM
Anak pompuan wak jahit neh edisi hasanah di alam nyata kan sis
Propa je lebeyyyy

Kerjanya dok update ig, menganjing sana sini kannnn tu pun katanya ramai peminat kaklonggg
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:41 PM | Show all posts
Yang banyak borak sesama sendiri kat dalam ni pun
geng RBA DAP je
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu dah byk kereta mcm tu bila digunakan
Atau semua kereta dan motor yg ada cuma koleksi
Dulu salute juga sbb president Abim tp lps tgk dia punya game hmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
SANKURIANG replied at 4-12-2019 06:42 AM
Ingat lagi selepas WakJahid ni didakwa atas kesalahan  ni, anak dia dan cucu dia bukan main lagi h ...

Aku pun perasan anak jahid ni. Dulu bukan main back to back holiday obersea nya. Sekarang reti pulak low profile.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Alergik tu meols nombor 18 skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:02 PM | Show all posts
aku satu kete mewah pon xde
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:10 PM | Show all posts
takyah nak cakap dia sorang la. yang lain2 pun sama jugak. takde maknanya kjaan atau pembangkang. sama ja 2 X 5. cuma DZH ni tak bernasib baik terkantoi.. tu je..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 05:44 PM
Aku pun benci zahid hamidi,dia antara punca BN  rebah.

Anak dia  perampas laki org tu elok dihala ...

aah...betul.dia punca BN jatuh!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:50 PM | Show all posts
menyampah ngan anak dia the most..kat ig menyengeh je sebelah laki dia cam kerang busuk
geli...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
OmJualGas replied at 3-12-2019 06:57 PM
Dia ni dan bijan adalah punca utama umno dan bn ditolak oleh rakyat dalam pru14

setujuuuuu...i nak tok matt plss
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:03 PM | Show all posts
febreze replied at 4-12-2019 04:56 PM
setujuuuuu...i nak tok matt plss

masalahnye.. die tak tau / tak sedar diri... team die pun tak sedar diri, demi asyukkkk.. sanggup naikkan die ni balik
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:05 PM | Show all posts
kuchenta_81 replied at 4-12-2019 02:17 PM
Kerjanya dok update ig, menganjing sana sini kannnn tu pun katanya ramai peminat kaklonggg  ...

kan..hahaha sapa la yg dok like IG post dia tu. tau pulak takut kena kecam bole limitkan komen.
koser tgk dia dgn lakinya tu. tp sengih tetap sengih sbb harta deme 7 keturunan x abis. ada apahal kalah pun, jual satu kereta mewah dh berhasil. tu belum lg reta2 hartanah tah kat mana2 ober the sea sana mcm JJ tu...berbillion reta.

Ceh pemimpin melayu mcm ni korang agungkan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:07 PM | Show all posts
EncikH replied at 4-12-2019 01:02 PM
Tu la masalah kesatuan ummah, rakyat B40 dok nyalahkan kerajaan pasal kesempitan hidup, kos hidup ti ...

tah...Allah bagi otak utk berfikir dengan memerhati persekitaran. Ni otak tetap bengap....penyatuan ummah konon. sejenis tak educated ke yang masih menyokong UMNO ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Yayasan akal panjang
Yayasan kena akal..

Dia aje yg ada akal..yg cacai2 dia kuyup kena cuci taik akal panjang dia..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:45 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 4-12-2019 12:56 AM
Anak pompuan wak jahit neh edisi hasanah di alam nyata kan sis
Propa je lebeyyyy

Ko tahu anak zahid ni kata apa tentang madu dia . Dia kata madu dia kepingin nak adik perempuan,kiranya husband dia sampaikan hasrat ,sebab tu masa dia kahwin dgn suami  sekarang ni ,madu dialah yang paling happy sekali. Amboiii gila  sangat mcm orang xde pedoman ckp mcm itu.

7:40 ---> Ini masa si madu nak adik,suami beri "adik" muahahhahahahahahha


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:46 PM | Show all posts
org UMNO semua dah bersedia ke di perkuda oleh mat indon Zahid ni

PRU 14 lagi ada 4 tahun,  nak ckp lama pon bukan lama sgt ....  dan trend kang tak kira siapa jadi PM konpem pegang jawatan sampai masuk kubur ... kecuali PRU seterus nye ada pembangkang dpt jatuhkan

tapi dr apa yg iols nampak kang ...  bila BN menang PRU 14 ... barangkali boleh terus menang sampai jangka masa yg lama  ....    so kalu mat indon ni panjang umur ...   diperkuda la sampai 20 tahun atau lagi panjang

iols bukan kenal sgt perangai mat indon ni ...  tak tau apa mender yg dia akan buat bila pegang kuasa

tapi maruah org Melayu mana  ???   
mana nak letak muka di depan indon  ???

iols janji akan pangkah UMNO dgn syarat buang mat indon dan PAS  ...   kalu tokmat jadi presiden UMNO,   inshallah undi iols utk UMNO di PRU 14

kalu mat indon di angkat jadi PM  ....  sori la .... iols tak pergi undi ....   sakan dungu susah payah pi beratur panjang demi angkat indon jadi PM
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 4-12-2019 08:45 PM
Ko tahu anak zahid ni kata apa tentang madu dia . Dia kata madu dia kepingin nak adik perempuan,ki ...

Ko tengok je muka hakak madu tuh senyum beriye pun mata heshe nampak sedih
Nak tipu sapa kak oiiiiii
Anak jahit neh mmg dari remaja kan lapaq jantan
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:49 PM | Show all posts
SANKURIANG replied at 4-12-2019 06:42 AM
Ingat lagi selepas WakJahid ni didakwa atas kesalahan  ni, anak dia dan cucu dia bukan main lagi h ...

dia dgn ctcaras sama-sama sial spesis betina perampas laki orang !
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 08:51 PM | Show all posts
fushimi replied at 4-12-2019 09:56 AM
aku ingat aku sorang je yang manyambah ngan anak sheol
si zahid ni ada lagi sorang anak pempuan t ...

Ko ada ,ko upload sini gambar adik dia tu .Boleh???
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:00 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 4-12-2019 08:49 PM
Ko tengok je muka hakak madu tuh senyum beriye pun mata heshe nampak sedih
Nak tipu sapa kak oiii ...

Suka xsuka share penis tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078244s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list