Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3851
View
82
Reply

[Tempatan] Zahid Hamidi hanya ada 18 buah kereta mewah

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow....18 tu.. banyaknya duit dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Road tax setahun dpt beli keter baru x?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:48 PM | Show all posts
satu jer yg mrk tak nak bagi tau....sebijik kereta bugatti veyron anak Atok sama nilai dgn 20 kereta mewah org lain.   hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 05:55 PM
18 ok.. 18..hamjad

Mana pergi sebijik lg.. Cukupkan 19 terus..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
So kalau bn menang balik pru 15 heols kah bakal pm ke 8? Sementelah heols presiden umno kan. Hadoi malaysia ni takde muka lain ke yg boleh jadi pm. Calon pun balik2 muka tu, keluarga tu jer. Baik kerajaan maupun pembangkang.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
palmolive replied at 3-12-2019 09:54 PM
Mana pergi sebijik lg.. Cukupkan 19 terus..

Patutnya 20..menyampah aku dgn zahid org anwar ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanya 18?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:29 PM | Show all posts
Edited by Redskin at 3-12-2019 11:30 PM

Pendatang2 sepet dan rentong memang sakit hati,
tak suka dgn Zahid ni.


sebab lantang bersuara perjuangkan hak2 Melayu,


kuat semangat Melayu dia ni .


Tak macam KJ resmi lalang,  kaki mengampu..memang patut la kalah...


Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Inilah umno
Kaya kaya kayaaaaaa hahahaaaaa
Makin lama makin boncit
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih ada org miskin mkn gaji yg sokong umno. Aku pun tak paham. Kesian pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
18 bijik kete, kalau beli atas daya usaha penat lelah bangunkn bisnes yg legal takpa, ini....lagipun sekarang hidup baik minimalis laa, make full use of what u have.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun menyampah Zahid n anak dia tu. Melampau2 pulak kaya. Orang mcm ni lah yang buat rosak UmnoBN. Gang Anwar dulu ni kan. Jauh beza dgn Najib. Kes Najib 98% duit masuk di belanja utk kebajikan rakyat. Tapi yg jawa ni duk beli sampai 18 kereta mewah. Bagero!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 05:44 PM
Aku pun benci zahid hamidi,dia antara punca BN  rebah.

Anak dia  perampas laki org tu elok dihala ...

Anak pompuan wak jahit neh edisi hasanah di alam nyata kan sis
Propa je lebeyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mawarika at 4-12-2019 01:38 AM

Lepas ni check wallet tebal anak dan bapak itu.. tak shabarrrr nyaaa? Bila? Bila?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:36 AM | Show all posts
Pink_Purple replied at 3-12-2019 08:34 PM
18 kete mewah,yang xmewah berapa?

Kenapa mesti ada banyak kereta.  Hobi kumpul kereta ke?  Banyak2 kereta dibawa ke mane aje?  Pegi pasar pakai kereta ape agaknya. Tentu garaj kereta luas kan?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:38 AM | Show all posts
tobby replied at 3-12-2019 09:48 PM
satu jer yg mrk tak nak bagi tau....sebijik kereta bugatti veyron anak Atok sama nilai dgn 20 kereta ...

anak atok beli kereta pakai duit yayasan mane pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana dtg duit banyak beli kereta ni. 18 kereta kalau laki bini pakai 1/2 kali sebulan jela kan. Kalau dia buat investment guna gaji dia as menteri pun, iols rasa lama kot baru dpt return yg banyak. Tu pun kalau agent dia hebat. Tp tula kan.. Banyak cable... Yang kaya semakin kaya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Allahhhuu....hanya 18 ja??  x mampu husnuzon dh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
sepiITUindah replied at 3-12-2019 08:37 PM
apa kejadahnya kete banyak2...depa ni ada bape buntot

kereta pakai buang kot
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:42 AM | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 05:44 PM
Aku pun benci zahid hamidi,dia antara punca BN  rebah.

Anak dia  perampas laki org tu elok dihala ...

Ingat lagi selepas WakJahid ni didakwa atas kesalahan  ni, anak dia dan cucu dia bukan main lagi hentam TunM, kata dah nak mapos la dan semua kata2 buruk, diajar anak perempuan aka cucu wak ni buat video kutuk Tun. Baru2 ni. Elok lak si Kak Long ni up gambar dia dgn Tun M dan Tun H semasa perhimpuanan agong umno suatu masa dahulu. Apa kah motif nya? Nak bodek2 Tun? Kan musim perbicaraan sekarang ni....dan semasa bapak dia berkuasa...selalu up gambar kat IG, tunjuk gi holidays seantero dunia, back to back bawak laki dan keluarga madu nya bercuti......sekarang ngapa tak jalan2 holidays obersee lagi????? Nak himpit TokTi pun, macam dah tak sesuai.....himpit aja la laki dia yang muka ala ala Rahim R2 tu....sengeh aja. Ingat kawen ngan Kak Long, dapatla projek2 dari kerajaan BN, aleh2 bapak mertua dah bukan lg TPM....so nasib la dapat si Kak Long ni.....well goodluck la wak.....sekarang ni zaman anak lelaki Kutty..sebagaimana kau cakap masa pru14 dulu.......bila dah jatuh...kawan pun lari....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.073522s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list