Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12
Return to list New
1511
View
32
Reply

Budak Jumpa Kucing Kena Humban Ke Laut, "Siapa Yang Kejam Sangat Ni?"

[Copy link]

Author: CARI-MAMS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kucing pndai berenang rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Forfoxache replied at 3-12-2019 05:36 PM
Ntah2 dia yg baling pastu suh member viralkan bideo nak dapat likes kt faecesbuk

Mula2 fikir mcm tu gak.

Tapi tengok reaction kat bideo dorng ni nampak asli gitew...  Si meow ni pula,  pandai cari haluan yg boleh jadi tempat bergantung.

Just paknya gigih gile nak merakam,  cuba la suh anak rakam,  dia gi cedok meow tu..

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 4-12-2019 03:39 AM
Kucing pndai berenang rupanya

Kucing boleh terapung dan berenang,  cuma sampai ketepian atau tak sja..

Ye la mana letihnya tambah nervous/panik lagi yg mempercepatkan kehabisan tenaga .
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuatnya semangat anak kucing bertahan mengapungkan diri berenang2 ... Kesian sungguh.

Kalau betul kena humban, semoga yg menghumban menerima balasan yg setimpal. Aamiin Ya Rabbal'Alamiin
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 4-12-2019 07:17 AM
Kuatnya semangat anak kucing bertahan mengapungkan diri berenang2 ... Kesian sungguh.

Kalau betul ...

Widaud a daud si pelaku akan merasa balik apa yg dia buat X 3. Karma namanya. Nobody gets away from it. Akhirat lain citer. Karma, seluruh umat manusia akan merasa. Tak kisahlah ko percaya tuhan ke reincarnation ke, atheists ke. GOD gives CASH kat DUNIA.

Believe system yang tak emphasise atau stern pasal hukum karma, followers dia memang perangai cam binatang. Manusia yang tak takut, tak percaya dengan tuhan dan hukum karma adalah sebangsat-bangsat manusia. Nak contoh?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:44 PM | Show all posts
Forfoxache replied at 3-12-2019 05:36 PM
Ntah2 dia yg baling pastu suh member viralkan bideo nak dapat likes kt faecesbuk

Wow..pemikiran kamu.... Kagum aku..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:30 PM | Show all posts
kucing ini mau berenang pg KL dari pasar pelipin KK
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 02:57 PM | Show all posts
so strong la meow. kalau kucing debab aku ni mmg tenggelam kot. asik tdo makan jah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:05 AM From the mobile phone | Show all posts
azhardanil replied at 4-12-2019 01:44 PM
Wow..pemikiran kamu.... Kagum aku..


Zaman sekarang tiada yg mustahil. Pernah dengar, nama macam nabi tapi perangai macam haramjadah?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Sian kucih
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 05:45 PM | Show all posts
Forfoxache replied at 5-12-2019 02:05 AM
Zaman sekarang tiada yg mustahil. Pernah dengar, nama macam nabi tapi perangai macam haramjada ...

Memang tiada yang mustahil. Jadi tidak mustahil benda tu bentul2 kejadian dan mereka ikhlas menolong. Rakam, share video, tu memang dah jadi trend. Tuhan je boleh judge orang.

"Nama macam nabi, tapi perangai haram jadah"..
Nama tak mencerminkan akhlak, tak menentukan baik ke buruk.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 06:12 PM | Show all posts
Syabas buat adik yang sanggup membantu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
borrow replied at 3-12-2019 09:45 PM
meow dicampak dari atas jambatan kew? siannya

kuatnya semangat anak kucing ni redah arus berenang ke arah dorg
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088103s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list