Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3815
View
83
Reply

Edisi Memilih ; Artis Baharu Lelaki & Wanita CEMERLANG 2019 Pilihan Forummer CARI, ayuhh memilih..!!..siapa pilihan chuols.?? (K-Clique & Fieya Julia kini mendahului..!!)

[Copy link]

Author: qqOfficial       Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2019 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Hauknya sorang2..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 01:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Nafiz muaz yg bnyk berlakon...skill pun makin bagus...berbakat....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni senarai artis mcm dah lama je, bknnya baru thn ni.
Aprena, intan najwa, elisya, hanna aqeela, jasper (af) , isyariana (af), masya masyitah, muna, mia, adam lee, pu riz.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-12-2019 09:21 AM | Show all posts
hijau88 replied at 4-12-2019 09:01 AM
Ni senarai artis mcm dah lama je, bknnya baru thn ni.
Aprena, intan najwa, elisya, hanna aqeela, ja ...

sbb nama2 yg chuols sebut tu baru kebaboom, baru disedari ummah, baru dpt award artis baharu, baru ada single meletop, drama lakonan yg disedari pemenat, disebut2 di socmed....wpun awal2 kemunculan theyols hanyalahhh sepi di tanah tandus jahhhhh..

kalo chuols rasa tak valid, undilahhh pilihan yg lain yg chuols rasa betul2 baharu.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 10:02 AM | Show all posts
selalu ada show yaaa, jarang tak penuhhhhhhhhhhhhh\

undi aku ke K CLIQUE haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:29 PM | Show all posts
yusuf bahrin (helok rupa paras dan bakat lakonan not bad), danial (agak lawak dan lagu catchy), bunga (rappers yo), fify azmi (belum tgk wira tapi org puji lakonan sheols, so iols nk bg credit dekat dia), last sekali iols x igt undi siapa..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 03:37 PM | Show all posts
artis wanita mana buah dada paling besar?
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:57 PM | Show all posts
hai budiey @qqOfficial aka reema khan, meollss pilih :-

1. alif muhaimin, sasha abedul (both sebab citer Sara Sajeeda)
2. Danial Zaini
3. Santesh (ni undi under 1Malaysia ahahhaha)
4. Eza Edmond
5. Elisya Sandha

**tak pilih adam lee sebab dia ni berlakon da lama so xsesuai gittuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2019 04:59 PM | Show all posts
qqOfficial replied at 3-12-2019 07:25 PM
sean lje tu dah lebih kurang 4 5 tahun dlm industri...heols debut 2015 melalui drama keluarga pont ...

Adam lee pun sama da berlakon lama yg meolls perasan citer Lara Aishah ke citer asterok yg Nabila Huda berlakon circa 2017 (time tu meollss tengah pantang bersalin anak 1st) heollss ade berlakon
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2019 12:39 AM | Show all posts
chicozinn replied at 4-12-2019 04:59 PM
Adam lee pun sama da berlakon lama yg meolls perasan citer Lara Aishah ke citer asterok yg Nabila  ...

Tahu...tp heols pun br dpt award artis baharu lelaki kat abpbh baru ni....consider pelakon baharu laa...
Baharu nK meletop....hehee
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg sedap utk jemput dtg rumah is :

Adam Lee
Hun Haqeem
Dini Schatzmann
Ikmal Amry
Luqman Faiz
Nafiz Muaz
Yusuf Bahrin
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
mishungu replied at 3-12-2019 08:25 PM
Jilake gmbr haneesya tu chuols letak sape wei... Hahaha hahaha

Hahaha tau xpe ...omak dia hahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga dapat terlena dalam dakapan retis lelaki di atas KECUALI SANTESH! sambil dorang mengulit lembut kulit kurex
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Skemanya nama anugerah chuolls.. dh mcm anugerah skolah gitte.... cer letak anugerah retis kebabom ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Skemanya nama anugerah chuolls.. dh mcm anugerah skolah gitte.... cer letak anugerah retis kebabom ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 3-12-2019 06:48 PM
motep????? ayooooo....

moteppp dalam reramai calon tu, seorang pun chuols tidak mengenali?>???  ...

khennn..calon dr planet mana ntah.. meols terasa kertu amat ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
ngok tui kt hanee tu p letak gambo mak dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2019 09:46 AM | Show all posts
Kurex replied at 5-12-2019 06:19 AM
semoga dapat terlena dalam dakapan retis lelaki di atas KECUALI SANTESH! sambil dorang mengulit lemb ...

dalam reramai jantansss tu chuols paling tasty kat sapaaa... heheee

mengulit lembut tu camna chuols .....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2019 09:47 AM | Show all posts
RatuDunia94 replied at 5-12-2019 02:41 AM
Yg sedap utk jemput dtg rumah is :

Adam Lee

faez nick..alif muhaimin...chuols taknak jemput kahhhh...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-12-2019 09:55 AM | Show all posts
setakat ini ...5 artis baharu lelaki yg menungguli top 5 adalah :
1. K-Clique
2. Nafiz Muaz
3. Yusof Bahrin
4. Han Byul
5. Adam Lee


5 Artis baharu wanita top 5 :

1. Fieya Julia
2. Elisya Sandha
3. Intan Najwa
4. Nasz Sally
5. Aina Abdul


TERUSKAN MENGUNDI CHUOLS.....KPD YG BELUM MENGUNDI.... HEHEHEEEE....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
1.602294s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list