Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
2467
View
78
Reply

Edisi Memilih ; Artis Baharu Lelaki & Wanita CEMERLANG 2019 Pilihan Forummer CARI, ayuhh memilih..!!..siapa pilihan chuols.?? (K-Clique & Fieya Julia kini mendahului..!!)

[Copy link]

Author: qqOfficial    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2019 04:36 PM | Show all posts |Read mode
Edited by qqOfficial at 5-12-2019 02:15 PM

Hai Chuolsssszahhhh,....

2019 SEMAKIN KE PENGHUJUNG.....!!!!

makanyaaa setiap hujung bulan, macam biasa kita akan melihat sejauh mana prestasi artis2 malaysia kini...samada makin mendoniaaaaaaa atau ke laut...

makanya....ANUGERAH KECEMRELANGAN ARTIS 2019 kembali lagi.... heheee... dan kini akan dimulakan dgn beberapa kategori....

meols mulakan dgn kategori Artis Baharu Lelaki & Wanita Cemerlang 2019....mana satu pilihan chuolss...... yg chuols rasa CEMERLANG dalam karier masing2 utk circle 2018/2019 ini...

meols senaraikan 24 artis baharu lelaki dan 26 artis baharu wanita utk chuols pilih...(senarai berdasarkan produk/nama dikenali di media/perkembangan karier dan tidak lah sesendu mana walaupun nama hanya femes sbb gosipp atau lagu je popular di corong2 radio)....

...chuols dikehendaki memilih/mengundi/mengevote 5 NAMA sahaja bagi setiap artis baharu lelaki & wanita....then justifikasi kenapa chuols pilih hendaklah ditepekkan si ruangan komen bebenang ini...

kalo chuols rasa mereka ini whoryusss bagi pandangan/pengetahuan chuols....sila google ekkkk mereka ni sapa..... come on...jgn nak mengada2 whoryus bagai....walaupun ni golongan baharu dlm industri.... heheehee....

p/s :

sekadar coretan, meols pernah buat vote CEMERLANG ARTIS ni since 2015 tak kisah bentuk macam mana  berdasarkan vote FORUMMERS CARI... just throwback :

2015 - SonaOne
2016 - Akim & The majistret
2017 - Faizal tahir
2018 - Khai Bahar & Siti Nordiana
2019 - milik siapakahhhh....pilihan forummers CARI


lets's vote..yachhhh....!!!!
Multiple Polls: ( Max 10 choices ), Total 99 Users voted

Count down: 27 Days12 Hours21 min.

Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 04:39 PM | Show all posts
Edited by qqOfficial at 3-12-2019 06:08 PM

calon calon ARTIS BAHARU LELAKI CEMERLANG :

Adam Lee

  

Adzrin



Alif muhaimin





Ariff Sany



Azzara Band



Faez Nick









Fareez fauzi



Harris Anuar



Han Byul



Hun Haqeem



Dini Azan Schatzmann



Ikmal Amry




k-cLIQUE





Kucaimars



Luqman Faiz



Iswan Ismail





PU Riz (Hariz Ismail)





Isma Sane



Nafiz muaz





Santesh



Treehill



Safwan Nazri



Yusuf Bahrin





Zack Zakwan


Danial Zaini




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 04:42 PM | Show all posts
Edited by qqOfficial at 3-12-2019 06:46 PM

calon calon ARTIS BAHARU WANITA CEMERLANG :


aINA Abdul

  

Aprena Manrose



Dinda Permata


Daniella Sya



Elisya Sandha



Fieya Julia


Fify Azmi


Haneesya Hani



IsyaRiana

\

Jasper Supayah



Bunga Isme



Hanna Aqeela



Masya Masyitah



Muna Shahirah



Nasz Sally



Syifa Melvin



Scha Ellinea



Sasha Abedul



Shalma Eliana



Mia Nasir



Reshma Martin



Sheryl Shazwanie



Eza Edmond



Riena Diana



Zamaera



Yuna Rahim




Intan Najwa



Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam banyak2 list ni, i kenal haneesya Hani je
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:35 PM | Show all posts
Naim Daniel takde?
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Aina abdul mcm nama biasa dengar je penyanyi pompuan sblm2 ni ade gak nama abdul ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 3-12-2019 05:38 PM
Aina abdul mcm nama biasa dengar je penyanyi pompuan sblm2 ni ade gak nama abdul ni

Yg akak igt cuma Paula Abdul aje... Adeh

Hah satu nama ni terlintas dlm kepala Sheila Abdul, ada ke nama ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah x muda ni tgk lelaki shirtless rs mual plk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 05:48 PM | Show all posts

sah2 heols bukan baharu lagi yach.....dr zaman kecik lagi heols dalam arena industri seni ini  ....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 3-12-2019 04:39 PM
calon calon ARTIS BAHARU LELAKI CEMERLANG :

Adam Lee

Vavi sangat gambar safiey ilyas dekat ikmal amry yg sungguh tasty itew
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
X lain x bukan nafiz muaz tlo sedap ehh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 05:54 PM | Show all posts
pencintaABC replied at 3-12-2019 05:49 PM
Vavi sangat gambar safiey ilyas dekat ikmal amry yg sungguh tasty itew

heyyyy itu ikmal amry zaman belum mumayizzz yachh.... hehee

zaman suci heols...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Intan Najuwa tak tercalon ke? Drama dia banyak keluar tahun ni.
227066.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 3-12-2019 05:54 PM
heyyyy itu ikmal amry zaman belum mumayizzz yachh.... hehee

zaman suci heols...

Btw ke mana hilangnya shah james zafrul yg helok ni? Utk tak OT, terimalah sekeping lagi pic ikmal amry. Di bwh lindungan kaabah sejuk mata memandang.
safiey-ilias-setahun-selepas-buang-dua-biji-bebola-gel-1.png
Screenshot_1.png
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 06:10 PM | Show all posts
momoruru replied at 3-12-2019 05:57 PM
Intan Najuwa tak tercalon ke? Drama dia banyak keluar tahun ni.

ok..meols dah masukkan dalam senarai...sila ngevote sheols yach....chuols presiden intan najwa fc khenss.... heheee...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah dalam ramai2 tu aku kenal. Adam lee je.. Yang lain ntah sape2 ntah
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
K-Clique menang mudah. Theyols mendonia abis tahun 2019.

Honorable mention
- Hanbyul
-Aina Abdul
-Luqman Faiz
-Fieya Julia
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Haiiyyoo calon2 phuiii semua yachh. Mesti TT dok verangan ja ingin meniduri calon2 deyols khuennn.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 06:48 PM | Show all posts
lovelytouch replied at 3-12-2019 06:35 PM
Haiiyyoo calon2 phuiii semua yachh. Mesti TT dok verangan ja ingin meniduri calon2 deyols khuennn.

motep????? ayooooo....

moteppp dalam reramai calon tu, seorang pun chuols tidak mengenali?>??? kertu nya chuolss....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-12-2019 06:50 PM | Show all posts
pencintaABC replied at 3-12-2019 05:59 PM
Btw ke mana hilangnya shah james zafrul yg helok ni? Utk tak OT, terimalah sekeping lagi pic ikmal ...

sapoo jahhh shah james bagai ni.... apakahh heols instafemes????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.154685s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list