Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1817
View
30
Reply

[Dunia] Lagi bintang K Pop meninggal, berwajah jambu plastik

[Copy link]

Author: Modngengade    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 3-12-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 05:40 PM
ternikah?

Dahsyatttttttttttttttttt....

Hahaha.. Ye la.. Dah aku dpt mengorat.. Aku kidnap bawa pi siam.. Nikah sana.. Senang.. Tu yg ternikah
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:46 PM | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 05:45 PM
Hahaha.. Ye la.. Dah aku dpt mengorat.. Aku kidnap bawa pi siam.. Nikah sana.. Senang.. Tu yg tern ...

Awas ,kangggggg dia xbawa satu sen pun belanja kahwin ko.

Jangan ko cakap itu xpenting pula ,menangis ibu ko nanti

Jangan ko main-main !!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 05:46 PM
Awas ,kangggggg dia xbawa satu sen pun belanja kahwin ko.

Jangan ko cakap itu xpenting pula ,me ...

Hantaran dan mas kawin aku nak la.. Aku x mo mama aku tau.. Payah citer.. Hahahaha.. Tapi mampus aku kena marah dgn keluarga Tok aku mengasuh ni..aku ada acah2 nak nikah kat siam.. Makcik kata.. Kami boleh buat kenduri la.. Jgn dok gatai sgt... Hahahaah
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
celah mana ntah hensem..kacak nya retis korea ni dok smpai bbnu muda mudi gegirls tergila2 sgt. celah kangkang pon tak laku...huhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:53 PM | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 05:48 PM
Hantaran dan mas kawin aku nak la.. Aku x mo mama aku tau.. Payah citer.. Hahahaha.. Tapi mampus a ...

Ko memang ada pakwex ? Dan tidak direstui  keluarga ko ?

Ye?


Ohhhhh

semoga urusan percintaan dan perkahwinan ko  dimudahkan oleh Allah SWT . Ameeen!
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 05:53 PM
Ko memang ada pakwex ? Dan tidak direstui  keuarga ko ?

Ye?

Hahaha.. Mana ada pakwe.. Aku ada citer masalah aku dgn mama aku kat thread mslh peribadi dulu..hahaha.. Belum terdesak utk iklan jawatan kosong utk suami.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:54 PM | Show all posts
yuki812 replied at 3-12-2019 05:50 PM
celah mana ntah hensem..kacak nya retis korea ni dok smpai bbnu muda mudi gegirls tergila2 sgt. cela ...

Perasaan mahu memiliki seseorang yang tersohor sahaja yg menjadikan budak-budak simpan impian  sia-sia mcm ini.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 05:24 PM
Bad boy  yang wajah lembut,wajah sejuk.

Cair aku mcm mentega bergasak dgn  belangan panas ,cair ...

Haha...ko rembat jer wajah brutal dan kulit sawo mateng macam aku ni...usaha tangga kejayaan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:52 PM | Show all posts
LuvAurora replied at 3-12-2019 04:57 PM
kalau umur dia 27 nnt adalah ahli konspirasi yg akan ckp ada kaitan dgn ILL hehe

alah iols baru je nak cakap benda yang sama tapi tak pelik pun sebab kpop pon sebahagian agenda FLIM yach...so yang ni selepas 666 hari kematian artis mana pulak? agittewwww...meols speku heshe dah jadi sacrifice...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 3-12-2019 06:52 PM
alah iols baru je nak cakap benda yang sama  tapi tak pelik pun sebab kpop pon sebahagian age ...

khens lepas 666 hari kita tgk sapa pulak kena sacrifice..ritu baca kat fb depa target salah sorang ahli bts tapi xigt sapa..geng kpop jgn marah k hehee
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca news pasal retis korea ni.. Apa perkembangan terbaru org malaysia yg join group kpop kat sana tu? Adib ke apa namanya. Ala yg kulit hitam berkerak pendek2 tagap tu..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.070998s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list