Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2021
View
30
Reply

[Dunia] Lagi bintang K Pop meninggal, berwajah jambu plastik

[Copy link]

Author: Modngengade       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2019 04:04 PM | Show all posts |Read mode



Pelakon Cha In ha yang juga merupakan anggota kumpulan SUPRISE U ditemui mati.

Sehingga kini, polis sedang menyiasat sebab serta punca kematian. Tiada sebarang maklumat didedahkan termasuk, lokasi, masa ia berlaku dan sebagainya. Syarikat pengurusan mendiang, Fantagio memaklumkan bahawa mereka sudah diberitahu dan sekarang sedang menyiasat perkara itu.

Cha In Ha memulakan kerjaya sebagai anggota kumpulan pelakon Fantagio SURPRISE U pada tahun 2017 dengan filem pendek, berjudul You, Deep Inside of Me. Baru-baru ini dia muncul dalam  drama Love With Flaws yang sedang berlangsung di saluran MBC.



Sumber : Allkpop
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:08 PM | Show all posts
mampos pun bukan ada untung rugi pun....
tahap kayu api neraka jer....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpela..ramai lg pelapis yg ada..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:17 PM | Show all posts
muka pun sepesen je semua
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
macam muka yoon shin yoon yg berlakon citer baker king : kim tak goo tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:32 PM | Show all posts
AGAINNNNN.. yang muda2 pulak ramai yang bunuh diri.. adoi
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:37 PM | Show all posts
iolss google...muda lagi dia ni. baru 27 tahun.
last post kat IG pun pic dia minum hot drink kat cafe
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:38 PM | Show all posts
Datang lah Malaysia ,ramai saja awex awex Melayu sanggup  memimpin abang-abang  korea  di jalan yang benar .
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama dia love with flaws tu baru start...antara watak utama jgk..dh hbis shooting ke eh..or gnti ngn org lain nnti..
Rasanya meninggal sakit kn..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:48 PM | Show all posts
jambu plastik..wakakakkakakakkakakakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 3-12-2019 04:37 PM
iolss google...muda lagi dia ni. baru 27 tahun.
last post kat IG pun pic dia minum hot drink kat ca ...

kalau umur dia 27 nnt adalah ahli konspirasi yg akan ckp ada kaitan dgn ILL hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 04:38 PM
Datang lah Malaysia ,ramai saja awex awex Melayu sanggup  memimpin abang-abang  korea  di jalan yang ...

Taste ang ka hannah? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:14 PM | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 05:06 PM
Taste ang ka hannah? Hahaha

Taste aku yang wajah sejuk ,air muka sejuk .

Tidak semestinya Korea ,Melayu pun boleh.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 05:14 PM
Taste aku yang wajah sejuk ,air muka sejuk .

Tidak semestinya Korea ,Melayu pun boleh.

Ooo.. Ang x suka bad boy gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:24 PM | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 05:16 PM
Ooo.. Ang x suka bad boy gitu.

Bad boy  yang wajah lembut,wajah sejuk.

Cair aku mcm mentega bergasak dgn  belangan panas ,cairrrrrrrrrrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 05:24 PM
Bad boy  yang wajah lembut,wajah sejuk.

Cair aku mcm mentega bergasak dgn  belangan panas ,cair ...

Tu diaaaa.. Aku pulak suka kulit melayu yg tan2 gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 3-12-2019 04:08 PM
mampos pun bukan ada untung rugi pun....
tahap kayu api neraka jer....

Komen terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:36 PM | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 05:32 PM
Tu diaaaa.. Aku pulak suka kulit melayu yg tan2 gitu.

kenduri panggil aku ye cik Sarah....
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 3-12-2019 05:36 PM
kenduri panggil aku ye cik Sarah....

Hahaha.. Kalau aku ternikah.. Aku panggil punya la
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2019 05:40 PM | Show all posts
sarah82 replied at 3-12-2019 05:38 PM
Hahaha.. Kalau aku ternikah.. Aku panggil punya la

ternikah?

Dahsyatttttttttttttttttt....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092222s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list